Декоративно зайче
Публикувано: 08 August 2008 - 11:23 PM
Здравейте пак :P
Да се похваля с новия симпатяга в къщи.Брат ми го кръсти Роджър(Роджи).И такааам Роджи от вчера е в къщи и все още не е свикнал много с нас,но и това ще стане скоро.Той е на 5 месеца и е около 2 кг и 100,струва ми се доста затластял и мисля в Понеделник като вече е посвикнал малко повече с нас да го заведа на ветеринар да го прегледа и ако се наложи да предложи някаква диета за Роджи ;D
А сега и няколко снимчици на черното топчеее :zaek:

Да се похваля с новия симпатяга в къщи.Брат ми го кръсти Роджър(Роджи).И такааам Роджи от вчера е в къщи и все още не е свикнал много с нас,но и това ще стане скоро.Той е на 5 месеца и е около 2 кг и 100,струва ми се доста затластял и мисля в Понеделник като вече е посвикнал малко повече с нас да го заведа на ветеринар да го прегледа и ако се наложи да предложи някаква диета за Роджи ;D
А сега и няколко снимчици на черното топчеее :zaek:
Публикувано: 10 August 2008 - 09:05 PM
Здравейте!От 3 месеца и аз имам зайче и реших да се включя в този форум.То е чисто бяло със сини очи казаха ни породата но я забравих.Казаха ни че е родено на 28 януари.По-дребно за разлика от предишното ни мини зайче което обаче не се оказа мини.Само ушите му останаха малки ;D Живя около 4-5 години :'( Зайчето ми се казва Белла.Е до преди 1 месец се казваше така ;D защото за един рожден ден купихме на едно детенце мини зайче понеже много искаше.И докато чакахме да стане време да отидем на рождения ден решихме да пуснем зайчетата.Не очаквахме да се сбият защото бяха казали че нашето зайче е женско а това което купихме за подарък мъжко. И така пуснахме ги и нашата "женска" започна да :klati: другото зайче.Така се оказа че нашето зайче не е Бела а Белчо.Но ние продължаваме да и викаме Бела защото вече бяхме свикнали така.
Публикувано: 10 August 2008 - 09:14 PM
За Бела мога да ви разправям много неща.Яде всичко.Дори месо. ;D ;D ;D Много обича сладолед.1-2 пъти в седмица я изкарвам навън и тя си точка и пасе тревичка.Някой хора казват че не е хубаво това но на нея и харесва пък и не съм забелязала да и има нещо.Не се страхува от други животни.Слагам още малко снимки.Ако искате да ви разкажа някой истрийки и да кама снимки кажето. ;) :blink:
Публикувано: 10 August 2008 - 09:41 PM
Еми мисля че заради тревата.Защото може би има микроби където други животни тичат.Аз дори съм чувала и чела че трябва след като се откъсне трева да се остави да изсъфне и тогава да се дава.На нашето зайче му купихме сено и то дори не иска да го опита. :(
Публикувано: 10 August 2008 - 09:59 PM
Сладури! :wub:
Да, трябва да се остави да изсъхне, защото не е добре да ядат мокри неща. Става им зле на стомахчетата. Но не е нужно тревата да се пресушава като сено, просто да изсъхне(да не е влажна) ;) Моята женска обожава сено. :blink:
Цитат
.Аз дори съм чувала и чела че трябва след като се откъсне трева да се остави да изсъфне и тогава да се дава.На нашето зайче му купихме сено и то дори не иска да го опита. :(
Да, трябва да се остави да изсъхне, защото не е добре да ядат мокри неща. Става им зле на стомахчетата. Но не е нужно тревата да се пресушава като сено, просто да изсъхне(да не е влажна) ;) Моята женска обожава сено. :blink:
Публикувано: 11 August 2008 - 08:51 AM
Сигурно няма да повярвате ако ви кажа че зайчето вече 2 пъти пада от терасата ни която е на първия етаж но не е ниска.Първият път беше виновно едно малко момченце.Вратата на терасата беше отворена.Майка ми и неговата майка си говорят а аз на компютъра.И по едно време майка ми извика "Малеее Даяна /така се казвам/ идвай бързо че хвърлиха заека през терасата." :o :rolleyes:Аз избягах на терасата и гледам заека долу се е опънал и лежи много се паникьосах се чуда дали да скачам през терасата или през входа ;D Естествено минах през входа слизам долу хванах го и се качихме горе.Аз се разплаках и седим майка ми и аз и го гледаме да видим как е.Беше му се цепнала усничката и исакаше да яде само кайсии понеже са меки.И така два дена и след това пак стана същата пакостница. ;) :blink: :yahoo: Вторият път доброволно Бела скочи през терасата както си стоеше у нас извън клетката но отново вратата на терасата беше отворена.Според майка ми причината е че през ноща я бяхме оставили на терасата и валеше и гърмеше /но не я е намокрило/ и тя се е стресирала.Ще кача пак няколлко снимчици. B) ;D ;)