Днес бяхме с писунгерче до ДХ. Козинката й беше похвалена, възстановява блясък и здравина (въпреки че още хвърля перушина, особено като спорим дали да влезе в клетката или не). Има си таблетки Преднивет, които да пие около месец, отделно вече от седмица е на Доксициклин (за хемобартонелозата). Продължаваме и с витамин К1, вече станаха 3 седмици прием, ще го взима още най-малко една седмица.
Кашляне имаше еднократно, около 8-9 дни след инжекцията кортизон, което беше очаквано от докторите и затова минава на хапчета. Кръв за изминалите две седмици имаше два пъти (т.е. доста по-малко от преди), от 6-7 дни не е текла. Сметката й в ДХ е платена от Elizd, за което аз и маца сме много благодарни!
Котанка си е дивичка, понякога по време на игра не се усеща и забива доста дълбоко нокти и зъбки. Иначе не е зла в никакъв случай - никога не е ръмжала, хъскала. Разходи се под строг надзор през миналите дни два-три пъти на балкона, но е твърде любопитна и ми се струва, че повече изобщо не е добре да има достъп до него (той не е обезопасен).
Лошата новина е, че Леми, дори и като се излекува, ще продължава да е носител на хемобартонелоза, т.е. не може да живее с други котки, за да не ги зарази. Доколкото знам, не си пада хич по кучета, така че ще е най-добре да й търсим само нейно си кралство...
Ето я малката разбойничка:
Небрежно почивайки си в средата на Нейното легло:
Като самоотвержен пазач на покупки (след като, разбира се, пликът е цялостно проучен):
Тук смята, че имам вопиюща нужда от силов масаж на ръката:
Тук тя не разбира кой може да е направил играчката на пихтия: