Декоративно зайче
Публикувано: 04 January 2009 - 06:47 PM
да талаша или специалниата хигиенична постелка ги слагаш отдолу,а сеното му го даваш за ядене,моя Пухчо го омита точно за 5 мин сиг
за разходка има специални нагръдници,но според мен ако ги извеждаш на разходка да е на по-спокоино местенце,за да не се сттресира.поне според мен
:zaek: :zaek: :zaek: :zaek:
за разходка има специални нагръдници,но според мен ако ги извеждаш на разходка да е на по-спокоино местенце,за да не се сттресира.поне според мен
:zaek: :zaek: :zaek: :zaek:
Публикувано: 05 January 2009 - 04:20 PM
ами аз бях неска но магазна беше затворен,,но ми казаха че в улицата която е до синдикалния дом(трагваш в улицата коята е успоредна на руски,)и там имало такива зайчета така че можеш да провериш,пак и в тая уличка има доста зоомагазини така че в някои все ще има ангорско, :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 05 January 2009 - 06:08 PM
Ами казва се минерално камъче, има мноого фирми, коио ги произвеждат.Аз доколкото знам то е само за зъбките, а пък и моят зайо само за това го използва.Забелязала съм, че винаги, когато пие вода после 1 минута го ближе... Всъщност то е само за острене на зъбките, но то зайчето като ги остри и го гълта, така че сигурно няма нищо лошо и да го яде.Цените... ами аз преди му купих един за 1.50 обаче той твърдо не искаше да го яде и го заравяше под талаша, докато накрая то се развали и започна да се рони.Сега нашето струваше 4.50 и мисля, че беше на Vitakraft :palec:.Много е удобно за закрепяне към клетката.Гошо много го харесва и всеки ден по 2-3 пъти си остри зъбките. :wub:
Много поздрави на всички зайо-байовци от мен и Гошо! :wub:
Много поздрави на всички зайо-байовци от мен и Гошо! :wub:
Публикувано: 05 January 2009 - 07:20 PM
а искам да попитам.. дали си разхождате зайчетата навън.. аз лично моето го разхождам всеки ден. Само като види сняг и полудява, веднага се хвърля в снега и започва да рови и няма никакъв проблем с шума, не е много страхливо. По цял ден скача като ненормално и за това се налага да го извеждам навън. А и много му харесва да тича из двора и да си играе. Много поздрави на всички зайчета от мен и Палачинка :wub: :wub:
Публикувано: 05 January 2009 - 07:58 PM
@ sabinna, зайчетата си острят ноктите в самата клетка, докато рият :blink: За зъбките са ти обяснили за солното камъче.
@ megsi_, чак ти завидях, че си имаш двор ;D Моите не ги изкарвам навън, защото живея в блок, а и е прекалено шумно навън B)
@ dessy86, зайчетата се ваксинират на 40 дни, която ваксина не е задължителна :blink:
@ megsi_, чак ти завидях, че си имаш двор ;D Моите не ги изкарвам навън, защото живея в блок, а и е прекалено шумно навън B)
@ dessy86, зайчетата се ваксинират на 40 дни, която ваксина не е задължителна :blink:
Публикувано: 05 January 2009 - 09:46 PM
Katencetoo , то и в двора не е много тихо, ама мойто зайче не му пука особено много от шума, че да не кажа и хич ;D ;D тича си като обезумяло и това е. А го изкарвам на двора, защото не ми дават да го пускам вкъщи. :P Щом няма проблем, ще го пускам да си играе, Благодаря много за отговора :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 January 2009 - 12:10 AM
megsi_, качете снимкииии! Сигурно е стахотно зайчето да е навън. Въпреки че аз не бих го изкарвала навън в студа, но те веднъж свикнат ли, трудно се простудяват.
Ние нашето бонбонче го пускаме само в стаята. То къде...с тия блокове :- Отврат. Ееееех, да имах и за къща с двооор...рай за мен, рай за зайо ;D иначе наша Монти много си харесва хамстерите. Ходи, където ходи и все при тях се завира. Поди между клетките и ги закача. Понякога и нареждам клетките като лабиринт в средата на стаята и тя обикаля около тях. ;D Много е сладка. обаче имаме големи проблеми с прибирането в клетката ;D Дъх не ми оставя дребното.
Кате, я кажи, ти какъв цвят солни камъчета си им давала, че аз взех оланжево и не го яде. То всъщност може и марката да е различна :rolleyes:
Ние нашето бонбонче го пускаме само в стаята. То къде...с тия блокове :- Отврат. Ееееех, да имах и за къща с двооор...рай за мен, рай за зайо ;D иначе наша Монти много си харесва хамстерите. Ходи, където ходи и все при тях се завира. Поди между клетките и ги закача. Понякога и нареждам клетките като лабиринт в средата на стаята и тя обикаля около тях. ;D Много е сладка. обаче имаме големи проблеми с прибирането в клетката ;D Дъх не ми оставя дребното.
Кате, я кажи, ти какъв цвят солни камъчета си им давала, че аз взех оланжево и не го яде. То всъщност може и марката да е различна :rolleyes:
Публикувано: 06 January 2009 - 12:23 AM
Белички са на цвят ама трябва да ида до зоо-то да видя на коя фирма бяха :blink:
Публикувано: 06 January 2009 - 11:58 AM
Здравете любители на зайчета!
Надявам се, че приемате нови попълнения. От Коледа имам 2 месечно мини зайче - лъвска глава, мъжко.
Бих искала да попитам, трябва ли до го водя на кастрация, защото прочетох, че кастрираните животинки живеят по-дълго и боледуват по-малко, но ми е мъчно да го подлагам на такава операция?
Надявам се, че приемате нови попълнения. От Коледа имам 2 месечно мини зайче - лъвска глава, мъжко.
Бих искала да попитам, трябва ли до го водя на кастрация, защото прочетох, че кастрираните животинки живеят по-дълго и боледуват по-малко, но ми е мъчно да го подлагам на такава операция?