Кокер спаньол
Публикувано: 21 November 2006 - 07:15 PM
Прикачени файлове
-
AAAA0008.JPG (50.65K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 22 November 2006 - 03:02 PM
По-добре много по-късно, отколкото хич е моята работа. Бях в отпуска и сега виждам. Да си жива и здрава. Сърцето ти да е все така голямо и топло към всички тварички. Много любов у дома и стократно да ти се връщат добрините, които правиш. w)
Публикувано: 22 November 2006 - 07:42 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 12:38 AM
Напомнят ми Ава каква беше като мъничка. Подариха ми я на 45 дена и още беше таава малка и збръчкана ^^
Ето и от мен снимки, обаче на едно разстящо кокерче:
(Как мразим да сме мокрииии)
((:
(:
Бтв, Ава току що навърши 5 месеца. Онзи ден забелязах кръв по една от играчките й и се оказа, че сменя зъбче. Всъщност две, едното още се клати и около него има кръв, а другото е паднало и също кърви венецът там. Не успях днес да се свържа с вет., защото си погубих някъде зарядното за телефона и се надявам вие да ми помогнете.
Нормално ли е да кърви, когато си сменя зъбките и сега ли му е времето? Защото бях останала с впечатление, че по - рано ги сменят...
Давам и калции, когато се храни с готвено вкъщи, но гледам да не прекалявам, за да не я прекалцирам. Освен това се храним с хубави гранули, роял кенин, почти само с тях. Манджа сега й давам само когато свършат в събота и неделя гранулите, защото нали Биляна каза, че не било хубаво така непекънато да ги редувам... Та възможно ли е да е заради липса на някакви витамини или нещо... ?
Притесних се за нея.
Публикувано: 23 November 2006 - 10:18 AM
Публикувано: 23 November 2006 - 02:44 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 09:05 PM
Прикачени файлове
-
AAAA0012.jpg (17.62K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 24 November 2006 - 12:47 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 04:34 PM
Характера на всеки един кокер може да е много различен. Няма всеобщо правило как се държат кокерите. Например моята е много кротка у нас, и умерено буйна на разходка. Но познавам кокерка, която има толкова много енергия в себе си, че и у тях си прави поразии по цял ден.
Характера на твоето кокерче ще трябва ти сама да оформиш като започнеш от ранна детска възраст. Тук из форума има доста теми за обучение на растящи кученца, надявам се да ги прочетеш, има много добри съвети.
Иначе като цяло кокерите са умни, игриви, добри, весели, малко инатливи, понякога наистина могат да "правят напук" но няма начин да им се скараш, защото като те погледнат с тези големи кафяви очи и ти минава цялата сърдитост и ти идва да започнеш да ги гушкаш w)
Разкажи малко повече за мъничето, на колко е, цвят, как приема новия си дом, с какво го храните, какви бели прави.
И си го обичай много, радвай се на всеки миг прекаран с него, защото тези мигове са безценни w) d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 November 2006 - 04:56 PM
Публикувано: 24 November 2006 - 06:31 PM
Аз имам малък проблем с Ава. Изглежда нещо, само дето нямам никаква представа какво, на моменти я дразни, защото започва да джафка без никаква причина. Опитвам се да я успокоявам, като я гушкам, но не мирясва изобщо. Мисля, че спира, когато просто се умори. Не мога да разбера кой е дразнителят, за да го отстраня. Подозирам, че не е нещо вкъщи, защото лае по прозореца.
Има ужасно силно гласче и се случва да се разле посред нощ къ 3 -4 часа, което пречин е само на мен, но и на съседте ми.
Просто нямам представа какво да правя :/
Публикувано: 24 November 2006 - 09:01 PM