НАМЕРЕНИ кучета/котки
Публикувано: 28 December 2010 - 09:08 PM

#544 Guest_lubka hristova_*
Публикувано: 03 January 2011 - 03:36 PM
Намерено женско куче, в 04 September 2010 - 03:00 PM, написа:
Цитат
Ако до понеделник не се намерят собствениците й, обявата минава под статут - Подарява се. Имам женски доберман и съжителството им е нежелателно за малката.

/намерих обявата в форума на замунда/
В без.дом търсеха такова куче/Рино се казваше
Публикувано: 12 January 2011 - 03:32 PM
ddsiberian, в 12 January 2011 - 02:32 PM, написа:
Цитат
Има тема за това тук - кучето почина.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2011 - 12:10 AM
Така оставаме с впечатлението че искате кучето за себе си и ако никой не си го потърси да си остане за вас

Публикувано: 16 January 2011 - 01:04 AM
ShiBumi_GirL, в 15 January 2011 - 11:15 PM, написа:
Така оставаме с впечатлението че искате кучето за себе си и ако никой не си го потърси да си остане за вас

Вижте какво ще Ви споделя госпожо/це,
Ако искам кучето за себе си изобщо няма да си правя труда да пускам обява в интернет, да си играя да се регистрирам и накрая да се налага да отговарям на ненужни нападки.
Снимка няма да кача, както и порода и пол няма да кажа. Достатъчен е района в който е намерено кучето. Оставил съм и телефон за връзка- не е импулсен:)
#550 Guest_lubka hristova_*
Публикувано: 16 January 2011 - 09:53 AM
bozgo, в 16 January 2011 - 12:09 AM, написа:
ShiBumi_GirL, в 15 January 2011 - 11:15 PM, написа:

Вижте какво ще Ви споделя госпожо/це,
Ако искам кучето за себе си изобщо няма да си правя труда да пускам обява в интернет, да си играя да се регистрирам и накрая да се налага да отговарям на ненужни нападки.
Снимка няма да кача, както и порода и пол няма да кажа. Достатъчен е района в който е намерено кучето. Оставил съм и телефон за връзка- не е импулсен:)
Извинете,че се намесвам-но в този лабиринт от изгубени любимци и хора които стадат не е достатъчна информацията която давате,"намерено куче"-пълно е с бездомници и сред тях някъде е то,кучето за което ни боли.Изгубих Лабрадор и 8 месеца ми трябваха
за да го открия бях публикувала и снимка даже-всичко е много трудно и объркано.
Публикувано: 16 January 2011 - 10:17 AM

Публикувано: 29 January 2011 - 07:48 PM
Също така се натъкнах и на мъжки немец, красив, с кожена каишка, не мога да преценя възрастта, също прибран!
За съжаление видях и убит немец на пътя срещу Багира към Кольо Ганчево...много тъжно...:(((
Дано успея да помогна на някого!!!
Обадете се...
0884 656565 Анелия
#556 Guest_lubka hristova_*
Публикувано: 29 January 2011 - 08:31 PM
anegelica1, в 29 January 2011 - 06:53 PM, написа:
Също така се натъкнах и на мъжки немец, красив, с кожена каишка, не мога да преценя възрастта, също прибран!
За съжаление видях и убит немец на пътя срещу Багира към Кольо Ганчево...много тъжно...:(((
Обадете се...
0884 656565 Анелия
Забелязан черен ДОБЕРМАН с Червена каишка в Княжево
#557 Guest_dilein_*
Публикувано: 29 January 2011 - 09:10 PM
Докато търсех кучето си из града/стара загора/ попаднах на мъжка източно еврпейска овчарка, много игрив и разгонен..., мисля че е доста млад, прибран на сигурно място, обгрижен. Прилича на моя...
Обадете се...
0884 656565 Анелия
[/q
Някъде не се ли мярка и моят рот ....И аз като теб обикалям само улиците из града с надежда да го видя някъде , но все си мисля ,че през деня го е страх да се покаже ..оглеждам и за твоя кучо,дано имаме успех скоро ..
Публикувано: 30 January 2011 - 01:04 PM
[/quote]
...няма ... за съжаление...дано ги открием...записала съм си номера ти...ако забележа някъде нещо ще звънна веднага...когато и да е...:(((
Публикувано: 05 February 2011 - 01:00 PM
Прилагам и снимка, за съжаление с лошо качество..
За контакти 0889 609 541
Прикачени файлове
-
DSC02934.JPG (1.06MB)
Брой сваляния: 346 -
DSC02936.JPG (1.21MB)
Брой сваляния: 335