ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА
Публикувано: 15 December 2008 - 04:27 PM
Ще ми е интересно дали ще продължи да прави това, съответно глобите растат при рецидив.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2008 - 05:10 PM
Цитат
п.п.
Цитат
Цитат
Цитат
За малко верно да ти повярвам. :-

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 December 2008 - 06:17 PM
Цитат

Публикувано: 15 December 2008 - 07:48 PM
Имам 2 ротвайлера единият с опашка - Хера, другият без - Арес/така го купихме/. И двете кучета си ги обичам еднакво , но когато си въртят опашките /Арес си върти цялото дупе/ виждам как са осакатили Арес , и как опашката е прекрасен орган изразяващ поведението и настроенито на кучето.
Хайде станалото станало , дано сега повече ви харесва и повече си го обичате, пък него нека го боли, какво значение има нали на вас така ви "харесва". :palec:

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 15 December 2008 - 08:57 PM
Цитат
Цитат
не питай голям рев ревах :'(.милото ми момиче ако знаеш колко болки истърпя и още търпи а аз как плакох че и одрязоха опашлето.ИСКАХ СИ Я С ОПАШКА!!!!! :'(
И аз не разбирам написаното! :huh:Хем ти е мъчно за кучо,хем пак и режеш опашлето!Милото кученце! :'( :'( :'(

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 15 December 2008 - 10:54 PM
Сега успявам да вляза във форума и меко казано, повдига ми се! :Бляк!:
Участничка в нашия форум с кеф публикува снимка на осакатено от самата нея ЖИВО същество и то в тема за смешни снимки. :o
И същата потребителка доскоро твърдеше, че си е струвало чакането на нейното съкровище, което ТЯ ще защити по всякакъв начин от думи, писани във форума, но пък тя си направи с него каквото Й ХАРЕСВА!!! :rolleyes:
И емотиконката " :P " идва да ни каже - ето, правя ви напук, сигурно???
И какво спечели с това, което му причини, dark_moon? B)
Кучето ТИ не може да си намери място от болки и е в стрес, че нещо от него го няма вече. Болката му, причинена от теб, е дело на твоето извращение! Но нали теб не те боли! Какво, че си му причинила страдания -ще му мине, нали е куче?! А ТО пак ще те обича ... до сетния си дъх.
Сега, ТИ това успя да му причиниш! Какво ли ще е следващото? Дерзай. Имаш поле за изяви!!! В идните 10-12-15 години имаш още задачи да свършиш с, върху него - което си избереш!
Буши, ако имаш нещо предвид за такива сребролюбци-ветове от Добрич и не само от там, пиши тук или на ЛС да помогнем с каквото можем.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 December 2008 - 09:09 AM
Цитат
Цитат
не питай голям рев ревах :'(.милото ми момиче ако знаеш колко болки истърпя и още търпи а аз как плакох че и одрязоха опашлето.ИСКАХ СИ Я С ОПАШКА!!!!! :'(
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС!!! ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ДОЛНИ И ЖАЛКИ ХОРА, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК СИ Я ИСКАЛА С ОПАШКА, ПЪК ТЕ Я ОТРЯЗАХА?!? НАСИЛА ЛИ ТЕ НАКАРАХА?!?!

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 16 December 2008 - 09:49 AM
Жалко, че такива хора /с чиста съвест пиша хора, защото само представители на нашият вид са способни на толкова долно поведение/ се сдобиват с куче!
dark_moon, пожелавам ти дълги и безсънни нощи в размишления над излишната болка, която изпитва кученцето заради теб!
Публикувано: 16 December 2008 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
1. If I like it, it's mine.
2. If it's in my mouth, it's mine.
3. If I can take it from you, it's mine.
4. If I had it a little while ago, it's mine.
5. If it's mine, it must never appear to be yours in any way.
6. If I'm chewing something up, all the pieces are mine.
7. If it just looks like mine, it's mine.
8. If I saw it first, it's mine.
9. If you are playing with something and you put it down, it automatically becomes mine.
10. If it's broken, it's yours.
дай превод за простичките потребители като мен :(
1.ако го харесвам си е МОЕ
2.ако е в устата ми си е МОЕ
3.ако мога да ти го отнема си е МОЕ
4.ако съм го имал преди малко си е МОЕ
5.ако си е МОЕ не трябва по никакъв начин да изглежда че е твое
6.ако дъвча нещо трохите са си МОИ
7.дори и да изглежда като МОЕ то си е МОЕ
8.ако съм го видял пръв си е МОЕ
9.ако си играеш с нещо и го изпуснеш то автоматично става МОЕ
10.ако е счупено си е ТВОЕ
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 16 December 2008 - 03:03 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 16 December 2008 - 03:11 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 16 December 2008 - 03:47 PM
Публикувано: 16 December 2008 - 04:06 PM
Цитат
Целия този пост ми прилича на оправдание. Не се чувствай длъжна да ни се обесняваш. Ако ще се самозалъгваш ОК, това си е твой проблем. Ако кученцето е имало проблем щеше да споделиш това още в първия си пост с който пита дали трябва да са с опашки за да го вадиш на изложби и ала-бала ....но големи ротвайлери с опашки не ти харесвали и искате да му я "клъцнете". Каквото и да пишеш няма да промени мнението което хората вече са си изградили за теб. Ако е имало проблем и си толкова раздаващ себе си човек щеше да намериш решение на проблема а не да го осакатиш бедното мъниче. А относно този човик който ти е дал кученцето както те е излъгал за родословия и др. така те е излъгал и за опашката ако изобщо и това не е измислена от теб ситуация. :-

Вход

Горе
Цитиране +