Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1061 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 November 2006 - 06:42 PM

Това е къщата на Айра за през нощта- бившо шкафче с махната врата, в коридора. - "стратегическа позиция". И макар че зимата в Самоков е доста студена, тя се чувства отлично в нея. Но козинката й е доста гъста, макар че е къса. И все пак в коридора не е чак такъв студ.
l)
А в Самоков не съм срещала кокери cry2 . Иначе идеята за среща е страхотна!
User's Signature

Качена снимка

#1062 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 06:43 PM

Нещо стана и снимката не излезе. Ето я:

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1063 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 07:08 PM

ах тези ушичкииии... какви са хубавиииии.... пу пу.... а Лейди спи в един шкаф... беше за обувки... на балкона ми... ама като чуете балкон да не си представяте некво студено място.... нееее.... то си е стаичка остъклена с алуминиева дограма.... цяла стая за нея.... ... влиза и топличко от мойта стая и от банята ми... какво повече му трябва на едно куче.... w) l)

#1064 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 12:27 AM

Suncho,е с такъв терминатор нямам опит b) и незнам какъв съвет да дам.Но щом може да си ляга на диванчето в кухнята не мисля че ще му е толкова зле.И все пак колко студено би могло да е в апартамент.Не се притеснявай кучетата се климатизират и свикват дори по-бързо от хората. r)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1065 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 10:17 AM

Те кучетата се кламатизират, ама на стопаните им не им се вярва b)
Нашия в началото като го взехме се мъчихме да го качваме в леглото да спи, но той не искаше. Постепенно се отказахме от тази идея, а и на мен ми идва много да спя с мъж и куче на тясното легло. Малкия доста време не можеше да си намери мястото и всяка вечер спеше на различно /както дойде/. Преди нялко седмици започна да спи под един пластмасов стол, който обикновено е толкова отрупан с дрехи да не ви говоря. Преместих му спалния чувал /в началото нямахме постелка за него, взехме го много инцидентно и му отпуснахме чувала/ и една тънко чаршавче там. От тогава спи само там, чудестно се аклиматизира. Но приятелят ми го хващам няколко пъти тази нощ да става и да го завива, било му студено на кучето bl), пък аз започвам да се чудя дали не е почнал да тренира за бебе ouu

#1066 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2006 - 10:25 AM

Идеята ти със старото шкафче ми хареса Carlie, може пък да му хареса да си спи в нещо като къщичка. Ira , много добро определение 1super ,само дето Сънчо е не просто терминатор,той е Великият терминатор! Тази сутрин за секунди извърши поредната терминация - жертва падна дистанционното. Но какво да го правиш! Нали си е моят герой!

#1067 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 11:01 AM

Защо не се консултирате със специалист или вие да се пробвате да оправите това поведение.

#1068 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2006 - 11:33 AM

Ами той иначе ме слуша, колкото до тия му поразии - работим по въпроса , и на това ще се научи! А на мен щеше да ми е много по-лесно ,ако имаше специалист или училище наблизо ,но уви!

#1069 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 03 November 2006 - 02:56 PM

Леле, колко много сте изписали. Не мога да ви смогна.

За среща - никакви проблеми, където кажете там сме - за Софийска среща.

Относно храната - някой спомена различни манджи - значи различни са били, не защото кучето има нужда от разнообразие, а защото кучето има нужда от пълноценна храна, която ако собственика готви става много сложна, не всички съставки, които трябва да се сложат са подходящи една с друга да се слагат заедно и т.н. Има вариант, в който собственика да готви на кучето, но той е ужасно сложен. Вътре трябва да има определени неща, микро и макро елементи, витамини, белтъчини и въглехидрати и още неща, които трябва да са в определена доза. И понеже не всеки има време, желание пък и разбира от такива неща затова хората са измислили гранулите. Качествените марки съдържат всичко необходимо, има специални видове за бебета, за подрастващи, за енергични кучета, за порастнали, за кастрирани и т.н. съобразени с начина на живот и изискванията на всяко куче.

За спането по-долу ще покажа снимки, но Сара още от първата вечер реши, че ще спи под завивките на мъжа ми. Аз всячески се опитах да я науча да спи на постелка, на одеалце, на какво ли не, но тя ме издебваше да заспя и пак се свиваше под одеалото на мъжа ми. От тогава не си правя труда да я гоня, а когато мъжа ми го няма я пускам под моето одеало, все пак топли ме като мини радиаторче l) Но зимата е излючено да спи на друго място, много й е студено, цялата трепери. И Диана беше споменала за Чарли, който имаше снимка увит в едно одеало. Малко са зиморничави. А другото, което знам за кокерите е, че те мразят да стоят сами. Дивана е бил изяден точно поради тази причина, че кучето не е било пускано при стопанина. Може да не е на легло, да е на постелка, в кошче или на стола, но кучето държи да спи близо до собственика си, някак отвътре им идва така да правят d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1070 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 November 2006 - 02:59 PM

Ето така спи една щастлива кокерка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

#1071 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 03:08 PM

Страхотно сладка е, пу пу (love)

#1072 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 November 2006 - 03:33 PM

Нали /ама съм и скромна/
Всъщност това не е за гордост, все пак куче в легло, ама какво да направя като хем се е изнежила, студено й е, гальовна е, тя ми е като дете, а не като куче. И като ме погледне с тез кафеви очички тип "умолявам те" и аз няма накъде да ходя и ми стане мило като се свие на кравайче под одеалото и само черната маслина се подаде w)
User's Signature

#1073 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 03:42 PM

Това кокерче е толкова красиво!!!

#1074 Потребителят е офлайн   dorkata Икона

Публикувано: 03 November 2006 - 03:55 PM

Здравейте,любители на кокерите! b)
Тъй като влизам за първи път в този форум,искам да се извиня предварително на всички,ако не съм съвсем "в крак със събитията"! r)
От около година търся златен женски кокер за нашия 3-годишен домашен любимец Лъки,но за съжаление досега неуспешно!
Не знам дали тук е подходящото място,но ще се радвам,ако някой собственик на женски кокер прояви интерес и има желание за създаване на покпление! w)
Благодаря предварително на всички!
Приятен ден!

MOD: Моля, не качвай снимки по-широки от 500 пиксела!

Прикачени файлове

#1075 Потребителят е офлайн   dorkata Икона

Публикувано: 03 November 2006 - 04:13 PM

Забравих да кажа,че Лъки е от гр.София! r)

#1076 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2006 - 04:16 PM

О , толкова мила картинка е твоята Сара! Съни никога не ляга така.И никога не е искал да спи в спалнята. Още от бебе си спеше в кошчето в хола. Като му кажа "лека нощ" и угася осветлението си отива на мястото и си ляга. Никога не е скимтял или драпал по вратата за да влезе вътре. Но може би нощем му става скучно и си намира занимание.

#1077 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 November 2006 - 04:17 PM

Ами Сара е кафява, но за съжаление е кастрирана. Мое мнение е, че кварталните кокери /особено ако в родата им има някави болестите/ не е хубаво да се развъждат. За тази цел си има развъдници. Но щом сте решили пожелавам ви успех. Кокерчето е много хубаво, наистина.
User's Signature

#1078 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 November 2006 - 04:19 PM

w) Suncho, а аз си мислех, че моята Сара е най-послушната кокерка, ма явно съм бъркала. Имам 2 изядени каси на врати преди да се научи да не драска по тях. И изпод одеалото зимата не можеш да я изкараш. Но пък на мен ми е кеф да си я гледам така, все пак един живот имаме и двете, няма да го живеем в ограничения постоянно
User's Signature

#1079 Потребителят е офлайн   dorkata Икона

Публикувано: 03 November 2006 - 04:56 PM

Цитат

Ами Сара е кафява, но за съжаление е кастрирана. Мое мнение е, че кварталните кокери /особено ако в родата им има някави болестите/ не е хубаво да се развъждат. За тази цел си има развъдници. Но щом сте решили пожелавам ви успех. Кокерчето е много хубаво, наистина.

Нещо не можах да разбера!какво имаш предвид под "кварталните кокери "?!

#1080 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 05:01 PM

Цитат

Цитат

Нещо не можах да разбера!какво имаш предвид под "кварталните кокери "?!

Квартален кокер е всеки кокер без родословие. Вашия определено е без родословен, което не му пречи да е супер сладур. И моят е такъв. b)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни