Британска късокосместа котка
Публикувано: 04 December 2008 - 03:47 PM
Е, това не ми е първо котило, цветът в комбинация с очите е за първи път в България просто. Но много благодаря за пожеланията.
Публикувано: 04 December 2008 - 11:32 PM
anabel10, честити бебоци и от мен! Да са ти живи и здрави. Другото само ще си дойде.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 07 December 2008 - 08:25 PM
Много красиви бебоци наистина :) Да са живи и здрави!
Аз от известно време търся да си взема британско коте, но да е blue, lilac или white разцветка (не шарено). Искам да питам може ли да ме насочите към развъдник от България или региона, където да имат или скоро се очаква да имат такива котенца?
Видях обява на развъдник "Fluffy pearls", но котето е на 9 месеца. Предпочитам да си го взема докато е още бебе (2-месечно да речем)
Аз от известно време търся да си взема британско коте, но да е blue, lilac или white разцветка (не шарено). Искам да питам може ли да ме насочите към развъдник от България или региона, където да имат или скоро се очаква да имат такива котенца?
Видях обява на развъдник "Fluffy pearls", но котето е на 9 месеца. Предпочитам да си го взема докато е още бебе (2-месечно да речем)
Публикувано: 07 December 2008 - 08:38 PM
Вагабого, Светамопс :blink:, добре че сте вие да ме изюркате, та да намеря време и да кача снимки на малката бухтичка, която на 2-ри стана на 6 месеца и според данни от тази сутрин тежи вече 4,300 г :o (нормално ли е, не ми изглежда дебел, ама...)
Публикувано: 08 December 2008 - 08:22 AM
Е, радвам се да го чуя - аз го принуждавам да спортува всяка вечер, не само, за да поддържа фигурата си, ами и защото иначе му доскучава много към 5 часа и започва да мрънка и да ни буди. Доста бързо расте обаче, наддава с около 500 г на всеки 2 седмици.
Не знаех, че цветът на очите му ще се променя тепърва, с любопитство ще го следя :blink:
Не знаех, че цветът на очите му ще се променя тепърва, с любопитство ще го следя :blink:
Публикувано: 08 December 2008 - 09:25 AM
ау, страхотен ми се вижда, браво. вероятно защото точно "слабите места" на моята котка при него са супер!
Публикувано: 08 December 2008 - 02:03 PM
ехххх ...
нищо де - той да е жив и здрав!
нищо де - той да е жив и здрав!
Публикувано: 09 December 2008 - 04:16 PM
може да е с договор за кастрация
Публикувано: 09 December 2008 - 04:32 PM
да, то това е едно и също нещо
и аз така предлагам моите, за това са на достъпна цена
и аз така предлагам моите, за това са на достъпна цена