ОПАШКАТА НА РОТВАЙЛЕРА
Публикувано: 10 February 2010 - 11:17 AM
приятно четене,аз отивам на фитнес - чао
Г.Ефтимов

www.Assassinrott.com
Публикувано: 10 February 2010 - 11:22 AM
Доверили сте се?Хммм....Не знам...Казахте,че сте някакъв съдия...Как съдия взима куче без един тестис?

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 10 February 2010 - 01:30 PM
Последно с колко тестиса е Иво?
Публикувано: 10 February 2010 - 02:25 PM

www.Assassinrott.com
Публикувано: 10 February 2010 - 02:39 PM
Това,че на кучето са му правени процедури....какво значение има?Майкъл Джексън какъв се води след толкова операции-негър,или бял?
Не е ли дисквалифициращ недостатък липсата на тестис?

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 10 February 2010 - 03:18 PM

Публикувано: 10 February 2010 - 03:28 PM
Ivo v. Tishevitsa и неговите собственици очевидно са се справили чудесно.
Публикувано: 10 February 2010 - 03:32 PM
Сега по-разбираемо ли е ? :))
Въпрос:това,че дефекта е поправен/скрит,означава ли,че кучето може да бъде разплодник?

Публикувано: 10 February 2010 - 03:51 PM
Можеш ли да бъдеш 100% сигурен,че не се предава по наследство?

Публикувано: 10 February 2010 - 06:16 PM

Не съм съгласен с поста на navar,и аз така си мислех щом съм го свалил проблема е решен.Но живота показа друго,Иво има едно кучило и всичко беше шест,всички мъжки бяха наред.Но при неговият син - Стив първото кучило нормално а последното за него - изненада същият проблем,и както обикновенно става на най хубавия мъжки липса на един тестис.За това няма повече помощ а спиране от разплод и точка,да му мислят другите балъци.За светлите очи пак не сте прави и тука има хранителни добавки за увеличаване на пигмента,ама и тука спиране няма почне ли се.но това поне не е фатално.На криви зъбни редици слагат шини,на липсващи зъби - изкуственни.Какви неща научава човек като садия само да знаете.

www.Assassinrott.com
Публикувано: 10 February 2010 - 06:38 PM

Публикувано: 10 February 2010 - 07:01 PM
В резюме:взимате куче,което се оказва ,че е с "дефект".Решавате да го използвате за разплод,въпреки неговия дефект и въпреки ,че мислите порока за наследствен."Проблемът е 100 процента генетичен и се предава по наследство".Защо?
Ако аз дойда при вас и поискам куче,попитам ви за подробности за родителите,Вие ще ми кажете ли,че бащата се е родил така?И мислите ли,че ако узная за това ще си взема куче от Вас?
Съвсем хипотетично говоря.

Публикувано: 10 February 2010 - 07:27 PM
Първото кучило било без проблеми, но впоследствие крепторхизъм се е проявил при следващите поколения.

Публикувано: 10 February 2010 - 07:47 PM
Ти кой си или коя си,че ще ме наричаш ЕДНА и да казваш кой къде е заврян?Мери си приказките.Тези ги приказвай на мегдана на село!
А ти защо не си траеш?Аз не прочетох ВЪЗДЕСЪЩИЯТ Коко ко да те е помолил да му АДВОКАТСТВАШ или да го защитаваш.