Публикувано: 17 December 2007 - 10:33 AM
Днес, пътувайки за работа, от автобуса видях на 4ти километър кафяв сетер (май се водеше английски?). Намираше се на спирката на 280 на кръговото, в посока към Плиска. Там обикновено има други кучета и винаги поглеждам дали са там и днес видях сетера. Някакви хора му хвърляха закуски, но си личеше че собственика му не е там. Нямаше как да сляза и да го разгледам по-добре (не пътувах с градски транспорт, а служебен). Беше свило уши и опашка, но се хранеше. Не мога да кажа женско или мъжко, старо или младо. Лошото е че там е много натоварено движението и се надявам да не реши да пресича на някъде. В обедната почивка ще отида да го видя и ако е там, мисля да го заведа в дома на приятеля ми. И да дам повече инфо за кученцето. Сега обаче има една трудност - нямам кола, а от там до дома на приятеля ми е далеч пеша, но близо с кола (10 мин максимум). Ако кучо е там, мисля да използвам колана ми като каишка (не че ми се иска точко така, но поради липса на други решения) и да го хвана. Няма как да го кача в автобус или такси. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.
И така, ако някой си познае кученцето или иска ново, то е там за сега, после надявам се ще е в Дружба. Не знам колко ще може да остане там, т.к. приятелят ми не живее сам, но поне ще опитам.
12:40 часа
И така, кучо вече не е там. И по-интересното - няма нито едно куче там. Може би заради снега се крият някъде и се надявам да е така, а сетера някой да го е харесал или намерил самия собственик и да е на топло. Обиколих там, но никъде не видях нито едно куче. Ако някой има информация, моля да пише. Поне да знам че е добре.
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !