Кокер спаньол
Публикувано: 03 November 2006 - 05:23 PM
Публикувано: 03 November 2006 - 08:09 PM

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 03 November 2006 - 08:19 PM
За срещите първо: Никой до сега не се обади да е от Пловдив, ах вие. Скоро няма да мога да дойда до София, но иначе е единственото място, където бих могла да се присъединя на кокерска среща. До декември не мога, защото имам изпит и нямам никакво свободно време за да пътувам, а и още се съмнявам, дали Ава ще издържи на толкова дълго пътуване с влак. Най - дългото разстояние, което сме изминавали с влак е 20 километра, които не са никакъв проблем - боботенето на влака я приспива (: Пък с кола... не знам, някой път ако баща ми пътува по работа ще го помоля, но тогава ще трябва да се опитам в последния момент да организирам софийските кокерчета, за да ги видя.
Ава много бързо свикна да спи на определените от нея места. В началото, като беше малка, непрекъснато се местехме за по няколко дни от вкъщи у баба ми и т.н., защото ми се налагаше и тя си свикна с местата за спане и в двете къщи без никакъв проблем. Но все бяха до леглото ми или поне в моята стая. Не понасяше да бъде сама, будеше се в два и почваше да плаче да си я взема. Сега свикна да спи на двора и нямам никакви проблеми. Най - ветроятно ще си я прибера зимата и е чудя дали ще трябва да я уча отново на всички неща, като къде се ходи до тоалетна и къде да спи, защото бая време прекара навън и ужасно много е свикнала. За сега не се оплаква от студа, макар че е доста студено, наистина, но чакам да си остана няколко дни вкъщи и да я наблюдавам как свиква вътре, затова не съм я прибрала ище. А и спорим с родителите къде трябва да спи (:
Публикувано: 04 November 2006 - 01:52 AM
Публикувано: 04 November 2006 - 05:34 PM

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 04 November 2006 - 05:38 PM
Прикачени файлове
-
AAAA0050.jpg (36.56K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 04 November 2006 - 08:30 PM
Публикувано: 04 November 2006 - 09:29 PM
Много са хубавички

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
Nothing but the best is good enough!