г-н navar, какъв Ви е проблема с мен и мойте 16 коментара??
Толкова ли Ви свършиха репликите, та решихте, че с нас (в частност с мен) собствениците на кучета от развъдника на г-н Миланов можете да си ги допишете????
Цитирам:
"да останат модератора и ..собствениците на кучета от неговия развъдник, щот кат гледам собствениците на други развъдници не пишат тук..защо ли ???"
конкретно с теб,или някой друг с куче от въпросния развъдник -проблем нямам..но и за слепите е видно,че единствените които модераторът не реже,не хули,не плюе,не модерира,на които не обяснява колко са тъпи,прости и невежи..са именно хората купили кучета от него..защо ли ???..за справка -виж форума,от видно по видно е..
сега надявам се че съм разбран правилно..
а репликите надали ще ми свършат,имайки предвид положението-то постоянно дава "храна" за нови..
Цитат
"... да останат модератора и ..собствениците на кучета от неговия развъдник, щот кат гледам собствениците на други развъдници не пишат тук..защо ли ?"
- а това какво е???
Пич ми, стига си цвинкил като някой пухльо!!! ... еди кво си ти изтрили, еди кво си ти модерирали ... само оплаквания чета напоследък, целият свят ти е виновен и грешката е навсякъде другаде, но не и в теб ...... но ... дали?
Колкото до това дали са го изтрили правилно или не ... Цитат от Правила на форума:
8. Публикуване на съобщения, написани с цел да унижават и обиждат другите участници на форума; съдържащи лична информация за лицата, публикувана без тяхно разрешение, нападки на етническа или религиозна основа, грубост, необосновани обвинения и опити да се превърне форума в поле за изясняване на лични отношения.
Цитат от последният ти пост в тема "За изтърсаците, петите пръсти, белите петна и малко генетика":
Цитат
"дамм,модераторът-потребител се оказа че си има тъмно минало,което се оптва да скрие всячески,включително модерирайки безсмислено мнения,които не нарушават нито добрия тон,нито правилата на форума..и най интересното е че модерира,чете и пише навсякъде другаде само не и тук..."
Относно правилата на форума
От т.8 -
написани с цел да унижават и обиждат другите участници на форума,
необосновани обвинения и опити да се превърне форума в поле за изясняване на лични отношения - достатъчно е показно, че си ги нарушил, а и dmm и KOKO_ko като модератори са ти го написали!!!
Цитат
MOD 1 + MOD2
Беше помолен от нас два пъти да не обсъждаш неща, които не те касаят като човек извън НКР, беше помолен да не обиждаш труда на хората, беше помолен да не палиш страсти и да показваш другаде колко си силен, независим и "сам воинът е воин". Както вече каза: нищо от нещата които искаш да обсъждаш, не можеш да докажеш, а това си е простичка клевета и никой не е длъжен да те търпи да го правиш. Намери другаде поле за изява, раздай се в името на "идеалите" си, само нека не е тук!
И тази тема е затворена заради NAVAR и поредните му неконструктивни и безсмислени коментари!
но ти продължаваш да бълваш глупости
А за т.нар. груб тон на KOKO_ko, за който груб тон само ти и оше няколко човека опищяхте орталъка, ....милите те .......угнетените ... не може ли да се държите като възрастни хора, а не като деца от детската градина!!!! Пи****е ли си мерите,.... кой е по-по-най ... жалко е, смехотворно е!!!! Все пак това е форум за Ротвайлерите и всичко свързано с тях, а не форум за мерене на атрибути!!!!
Отново цитат от правилата:
Цитат
"Желанието на администрацията е да се спазва добрият тон в този форум!Ако тонът на модераторите понякога Ви звучи назидателно, приемете, че за тях писането във форума не е само забавление. Приемете, че те са модератори именно заради това, че имат повече от средностатистическите знания по темите, обсъждани във форума. Не влизайте в безсмислени спорове с тях и не разпалвайте страсти! Това може да доведе за Вас единствено до цитираните най-долу последствия!"
Ти като един "стар" потребител си достатъчно наясно, че тези правила са от създаването на този подфорум, и ако отново не си забелязъл, при регистрацията на потребител има една отметчица, която се слага, а няколко реда преди въпросната отметка пише "Преди да натиснете бутона "Съгласен", моля, запознайте се с останалите правила и възможности в темата "Помощ". !!!! А ти запознал ли си се???
Така че ... ако нещо не ти отърват правилата - свободен си да си изтриеш профила, аз лично съм абсолютно съгласен с мерките които са предприели спрямо теб, но не защото познавам бегло г-н Миланов, а защото аз самият съм бил Администратор на 2 форума и Модератор в още 3, така че ... избора е твой - или спазваш правилата, като внимаваш какво пишеш, или ти делват/медерират постовете!!!
Писна ми от детинщини - не ти отива на възрастта!!!