Dog.bg Форуми : ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (19 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА

#141 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 December 2008 - 04:27 PM

И тъй като е незаконно, а аз знам (вече) кой е "лекаря" направил това - Дарк, кажи му да си чака проверката от РВМС. Която има права, според членовете в Закона да си го глобят както си трябва.
Ще ми е интересно дали ще продължи да прави това, съответно глобите растат при рецидив.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#142 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2008 - 05:10 PM

Цитат

Бушка мислиш,че някой ти вярва ли? ;D ;D я кажи името на лекаря отрязъл опашката на моето куче  ;D да не си някой ясновидец. :rolleyes: :rolleyes:
Не е толкова трудно да се разбере, повярвай ми.  ;) България не е толкова голяма, да не говорим за конкретен град. А кучкарите- те са на всякъде и общо взето са напаст  ;D

п.п.

Цитат

ИСКАХ СИ Я С ОПАШКА!!!!! :'(

Цитат

но пък рот с опашка лично за мен не изглжда толкова добре.

Цитат

а много ни се иска да си има родословие но пък не ни харесват възрастни ровайлери с опашки.

За малко верно да ти повярвам.  :-
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#143 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2008 - 06:07 PM

Бушка,този въпрос отдавна ме вълнува-къде и по какъв начин мога да подам жалба,че даден ветеринар реже опашки щото -ми що па не като дават пари...
User's Signature

Качена снимка

#144 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2008 - 06:17 PM

Цитат

Бушка,този въпрос отдавна ме вълнува-къде и по какъв начин мога да подам жалба,че даден ветеринар реже опашки щото -ми що па не като дават пари...
Подаваш жалба в РВМС, като искаш проверка. До месец трябва да ти отговорят какъв е резултата от проверката.
User's Signature

#145 Потребителят е офлайн   nezi_7966 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2008 - 07:48 PM

Dark_moon рязането на опашка е  все едно да отрежеш пръст на твой близък както ти твърдиш, но  само не разбирам защо след като сте решили да го правите после пишеш че  искаш да е с опашка  :angry: :huh:
Имам 2 ротвайлера единият с опашка - Хера, другият без - Арес/така го купихме/. И двете кучета си ги обичам еднакво , но когато си въртят опашките /Арес си върти цялото дупе/ виждам как са осакатили Арес , и как опашката е прекрасен орган изразяващ поведението и настроенито на кучето.
Хайде станалото станало , дано сега повече ви харесва и повече си го обичате, пък него нека го боли, какво значение има нали на вас така ви "харесва". :palec:
User's Signature

Rottweilers love to be your No 1 :)

Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!

#146 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2008 - 08:57 PM

Цитат

Цитат

Май сте му резнали опашлето. :blink:

не питай голям рев ревах :'(.милото ми момиче ако знаеш колко болки истърпя и още търпи а аз как плакох че и одрязоха опашлето.ИСКАХ СИ Я С ОПАШКА!!!!! :'(

И аз не разбирам написаното! :huh:Хем ти е мъчно за кучо,хем пак и режеш опашлето!Милото кученце! :'( :'( :'(
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#147 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 15 December 2008 - 09:04 PM

dark_moon абе ти за красота ли си взимаш кучето ?
Първо режеш му опашката после плачеш абе знаеш ли изобщо какво искаш?

#148 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 15 December 2008 - 10:27 PM

Цитат

Цитат

нали беше обиден и неразбран...нали нямаше да пишеш повече тук...пфу!

На мен ли говориш или на МЪДУРЕЦ????? забелязвам,че в последно време ми сменяш никовете. ;D

#149 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 December 2008 - 10:54 PM

Към момента има много писано по тази тема и няма да го трия (само го премествам в тема, касаеща този въпрос), както и с надежда, човек да може да прочете, що за празномислещи егоцентрици са тези, които причиняват това на куче, само заради собствената си глупост и простота - да карат домашния си любимец да страда в неистови болки, за да радва външния вид окото на Човека  ...
Сега успявам да вляза във форума и меко казано, повдига ми се! :Бляк!:
Участничка в нашия форум с кеф публикува снимка на осакатено от самата нея ЖИВО същество и то в тема за смешни снимки. :o
И същата потребителка доскоро твърдеше, че си е струвало чакането на нейното съкровище, което ТЯ ще защити по всякакъв начин от думи, писани във форума, но пък тя си направи с него каквото Й ХАРЕСВА!!!  :rolleyes:
И емотиконката " :P " идва да ни каже - ето, правя ви напук, сигурно???
И какво спечели с това, което му причини, dark_moon? B)
Кучето ТИ не може да си намери място от болки и е в стрес, че нещо от него го няма вече. Болката му, причинена от теб, е дело на твоето извращение! Но нали теб не те боли! Какво, че си му причинила страдания -ще му мине, нали е куче?! А ТО пак ще те обича ... до сетния си дъх.
Сега, ТИ това успя да му причиниш! Какво ли ще е следващото? Дерзай. Имаш поле за изяви!!! В идните 10-12-15 години имаш още задачи да свършиш с, върху него - което си избереш!

Буши, ако имаш нещо предвид за такива сребролюбци-ветове от Добрич и не само от там, пиши тук или на ЛС да помогнем с каквото можем.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#150 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 08:47 AM

Цитат

ПРЕМИНАВАШ ГРАНИЦАТА НА ДОБРИЯ ТОН

не. само обобщавам общото мнение за теб - ИЗМЕТ!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#151 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 December 2008 - 09:09 AM

Цитат

Цитат

не питай голям рев ревах :'(.милото ми момиче ако знаеш колко болки истърпя и още търпи а аз как плакох че и одрязоха опашлето.ИСКАХ СИ Я С ОПАШКА!!!!! :'(

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС!!! ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ДОЛНИ И ЖАЛКИ ХОРА, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК СИ Я ИСКАЛА С ОПАШКА, ПЪК ТЕ Я ОТРЯЗАХА?!? НАСИЛА ЛИ ТЕ НАКАРАХА?!?!
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#152 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 09:39 AM

Цитат

:P

Качена снимка

..........
User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#153 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 16 December 2008 - 09:49 AM

Това, че не е искала да се махне опашката го пише, защото на създанието му се иска да се хареса тук.....видя обаче, че няма да стане и започна да си показва гнусната същност.
Жалко, че такива хора /с чиста съвест пиша хора, защото само представители на нашият вид са способни на толкова долно поведение/ се сдобиват с куче!
dark_moon,  пожелавам ти дълги и безсънни нощи в размишления над излишната болка, която изпитва кученцето заради теб!
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 10:00 AM

Цитат

Цитат

"ROTTWEILER  RULES"

1. If I like it, it's mine.
2. If it's in my mouth, it's mine.
3. If I can take it from you, it's mine.
4. If I had it a little while ago, it's mine.
5. If it's mine, it must never appear to be yours in any way.
6. If I'm chewing something up, all the pieces are mine.
7. If it just looks like mine, it's mine.
8. If I saw it first, it's mine.
9. If you are playing with something and you put it down, it automatically becomes mine.
10. If it's broken, it's yours.

дай превод за простичките потребители като мен :(

1.ако го харесвам си е МОЕ
2.ако е в устата ми си е МОЕ
3.ако мога да ти го отнема си е МОЕ
4.ако съм го имал преди малко си е МОЕ
5.ако си е МОЕ не трябва по никакъв начин да изглежда че е твое
6.ако дъвча нещо трохите са си МОИ
7.дори и да изглежда като МОЕ то си е МОЕ
8.ако съм го видял пръв си е МОЕ
9.ако си играеш с нещо и го изпуснеш то автоматично става МОЕ
10.ако е счупено си е ТВОЕ

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#155 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 10:20 AM

Цитат

Това са десетте забоведи ...

моята ЗАБОВЕД към теб е да отидеш на реката и да правиш мехурчета под вода...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#156 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 03:03 PM

тъй като ми писна да разнищвам тази тема за опашката най накрая ще ви поясня каква е ситуацията и се надявам тези които си мислят че са всезнаещи и че са ванги и са сигурни когато опрекват някой за постъпката му си разберат грешката.ако не техен си проблем.на рая опашката се наложи да я махнем тъй като започна да я гризе и я е наранила лошо.за това тази инеревенция беше необходима.казаха ми (не ветеринари) че дори да се излекува кученцето ще продължи да гризе опашката и с цел да я предпазим се наложи тази интервенция.моята съвест е чиста защото направих необходимото животинчето ми да се чувства комфортно.да много страда но мислите ли че трябваше да я оставя да си гризе опашката и да чакам някой ден в който ще направи инфекция и това щеше да доведе до по сериозни последствия.ИНТЕРВЕНЦИЯТА БЕШЕ НАЛОЖИТЕЛНА.УМИШЛЕНО ПОДЧЕРТАХ ЧЕ СЪВЕТА СА МИ ГО ДАЛИ НЕ ВЕТЕРИНАРИТЕ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА МИ КАЖАТ ТАКА ЗА ДА МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#157 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 03:11 PM

ДА ИЗМЕТ СЪМ ЧЕ ПОМОГНАХ НА ЖИВОТИНЧЕТО СИ И МУ СПЕСТИХ МНОГО ПОВЕЧЕ БОЛКА И СТРАДАНИЕ.ДАНО СЕ УСПОКОИТЕ И ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ ФИЛМА КОЙТО СЕ МЪЧИТЕ ДА НАПРАВИТЕ.
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#158 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 16 December 2008 - 03:13 PM

Има няколко проблема , който  могат да доведат до гризане на опашка.Единият от тях и най-често срещаният е поведенчески.Може би сте избързали с рязането.Първо трябваше да се консултирате ,преди да стигнете до такова крайно решение.
User's Signature

Качена снимка

#159 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 16 December 2008 - 03:47 PM

Много често се случва папагали да си скубят перушината.....ама яко! С клюн старателно махат перо по перо, мнооооого кофти. Причините за това могат да бъдат много - депресия, паразити, вредни навици, пушене в помещението и съответно непоносимост към миризмата на оперението и т.н. Та по твоята или на който те е посъветвал там логика, да вземем да обръснем папагалите и всичко ще е ОК? Редно е преди да се вземат необратими мерки да се пробват различни варианти, но е някак по-лесно и бързо да се махне опашката, нали? А и на теб ти харесват рот-четата без, както вече всички знаем  ;)
User's Signature

Качена снимка

#160 Потребителят е офлайн   killah_baby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:06 PM

Цитат

тъй като ми писна да разнищвам тази тема за опашката най накрая ще ви поясня каква е ситуацията и се надявам тези които си мислят че са всезнаещи и че са ванги и са сигурни когато опрекват някой за постъпката му си разберат грешката.ако не техен си проблем.на рая опашката се наложи да я махнем тъй като започна да я гризе и я е наранила лошо.за това тази инеревенция беше необходима.казаха ми (не ветеринари) че дори да се излекува кученцето ще продължи да гризе опашката и с цел да я предпазим се наложи тази интервенция.моята съвест е чиста защото направих необходимото животинчето ми да се чувства комфортно.да много страда но мислите ли че трябваше да я оставя да си гризе опашката и да чакам някой ден в който ще направи инфекция и това щеше да доведе до по сериозни последствия.ИНТЕРВЕНЦИЯТА БЕШЕ НАЛОЖИТЕЛНА.УМИШЛЕНО ПОДЧЕРТАХ ЧЕ СЪВЕТА СА МИ ГО ДАЛИ НЕ ВЕТЕРИНАРИТЕ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА МИ КАЖАТ ТАКА ЗА ДА МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.ЧОВЕКА КОИТО МИ ГО КАЗА Е БИЛ СЪДИЯ В КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ И Е СЪЩИЯ ОТ КОЙТО ВЗЕХ РАЯ И НАЯСНО СЪС ВСИЧКО

Целия този пост ми прилича на оправдание. Не се чувствай длъжна да ни се обесняваш. Ако ще се самозалъгваш ОК, това си е твой проблем. Ако кученцето е имало проблем щеше да споделиш това още в първия си пост с който пита дали трябва да са с опашки за да го вадиш на изложби и ала-бала ....но големи ротвайлери с опашки не ти харесвали и искате да му я "клъцнете". Каквото и да пишеш няма да промени мнението което хората вече са си изградили за теб. Ако е имало проблем и си толкова раздаващ себе си човек щеше да намериш решение на проблема а не да го осакатиш бедното мъниче.  А относно този човик който ти е дал кученцето както те е излъгал за родословия и др. така те е излъгал и за опашката ако изобщо и това не е измислена от теб ситуация.  :-
User's Signature

Качена снимка

• (19 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема