Кокер спаньол
Публикувано: 02 November 2006 - 11:15 AM
Публикувано: 02 November 2006 - 12:15 PM
Както и да е де Ира за съжаление не живеем много наблизо s), ние сме в Левски, но все пак сме във Варна и с удоволствие ще се срещаме с вас, когато порастне Чери и ще си играем.
За сега се възпитаваме, а мъничето ми е доста схватливо, само дето ми изгриза кабела на зарядното - добре че не беше включено и две от тонколонките на DVD-то също не работят, май ще ставаме електричари, ще и подам молба за работа в Е ОН l) , не сериозно още налита само на тънките кабели, по които не тече ток ами като порасне, доста ме е страх. Иначе днес послушно си глътна хапчето за обезпаразитяване и след 10 дни ще ни бият втората ваксина.
Публикувано: 02 November 2006 - 01:25 PM
А сега, понеже идва зима, да ви питам къде спят вашите герои? Моят апартамент е северен и много студен . Миналата зима оставях Съни в хола през нощта- там има климатик и е отоплено, но той тотално се издъни - разкъса дивана и изгриза огромна дупка в дунапрена, и сега след като претапицирах ме е страх да го оставям там. Пробвах в спалнята-но не става работата-бяга, скача, ходи ми по главата,дърпа завивките.......безкрай! Та ако го оставя в неотопляманата кухня и коридора дали ще му е студено? Как мислите?
Прикачени файлове
-
san1.JPG (14.65K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 02 November 2006 - 01:28 PM
Хайде варненските кокерчета дайте да се уговорим за среща.Ние сме почти всеки ден предиобед в морската градина(защото следобед съм на работа), но в събота и неделя сме на линия цял ден.Кажете кога ви е удобно и да решим.
Публикувано: 02 November 2006 - 01:54 PM
Suncho, мисля че ако кученцето си има топло легло,изолирано от студения под и не е на течение няма да има проблеми- нали все пак то ще е в апартамента , а не на балкона.Май сме почти наборчета - Голди е на година и десет месеца.
Прикачени файлове
-
P1010278.JPG (114.59K)
Брой сваляния: 81
Публикувано: 02 November 2006 - 02:54 PM
Публикувано: 02 November 2006 - 04:43 PM
Публикувано: 02 November 2006 - 06:42 PM
l)
А в Самоков не съм срещала кокери cry2 . Иначе идеята за среща е страхотна!

Публикувано: 02 November 2006 - 06:43 PM
Прикачени файлове
-
scan0011_.jpg (25.41K)
Брой сваляния: 77

Публикувано: 02 November 2006 - 07:08 PM
Публикувано: 03 November 2006 - 12:27 AM
Публикувано: 03 November 2006 - 10:17 AM
Нашия в началото като го взехме се мъчихме да го качваме в леглото да спи, но той не искаше. Постепенно се отказахме от тази идея, а и на мен ми идва много да спя с мъж и куче на тясното легло. Малкия доста време не можеше да си намери мястото и всяка вечер спеше на различно /както дойде/. Преди нялко седмици започна да спи под един пластмасов стол, който обикновено е толкова отрупан с дрехи да не ви говоря. Преместих му спалния чувал /в началото нямахме постелка за него, взехме го много инцидентно и му отпуснахме чувала/ и една тънко чаршавче там. От тогава спи само там, чудестно се аклиматизира. Но приятелят ми го хващам няколко пъти тази нощ да става и да го завива, било му студено на кучето bl), пък аз започвам да се чудя дали не е почнал да тренира за бебе ouu
Публикувано: 03 November 2006 - 10:25 AM
Публикувано: 03 November 2006 - 02:56 PM
За среща - никакви проблеми, където кажете там сме - за Софийска среща.
Относно храната - някой спомена различни манджи - значи различни са били, не защото кучето има нужда от разнообразие, а защото кучето има нужда от пълноценна храна, която ако собственика готви става много сложна, не всички съставки, които трябва да се сложат са подходящи една с друга да се слагат заедно и т.н. Има вариант, в който собственика да готви на кучето, но той е ужасно сложен. Вътре трябва да има определени неща, микро и макро елементи, витамини, белтъчини и въглехидрати и още неща, които трябва да са в определена доза. И понеже не всеки има време, желание пък и разбира от такива неща затова хората са измислили гранулите. Качествените марки съдържат всичко необходимо, има специални видове за бебета, за подрастващи, за енергични кучета, за порастнали, за кастрирани и т.н. съобразени с начина на живот и изискванията на всяко куче.
За спането по-долу ще покажа снимки, но Сара още от първата вечер реши, че ще спи под завивките на мъжа ми. Аз всячески се опитах да я науча да спи на постелка, на одеалце, на какво ли не, но тя ме издебваше да заспя и пак се свиваше под одеалото на мъжа ми. От тогава не си правя труда да я гоня, а когато мъжа ми го няма я пускам под моето одеало, все пак топли ме като мини радиаторче l) Но зимата е излючено да спи на друго място, много й е студено, цялата трепери. И Диана беше споменала за Чарли, който имаше снимка увит в едно одеало. Малко са зиморничави. А другото, което знам за кокерите е, че те мразят да стоят сами. Дивана е бил изяден точно поради тази причина, че кучето не е било пускано при стопанина. Може да не е на легло, да е на постелка, в кошче или на стола, но кучето държи да спи близо до собственика си, някак отвътре им идва така да правят d)

Nothing but the best is good enough!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +