Ev0luti0n, в 08 November 2011 - 12:32 PM, написа:
Тука събрани от "кол и въже" Акъл тръгнали да дават....
1-во : Аз имам собствено мнение за нещата и никой не може да ми дава наклон на х*я !
2-ро : След всяко мое изказване някой келеш ми се звери на среща , а аз басма на вас никога няма да ви цепя!
3-то : В почивка модераторите ще ме пратят , ако аз почна да се заяждам първи , но при положение ,че някой след поста ми започва да ми обяснява кое било тролско и кое било съдистично , като цяло слабо ме вълнува мнението на мижитурки живеещи в малък посредствен апартамент и карат кола за въшливите 10 000 лева който са спестявали поне 15 години , ако това са хора с акъл няма да живеят по-този начин и ясно тази бедност и труден живот ви влияят доста тежко на психиката и когато видите заплаха лаете точно като мелезите пред блока , но те са по-добри от повечето регистрирани потребители тук понеже не те избират съдбата си докато вие сами сте се докарали на това положение което е плачевно...

4-то : Не аз съм за наказание , а злобните лелки на средна възраст без стимул за живот!

1-во - Щом не можем да ти даваме наклона на...., тогава не искай мнение!
2-ро - Явно мненията ти са толкова мнения, щом всеки преценява по тях що за човек си!!
3-то - Да, почивка ще ти дадат на теб, защото ти започваш първи да обиждаш!!! А, ти "бедното" момченце, дето било израснало без родители /пак казвам - аз не вярвам!/ явно много добре знаеш тогава какво е да НЕ живееш в посредствено апараментче и да НЕ караш кола за някакви си въшливи 10 000лв. Доста добре тогава си се справил на 20 год с живота, че и сам израстнал, щом тези неща за теб са "въшливи"!!!
4-то - няма смисъл....
Айде със здраве, че почваш вече да нервиш.
Сори за спама.