Dog.bg Форуми : НАМЕРЕНИ кучета/котки

Към съдържанието

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НАМЕРЕНИ кучета/котки

#341 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 November 2007 - 05:07 PM

Цитат

Намерен е голдън ретривър срещу хотел Хилтън, на бул. Черни връх, близо до градинката при подлеза.

стопанинът се намери.  :blink:
:->)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#342 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 November 2007 - 06:40 PM

Значи бил е загубен стопанина, а не голдъна намерен...  ;)
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#343 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 December 2007 - 10:57 AM

Забелязано в района на Лозен е черно-бяло мъжко хъски, на видима възраст 4-5 месеца. Има сини очи и черен нагръдник. Вчера го прибрах (доведоха ми го хора, които са решили, че е моето) и нахраних, но за съжаление ми се измъкна :huh:...
Ако някой си го потърси, мога да дам само примерни указания...  :(
Кучо е много мил и уплашен, вероятно (ако се съди по това как омете гранулите и многото тръни по козината му) се скита отдавна.
Ако някой го познае по описанието, нека ми пише, ще го търсим заедно.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#344 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 December 2007 - 07:40 PM

Намерено е мъжко хъски в ж.к. Обеля. Кучето е мъжко на възраст около 3-4 години, кафяво бяло с бяло петно на врата. Гледано е добре.
За съжаление не можем да го задържим дълго и ако не се намерят скоро собствениците ще го дадем на някой да си го гледа. Помагайте, търсим собствениците. Ето снимки
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#345 Потребителят е офлайн   DiJana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 09:35 PM

Днес търсихме нашия Рей в Манастирски ливади и попаднахме на един двор с барака, в който имаше 5-6 кученца без порода и едно хъски. Другите ни джафкаха, а то стоеше в дъното на двора и не се приближи поне да го снимаме или да видим дали е мъжко или женско. То е тъмно-сиво-бяло.Младо куче с добър нрав. Дворът се намира в края на ул "Родопски извор", почти до Околовръстния път. Ако някой си търси хъскито, нека да ми се обади, защото и аз търся моя - 0887378055 - Диана

#346 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 December 2007 - 10:33 AM

Днес, пътувайки за работа, от автобуса видях на 4ти километър кафяв сетер (май се водеше английски?). Намираше се на спирката на 280 на кръговото, в посока към Плиска. Там обикновено има други кучета и винаги поглеждам дали са там и днес видях сетера. Някакви хора му хвърляха закуски, но си личеше че собственика му не е там. Нямаше как да сляза и да го разгледам по-добре (не пътувах с градски транспорт, а служебен). Беше свило уши и опашка, но се хранеше. Не мога да кажа женско или мъжко, старо или младо. Лошото е че там е много натоварено движението и се надявам да не реши да пресича на някъде. В обедната почивка ще отида да го видя и ако е там, мисля да го заведа в дома на приятеля ми. И да дам повече инфо за кученцето. Сега обаче има една трудност - нямам кола, а от там до дома на приятеля ми е далеч пеша, но близо с кола (10 мин максимум). Ако кучо е там, мисля да използвам колана ми като каишка (не че ми се иска точко така, но поради липса на други решения) и да го хвана. Няма как да го кача в автобус или такси. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

И така, ако някой си познае кученцето или иска ново, то е там за сега, после надявам се ще е в Дружба. Не знам колко ще може да остане там, т.к. приятелят ми не живее сам, но поне ще опитам.

12:40 часа

И така, кучо вече не е там. И по-интересното - няма нито едно куче там. Може би заради снега се крият някъде и се надявам да е така, а сетера някой да го е харесал или намерил самия собственик и да е на топло. Обиколих там, но никъде не видях нито едно куче. Ако някой има информация, моля да пише. Поне да знам че е добре.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#347 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 04:16 PM

Цитат

намерено хъски     
Автор Мария Стоянова   
18 декември 2007 
Здравейте,

в Студентски Град около Зимния дворец е намерено мъжко хъски,

цветове бяло и оранжево със сини очи, не по-малко от 3 години.

Кучето е  в цветущо здраве, очевидно е гледано,

Моля, който го припознае да носи паспорта му ,

за повече информация звънете на телефон 9619825 или направо се обръщайте към портиерката на блок 61Б.

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#348 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 05:59 PM

Цитат

Днес, пътувайки за работа, от автобуса видях на 4ти километър кафяв сетер (май се водеше английски?). Намираше се на спирката на 280 на кръговото, в посока към Плиска. Там обикновено има други кучета и винаги поглеждам дали са там и днес видях сетера. Някакви хора му хвърляха закуски, но си личеше че собственика му не е там. Нямаше как да сляза и да го разгледам по-добре (не пътувах с градски транспорт, а служебен). Беше свило уши и опашка, но се хранеше. Не мога да кажа женско или мъжко, старо или младо. Лошото е че там е много натоварено движението и се надявам да не реши да пресича на някъде. В обедната почивка ще отида да го видя и ако е там, мисля да го заведа в дома на приятеля ми. И да дам повече инфо за кученцето. Сега обаче има една трудност - нямам кола, а от там до дома на приятеля ми е далеч пеша, но близо с кола (10 мин максимум). Ако кучо е там, мисля да използвам колана ми като каишка (не че ми се иска точко така, но поради липса на други решения) и да го хвана. Няма как да го кача в автобус или такси. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

И така, ако някой си познае кученцето или иска ново, то е там за сега, после надявам се ще е в Дружба. Не знам колко ще може да остане там, т.к. приятелят ми не живее сам, но поне ще опитам.

12:40 часа

И така, кучо вече не е там. И по-интересното - няма нито едно куче там. Може би заради снега се крият някъде и се надявам да е така, а сетера някой да го е харесал или намерил самия собственик и да е на топло. Обиколих там, но никъде не видях нито едно куче. Ако някой има информация, моля да пише. Поне да знам че е добре.

Те стоят под моста, но сетера днес не беше там, дано се е прибрал.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#349 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2007 - 06:58 PM

Цитат

Цитат

намерено хъски     
Автор Мария Стоянова   
18 декември 2007 
Здравейте,

в Студентски Град около Зимния дворец е намерено мъжко хъски,

цветове бяло и оранжево със сини очи, не по-малко от 3 години.

Кучето е  в цветущо здраве, очевидно е гледано,

Моля, който го припознае да носи паспорта му ,

за повече информация звънете на телефон 9619825 или направо се обръщайте към портиерката на блок 61Б.

И тази история е вече с щастлив край. Кучето е у дома!  :yahoo:
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#350 Потребителят е офлайн   pitankata Икона

Публикувано: 20 December 2007 - 11:28 AM

Намерен е Голдън Ретривър в района на Панчарево. тел за контакти 0899907241 Табакова

#351 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 10:28 PM

Цитат

Намерен е Голдън Ретривър в района на Панчарево. тел за контакти 0899907241 Табакова

Вече е у дома милото Бубиче!
Благодаря Ви!!!  :yahoo:

#352 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 22 December 2007 - 05:41 PM

Намерено е хъски със сини очи, бели лапи, мъжко в "Разсадника". Ако някои си го разпознае да звънне на телефон: 0889462418 !!!
П.С: Спешно е, момичето има затруднения, понеже искат да се сбият с нейното  куче.

#353 Потребителят е офлайн   DiJana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 06:27 PM

Снощи ми се обади приятел на кученцата и ми каза, че е намерено моето хъски, Рей. Не е той, но го прибрах у нас, защото и тя има мъжко куче и може да се сбият. Кучето е прекрасно, много добричко, но и много стресирано. Снощи дори имаше тик на оченцето. Изкъпах го /не обича да се къпе - като моя, та трудно го вкарах в банята/. След като се изкъпахме веднага се настани на фотьойла.Снощи не искаше да яде, нито да пие вода, От ръка изяде 2-3 парченца салам и 2-3 си открадна от масата. Суха храна не обича. Явно стопанинът е мъж, защото по-живо реагира на мъжки глас. Дес е доста по-спокоен, нахрани се и пи вода. Зарадва се на разходката и сам сложи главичка в каишката. До днес спа бездиханно, а днес, вече свестен, явно иска пак да тръгне да търси стопаните си. Явно страда за тях. Моят Рей сигурно също. Много спешно се издирва стопанина на хъскито. Много спешно се издирва и Рей. Той е съвсем черно и бяло, тъмно черно....Моля ви, разпитвайте за стопанина на кучето. То е младо и красиво, но много тъжно.

#354 Потребителят е офлайн   DiJana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 January 2008 - 05:51 PM

Намерих много добри стопани на хъскито, намерено в парк"Илинден". Вече живее в къща с двор, вътре в къщата е. Като видя новата си стопанка й се зарадва и сложи главичка на крака й.Аз го бях кръстила временно Лъки и той наистина има история с щастлив край.Продължавам да търся Рей!

#355 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 January 2008 - 06:28 PM

Цитат

Намерих много добри стопани на хъскито, намерено в парк"Илинден". Вече живее в къща с двор, вътре в къщата е. Като видя новата си стопанка й се зарадва и сложи главичка на крака й.Аз го бях кръстила временно Лъки и той наистина има история с щастлив край.Продължавам да търся Рей!

Погледна ли в тази тема - дали той не е някое от тези загубени хъскита?
User's Signature

#356 Потребителят е офлайн   DiJana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 January 2008 - 07:26 PM

Изпратих ти отговор, но ми се струва, че не излезе. Всички съм проверила. Изгубеното в "Малинова долина" хъски онзи ден се намери, другото е 8 годишно и едното му оченце е кафяво-синьо. Това, което беше при мен, е младо и с две сини очи. Не можех да го задържа, защото усетих, че се привързвам, затова и много внимателно съм му подбрала стопани. Искаха го за едно село, не го дадох, защото е свикнал да живее между хора.Между другото веднага се зарадва на новата си стопанка и сложи муцунка на крака й.

#357 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 02 January 2008 - 08:19 PM

Намерено сиво женско коте с противопаразитна каишка. Женско, тигрова окраска. За контакти 0888796889
User's Signature

Качена снимка

#358 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip
  • Interests:непородисти кучета

Публикувано: 03 January 2008 - 04:55 PM

На 31 декември през нощта на площад Ал.Невски ни намери бяло женско куче, което уплашено от гърмежите, се вмъкна в нашата кола:) Не искаше да излезе и ние го прибрахме у нас. Постоянно плаче (може да видите сълзичките под очите)и неспокойно търси своите стопани. Кучинката е с жълта кожена каишка на метални кученца. На цвят е изцяло бяла, с розов нос, с къси крачка:), ходи без проблем на повод, чиста е и определено е домашна, въпреки че не е породиста. Не знаем дали не се е лутала доста из центъра и не е изминала голямо разстояние, преди да ни намери. Сега се намира в кв.Световрачене.

Ако си я познаете : 0887/800679, 02/9963024 Звезда
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......
http://spasijivot.dog.bg/

#359 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 January 2008 - 09:01 PM

Намерено е женско сибирско хъски в Младост. Кучето е черно бяло с различни очи и приблизителна възраст 4-5 години.
който г е загубил да се обади на 874 10 30 или 0887 20 12 14 / Юлия
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#360 Потребителят е офлайн   Тони Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2008 - 07:38 PM

Познавам доста от хъскитата в Младост. Ако има снимка може и да помогна.
User's Signature

Качена снимка

• (52 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема