monkata95ss - Казах просто да пишеш в темата Мини зайче,не е нужно всеки да отваря отделни теми за всеки въпрос.
Ще се сприятелие с времето сигурно още е плашливо и за това,а за плодовете и зеленчуците не е хубаво да са пресни ,поне да са изсушени или престояли 12 часа,не за друго ами може да получи растройство и да се стигне до фатален край.Може и нищо да не му стане ,но всичко е индивидуално.Например на мойто нищо му няма от каквато и да е храна,но не се знае за твойто.

Itsko_EliNka аз те рабзрах да си ровя из темата за въпростите които ме интересуват . Темата всъщност я отворих повече като нейната тема , отколкото за въпрос , но сега разбрах , че раздела гризачи и си има една тема в която да качваме снимки и тн . Тъй като при кучетата г/д почти всеки си отваря тема за неговия куч , та заради това реших , че при зайчетата е така , а и първи ден бях много ошашкана .
Не разбрах нищо за ваксините . От магазина от който е взета ми казаха , че била на 2,5 месеца и продавача ме посъветва да не и бия ваксини , че на някакъв негов приятел зайчетата които отглеждал умирали много , но щом спрял ваксините нямал проблеми . Тея ваксини до колкото разбрах се слагат на 3 месеца и псоле след 6 . Така ли ? И за какво са васкините ?
Имаме двор с райграс и цветя . Иска ми се да я пускам , но тъй като нямам представа дали това не би и навредило по някакъв начин се надявам някой да ми каже .
За плодовете и зеленчуците .... До колкото разбрах от прочетеното не трябва основното и ядене да е от заразават . Това се дава като наградка . Така ли ? И ако ако редувам един ден да кара със заешка храна , а на следващия на ябълки или моркови ( от градината на баба ми ) дали би могло да създаде усложненяи това хранене ? И също все още не мога да преценя по колко храна да и давам и колко пъти дневно . Стомахчето и е доста голямо и ме притеснява , но вчера яде много и може да е заради това .
Ако някой отговори на въпросите ми ще съм много благодарна :)