Болонка
Публикувано: 03 February 2009 - 07:20 PM
Е супер,още един пух :yahoo: :wub:
kris4an напълно си прав.
kris4an напълно си прав.
Публикувано: 04 February 2009 - 04:09 PM
Ето го и моя малчо :yahoo: :yahoo: само,че ще ви дам линк към снимките,защото не мога да ги смаля,за да ги кача :( :( Нали е истинска болонка,защото като малки не им личи много :(
http://i320.photobuc...et/Malchoo1.jpg
http://i320.photobuc...et/Malchoo1.jpg
Публикувано: 04 February 2009 - 04:42 PM
Мило дете,бебчето ти е много сладурско,ама кой те излъга така жестоко,че има нещо общо с болонките? :'(Не се сърди ,но това вече е прекалено,поне да ти бяха казали,че е шпицле или ???Обичай го и го гледай с любов,то също ще те дари с ответната обич!Не ме разбирай по грешно,желая ти всичко добро!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 04 February 2009 - 05:25 PM
Взехме го от едни наши роднини!!Кучето им беше същото като Малчо,когато беше бебе,а сега е много красива черна болонка!!!!!Майката със сигурност е болонка,но не знам за бащата!!А и знаете ли,поразрових се из страниците и явно и на другите стопани кучетата не са болонки(които изглеждат като моя малчо),ама не нали?Болонка е!1Може да не е чистокръвен,но си е БОЛОНКА!!! :gnqv: :gnqv: Аз пак ще си пиша тука,ама като му порасне козинката на малчо ще видите...
Публикувано: 05 February 2009 - 12:47 PM
Сладко е ти си го обичай,явно не е болонка,но за теб си е ;)
Живо здраво да е друго да не ти пука,нали?
Живо здраво да е друго да не ти пука,нали?
Публикувано: 05 February 2009 - 01:38 PM
Alexchencettoo, не се сърди на мнението на хората,ти сама го поиска!Щом си го написала трябва да си очаквала,че можеш и да не получиш похвали,а и горчиви истини.Както всички ти казахме обичай си кучето каквото е,грижи се за него и си носи отговорността за това,че ти си си го избрала.Никой не ти е виновен,че първо действаш после мислиш.Да беше прочела първо някаква информация за така наречените болонки.Друг е въпроса,че ,,такова животно нема,,.Така наречената болонка е руската измислица на породата bichon bolognese,която когато е внесена в Русия са започнали да и смаляват ръста и са и лепнали това име.После са започнали да ги кръстосват с пекинези,ши-тцута и други и взели,че ги кръстили цветни болонки.сега дори има развъдници,които работят върху тези измишлйотини,но и до днес не е регистрирана такава порода.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 February 2009 - 02:02 PM
Каква сладка муцка е :wub:
Публикувано: 07 February 2009 - 06:30 AM
напълно споделям мнението, че трудно се намираттези кученца аз една година търсих моето съкровище и пак не знам каква ще стане като порасне. След като хората от който си взела кучето са ти роднини и за теб е толкова важно / за мен не би било/ поискай да видиш бащата и така ще разбереш за какво горе долу става въпрос, не е важно какво е сладурчето важно е да го обичаш. виж темата за йоркитата май има някакви белези от тях /макар че се съмнявам/. Успех с малкото ти съкровище и пращаи още снимки да го видим какво ще стане като порасне.
Публикувано: 10 February 2009 - 02:39 PM
И ето да ви покажа една снимка на моята гордос :samodovolen: :namigam: