Dog.bg Форуми : Агресия или любопитство

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Агресия или любопитство Horror Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 November 2011 - 02:34 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 08 November 2011 - 02:29 PM, написа:

бутона не работи.Поне при мен.

Като го цъкнеш и започне да цикли - изчакай половин минута - рапорта ти се поства при модовете, нищо че ти дава грешка на теб.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#22 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 08 November 2011 - 02:36 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 08 November 2011 - 12:34 PM, написа:

Като го цъкнеш и започне да цикли - изчакай половин минута - рапорта ти се поства при модовете, нищо че ти дава грешка на теб.

Благодаря! :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2011 - 03:02 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 08 November 2011 - 12:32 PM, написа:

Тука събрани от "кол и въже" Акъл тръгнали да дават....
1-во : Аз имам собствено мнение за нещата и никой не може да ми дава наклон на х*я !
2-ро : След всяко мое изказване някой келеш ми се звери на среща , а аз басма на вас никога няма да ви цепя!
3-то : В почивка модераторите ще ме пратят , ако аз почна да се заяждам първи , но при положение ,че някой след поста ми започва да ми обяснява кое било тролско и кое било съдистично , като цяло слабо ме вълнува мнението на мижитурки живеещи в малък посредствен апартамент и карат кола за въшливите 10 000 лева който са спестявали поне 15 години , ако това са хора с акъл няма да живеят по-този начин и ясно тази бедност и труден живот ви влияят доста тежко на психиката и когато видите заплаха лаете точно като мелезите пред блока , но те са по-добри от повечето регистрирани потребители тук понеже не те избират съдбата си докато вие сами сте се докарали на това положение което е плачевно...:md_064:
4-то : Не аз съм за наказание , а злобните лелки на средна възраст без стимул за живот! :ab_041: :rc_036:

1-во - Щом не можем да ти даваме наклона на...., тогава не искай мнение!
2-ро - Явно мненията ти са толкова мнения, щом всеки преценява по тях що за човек си!!
3-то - Да, почивка ще ти дадат на теб, защото ти започваш първи да обиждаш!!! А, ти "бедното" момченце, дето било израснало без родители /пак казвам - аз не вярвам!/ явно много добре знаеш тогава какво е да НЕ живееш в посредствено апараментче и да НЕ караш кола за някакви си въшливи 10 000лв. Доста добре тогава си се справил на 20 год с живота, че и сам израстнал, щом тези неща за теб са "въшливи"!!!
4-то - няма смисъл....
Айде със здраве, че почваш вече да нервиш.
Сори за спама.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#24 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2011 - 03:18 PM

Показване на мнениетоLetty, в 08 November 2011 - 03:02 PM, написа:

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 08 November 2011 - 12:32 PM, написа:

Тука събрани от "кол и въже" Акъл тръгнали да дават....
1-во : Аз имам собствено мнение за нещата и никой не може да ми дава наклон на х*я !
2-ро : След всяко мое изказване някой келеш ми се звери на среща , а аз басма на вас никога няма да ви цепя!
3-то : В почивка модераторите ще ме пратят , ако аз почна да се заяждам първи , но при положение ,че някой след поста ми започва да ми обяснява кое било тролско и кое било съдистично , като цяло слабо ме вълнува мнението на мижитурки живеещи в малък посредствен апартамент и карат кола за въшливите 10 000 лева който са спестявали поне 15 години , ако това са хора с акъл няма да живеят по-този начин и ясно тази бедност и труден живот ви влияят доста тежко на психиката и когато видите заплаха лаете точно като мелезите пред блока , но те са по-добри от повечето регистрирани потребители тук понеже не те избират съдбата си докато вие сами сте се докарали на това положение което е плачевно...:md_064:
4-то : Не аз съм за наказание , а злобните лелки на средна възраст без стимул за живот! :ab_041: :rc_036:

1-во - Щом не можем да ти даваме наклона на...., тогава не искай мнение!
2-ро - Явно мненията ти са толкова мнения, щом всеки преценява по тях що за човек си!!
3-то - Да, почивка ще ти дадат на теб, защото ти започваш първи да обиждаш!!! А, ти "бедното" момченце, дето било израснало без родители /пак казвам - аз не вярвам!/ явно много добре знаеш тогава какво е да НЕ живееш в посредствено апараментче и да НЕ караш кола за някакви си въшливи 10 000лв. Доста добре тогава си се справил на 20 год с живота, че и сам израстнал, щом тези неща за теб са "въшливи"!!!
4-то - няма смисъл....
Айде със здраве, че почваш вече да нервиш.
Сори за спама.

1-во : Твоето мнение никога не съм го искал!
2-ро : След като ме провокирате не очаквайте добро отношение!
3-то : Семейното ми положение не те засяга живял съм зле , но за сметка на това сега живея доста добре ;) !
4-то : за теб няма как да има като мозъка ти е гладък като стъкло! ;)

#25 Потребителят е офлайн   kazuma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2011 - 03:21 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 08 November 2011 - 03:18 PM, написа:

Всеки случай си голям фантазьор! :md_064:

#26 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2011 - 03:30 PM

Тогава следващия път, когато попиташ нещо си задай въпроса точно към конкретен човек, за да не се намесваме ние другите, на които не искаш мнение! А това на коой колко му е гладък мозъка си личи от постовете му! :md_064: Желая ти още по-добър живот!!! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#27 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2011 - 03:34 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 08 November 2011 - 02:34 PM, написа:

Ще пробваш ли с "алтернативата", плс?! :md_064: :rc_036:
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#28 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2011 - 03:34 PM

Показване на мнениетоLetty, в 08 November 2011 - 03:30 PM, написа:

Тогава следващия път, когато попиташ нещо си задай въпроса точно към конкретен човек, за да не се намесваме ние другите, на които не искаш мнение! А това на коой колко му е гладък мозъка си личи от постовете му! :md_064: Желая ти още по-добър живот!!! :ab_041:

И аз те обичам! :ab_041: :ab_041:

#29 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 November 2011 - 03:44 PM

Показване на мнениетоАриел, в 08 November 2011 - 03:34 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в 08 November 2011 - 02:34 PM, написа:

Ще пробваш ли с "алтернативата", плс?! :md_064: :rc_036:

ето и тук може също http://forum.dog.bg/...40&#entry992075
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#30 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2011 - 04:30 PM

Evolution немога да те разбера теб искаш помощ обещаваш че ще се промениш уш си започнал да се променяш и изведнъж пак всеки срещу теб.Това ще е така докато не покажеш уважение към хората които ти дават съвети друг в въпроса че ти го възприемаш всчкаш някой ти се кара и ти вика.Давали ти наклон на х*я или това за 10-те хиляди ме уби "кирливи" били хаха според по-голям процент от хора да не кажа всичките по-достойно е да си ги изработиш да си ги спестяваш ако ще и 50 години от колкото да ги вземеш на готово от баща ти или който и да е ;)))

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни