Кокер спаньол
Публикувано: 18 December 2006 - 10:19 AM
Публикувано: 18 December 2006 - 12:31 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 10:01 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 10:10 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 11:16 PM
Публикувано: 19 December 2006 - 10:17 AM
Публикувано: 20 December 2006 - 12:48 AM
много се радвам, че открих това местенце и хора, които, също като мен, обичат умните и невероятно живи "играчки" кокерите.
За съжаление моят Лъки почина на 25.11 тази година, от рак. Вярно, че караше 12-тата си година, но беше толкова игрив и палав почти до края, че още очаквам да чуя лая му когато се прибирам. Страхотна порода, много интуитивни и умни, прекрасни "охранители" за малки деца /Лъки захапваше бебето за дрешките и го влачеше към средата на леглото за да не падне малката, а като проходи детето ходеше до нея и я буташе лекичко в правилната посока/. Поздравявам всички стопани на кокери, изборът ви е правилен!
Публикувано: 20 December 2006 - 12:49 PM
Поздрави и от нас /не само стопаните, но и самите кокери/

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 20 December 2006 - 12:59 PM
За зоомагазините това е много тъжно. В този магазин, където пазарувам за Авичка винаги има по едно куче и по едно коте. На жената видимо и е мъчно за животните, но каза, че не решавала тя. Обаче те нямат ваксини, дори не са обезпаразитявани, сигурно съм, защото като я попитах и взе да мънка. По едно време имаше едно черно - бяло кокерче, което щеше да взима една моя приятелка (за жалост се отказа) и то милото беше тооолкова енергично и живо същество, а седеше в клетка, която едва го побираше. На моите морски свинчета жилището им е по - широко!!!
За Сара - боже колко се уплаших, като прочетох. Звучи наистина ужасно, браво на момичето ти, че се е справило, още малко остава, нали? Стискам палци за нея, да е добре, след като свалите конците.
Ау, чери е много следка и е толкова мъничка още ((: Авичка расте непрекъснато, трябва пак да я снимам скоро, за да видите колко голяма е станала w) А моята любимка Лейди както винаги е много хубавка (:
Как се разбират кокерчетата с двата мителшнауцера? Много харесвам породата и понеже знам че са кротки животни, търся мителшнауцер за дружка на Ава. Всички кучета, които срещаме напоследък (освен Арета) непрекъснато я гонят и тя се плаши, а мисля, че е вредно за нея.
Лъки е бил наистина чудесно куче. И аз съжалявам.
Едит: Забравих да поздравя новото ни попълнение (: Кажи, измисли ли име на кучето? Аз винаги съм харесвала Марвин. Имам си и още няколко любими, кажи ако трябва още да мислим (: И покажи непременно снимки!!!
Публикувано: 21 December 2006 - 10:11 AM
Lalait много се радвам да те видя тук, с Карли много си говорехме за теб и Авичка на мини срещата през онази слънчева събота, по повод на двата шнауцера мъжкия беше страшно спокоен не знам дали защото е бил по-възрастен или от друго, но женската беше много щура и погони малко Чери, като цяло са хубави животни, добронамерени и аз много ги харесвам, вярвам, че едно мителче ще е много добро приятелче на Авичка особено като попорасне още мъничко, мителчето е бебе ще пада страхотна игра.
На нас с Чери много ни липсват приятелчета, с които да тичаме и изразходваме нестихващата енергия, в морската в последните няколко дни нямаше никой, имаше едно симпатично мъжко кокерче със семейство с бебе, но незнайно защо не му позволиха да играе с Чери много са странни хората понякога, а на Чери така и се щурее посроянно се закача и с по-големите породи дори, няма страх. Поздрави на всички и целувки от Чери
Публикувано: 21 December 2006 - 10:38 AM
И да се похваля - ние си имаме вече приятел куче! Един страхотен померан, също момче. Толкова са смешни заедно. Играят си по един странен начин, катерят си се по главите, а мен ме е страх, че Маното, какъвто е недодялан (love) ще му направи нещо r)
Билянче как е Саричка? Това момиче е голям герой, да я намачкаш и от нас с Шаното!
lalait да пускаш снимките ей! Съвсем се бяхте изгубили с Авичка.
cherry_spa наистина хората са странни понякога. И на нас с Шаното са ни реагирали по същия начин. Дърпат си кучетата ще ги удушат само и само да не се подушат, все едно нашият ще ги "изсмърка" и ще изчезнат. На мен не ми пука, ние си се забавляваме чудесно и сами, хвърляме си топка, но приятелят ми много се дразни и всеки път връзва Шаното, отива при стопанина на другото куче и с много сериозна физиономия, казва: "-Добре, че го хванахте, нашият щеше да го разкъса! Виж този поглед, тези зъби, едва се спасихте, ей..." l) Направо на мен ми става неудобно, за стопаните на другото куче незнам, но определено е прав.
Публикувано: 21 December 2006 - 11:15 AM
Що се отнася за игрите и ние се забавляваме много с Чери, но не мога да и насмогна на темпото тя постоянно иска да гони някого - мен, а аз не мога да бягам толкова дълго и тя се дразни и ми хапе крачолите и въобще цирк d)
Публикувано: 21 December 2006 - 01:25 PM
Оооо, за сняг ли ще си говорим, сара вече изяде целия сняг около блока ни, няма вече едно чисто бяло местенце. Обаче тази яка й пречи да играе както трябва и чакаме само да я махнат за да се развихрим. Но тази година имаме проблем. След кастрацията нали козината се оправи и започна да расте и стана 3 пъти повече, а на всичкото отгоре и една такава пухкава и рошава. А преди сара беше с по-къс косъм и по-твърд. Та сега само да мине през снега и целите й крака стават в топчета сняг, така като се прибрахме от такива топчета не й се виждаха лапите и краката, а бяхме само 20 мин анвънка. Какво ли ще правим когато оздравее и се разхождаме в парка по 2 часа?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 December 2006 - 02:18 PM
Публикувано: 21 December 2006 - 04:17 PM
Цитат
cherry_spa ако говориш за това което мисля.... аз говорих 4е съм излизала с Ira и Голди..... а може и да не съм разбрала в момента за какво говориш bl) l)