Декоративно зайче
Публикувано: 17 January 2009 - 10:44 PM
Относно къпането...ами аз Гошо за пет години само веднъж съм го къпала и той в момента, в който се допря до водата си умря от страх...и после - един ден разтройство.Но това беше много отдавна и не мисля да го повтарям.Идеята за сух шампоан много ми харесва, но досега не съм виждала.Той специално за зайчета ли е?А как се слага - само се напудря зайчето или се слага на мокра козинка?В кои зоомагазини се продава?Мерси предварително!
Мнооого целувки на всички зайчовци! :wub:
Публикувано: 17 January 2009 - 10:46 PM
Искам да попитам понеже никога не съм купувала животно от магазин и искам да ми каже някой с колко пари трябва да се въоража....ще си взема:сено,храна,клетка(обслужена с вратичката)гледах че са към 30-30лв не ми трябва модерна и ПУХЧЕ разбира се.......
Благодаря предварително
П.С още не съм си взела защото чакам miraj да ми каже къде е магазина с ангорските зайчетаа...
Публикувано: 17 January 2009 - 11:00 PM
http://bg-pet.com/Ro...it/promoRab.htm
На мене само такава ми продадоха в магазина със зайко,но много съжалявам и скоро ще му купя голяма.
Но това предложение си го бива.%%лв +сената на зайчето:)
:zaek:
Публикувано: 18 January 2009 - 02:42 AM
А пък за клетката, то си зависи и от това колко мини е зайчето. Имайте пред вид, че зайковците растат много бързо. Ако като ги вземете ви се вижда, че клетката му е предостатъчна, преди да се усетите ще установите, че му е ужасно умаляла. Нашата е 65х45, висока е 30см. и е определено малка. При първа възможност ще инвестирам в по-голяма. Даже съм си я заплюла. Точните размери не съм запомнила, доста просторна е в сравнение със сегашната, а цената е 159 лв.
Публикувано: 18 January 2009 - 09:57 AM
Публикувано: 18 January 2009 - 10:01 AM
Публикувано: 18 January 2009 - 10:30 AM
Цитат
racing-girl ще ти дам една идея как да направиш сеното по апетитно за твоето сладурче: ;) Постави дневната дажба от сено в цедка или гевгир на пара над вряща вода за 10-15 секунди. Можеш да добавиш и малко плодов сок към врящата вода за по-добър вкус.
Публикувано: 18 January 2009 - 10:46 AM
и освен че му купувам солни камъчета продължава да ближе всичко друго, но не и камъчето :/
относно шампоана мерси много! дори не знаех, че има такива екстри по магазините. ;D
Публикувано: 18 January 2009 - 11:16 AM
Лапичките им се цапат,защото ровят и са в допир с изпражненията.Аз ти предлагам да смениш талаша с постелка и няма да се цапат толкова.
Публикувано: 18 January 2009 - 11:21 AM
@ sladuranka, клетката на зайчето трябва да е 4 пъти по-голяма от него.Аз на мойта зайка съм й взела такава

Купих я за 150лв.
Публикувано: 18 January 2009 - 11:36 AM
Има клетки по магазините,които са около 90-95 см,но с отвор отгоре,който за мен е малък.Ние мног често ги изваждаме и ми е трудно да ги вкарвам обратно.Така,че съм виждала големи,но не и такива,каквита има по интернет.Онлайн има и по-малки, но самият модел го няма по магазините.Има само такива,които се отварят отгоре и то малко.В един зоо видях пораснал мини заек и никак не беше малък.Имам чувството,че беше повече от две педи.
Публикувано: 18 January 2009 - 11:40 AM
Публикувано: 18 January 2009 - 11:56 AM
А за къпането.............незнам , те наистина си се поддържат чисти, но понеже са много любопитни и се завират навсякъде , може би не би било лошо да им се измиват лапичките и ушичките на клепчовците специално.Защото моят като пишка в банята и си топи ушенцето , докато си души урината.. ;D
Така че аз внимателно си го измивам разбира се гледам да не му попада вода вътре!!!
А за клетката .........как ми се иска да му купя такава като на Katencetoo , но за момента за съжаление не мога да отделя 150 лв. :(
Публикувано: 18 January 2009 - 12:15 PM
А за тези,които са от Русе и искат клетка или нещо друго от онлайн магазините,аз утре ще поръчвам за около 300лв неща(и за кучето на племенника),така че няма да се оскъпи при доставката ....
А за клетка,аз искам една от тези 2.Струват 143лви 148лв,ако някой знае подобни,но по-евтини ,ще съм благодарна :)
Публикувано: 18 January 2009 - 12:32 PM
Като направим съпоставка между най-евтините и по-скъпите клетки се вижда,че разлика има почти само в сантиметрите.Най-евтината сравнително голяма е около 24лв при нас+ поилка и паничка около 30 и е около 80-90см дълга.Като погледнем тези,които се продават онлайн,на дължина 95см+ поилка и нещо като къщичка,цената вече отива минимум на 95 -100лв.
ето тук има още и не са от най-скъпите мисля shop.zoomania.org
Публикувано: 18 January 2009 - 12:42 PM