Кокер спаньол
Публикувано: 06 January 2005 - 01:52 PM
Хаха, мерси за оказаната чест, аз всъщност още не съм решила окончателно да я кастрирам Сара без да си има кученца, но ако стане така наистина ще бъдем много горди с кученце от Каспър. А това за страха незнам защо е така, Сара само като разбере че отива навън и пощурява:) И после не иска да се прибира:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 January 2005 - 03:22 PM
глупчото още не разбира какво трябва да се прави навън и се стиска ли стиска, а като се прибере в къщи прави наводнения. много е смешен, сигурно всички кучета минават по тези първи стъпки, но на мен нали ми е за пръв път, та щурея и му се чудя на всяка постъпка, просто си представям каква майка ще бъда някой ден :-)
а сара горе-долу на каква възраст е? нали сте я намерили? откъде знаете, че не е раждала? не искате ли да отглеждате бебета или е много много много трудно?
Публикувано: 07 January 2005 - 01:50 PM

Публикувано: 24 January 2005 - 12:05 AM
Кокерът е най-невероятното животинче на планетата!! Лудо, интелигентно, любопитно, игриво, вярно, красиво, добро...Има и още много качества но вие всички вече ги знаете. Имам момиченце вече от две години, златиста на цвят много мила и игрива. Преди да си взема кокерче, не знаех нищо за породата, просто старото ми куче умря ( след 15 години себераздаване) и аз не можех и не исках да си представя живота без до мен да има един представител от семейство кучета. Все едно ми беше каква порода най-важното условие беше да не е голямо, защото нямам условия да гледам голямо куче и такова само би се изтормозило при мен. Та, тогава (преди 2 год.) работех най-омразната поне за мен професия, а именно продавачка. Добре, че вече си намерих доста по-добра и много доходоносна работа , но това няма зн. Та, понеже вече беше минал месец от както работех като продавачка и беше време да получа първата си заплата. Дадоха ми 180лв, които аз взех , затворих магазина, почти претичах до един друг магазин, а именно " Зоо магазин" , влязох , видях една малка, златна, изключително красива топчица, която усърдно си ровеше нещо в талаша и изглеждаше много заета. Попитах , каква порода е и какъв пол. След като ми беше отговорено аз попитах и за цената, оказа се че топчицата ще ми струва една моя (доста мизерна) заплата и знаете ли какво стана?? Хахахаха, ами както казват хората останалото е история :) Тази топчица е една огромна радост в живота ми, един верен приятел и спътник, който се радва на всеки миг прекаран с мен , а аз се радвам дори по вече.Тя е вече на две, и на скоро имаше интимен контакт със един друг красавец , представител на същата порода. Това стана вчера и много се надявам да е бременна. Аиде стига съм писала, че ме заболяха пръстите да блъскам по клавиатурата.
Публикувано: 24 January 2005 - 09:30 AM
Аз също не съм добър познавач на породите, но Каспър всеки ден все повече и повече ми влиза под кожата. И е толкова по-уверен във всичко, което прави - в разходките, в опознаването на света. Вече придобива навици и опознава моите навици. Доста труден период, за съжаление понякога прекалено труден и емоционален. Ето например, тази сутрин, докато го разхождах пред НДК така се завтече към Фритьоф Нансен, където бясно минаваха колите, че още ми треперят партенките, като си помисля какво можеше да му се случи, ако не го бях хванала навреме. А само до вчера той не се отдалечаваше от мен и на два метра разстояние.
Това е от мен. Лек ден и доскоро.
Публикувано: 24 January 2005 - 04:41 PM
Поздрави: още една кокерка

Публикувано: 25 January 2005 - 03:18 PM
Добрата новина е, че имаме четири нови зъба, които растат с бясна скорост.
Поздрав и чакам и аз с нетърпение Анита да пише.
Публикувано: 25 January 2005 - 04:30 PM

Публикувано: 25 January 2005 - 04:43 PM
1. Кокал
2. Топка, от същата материя, май е кожа...
3. Топка гумена, твърда, от различни гумени маркучета се състои, перфектна за зъбките от магазин за бебешки работи, много яка и много играе с нея...
4. Въже, точно такова.
5. Трета топка, гумена, много мека, любима беше доскоро, вече май е в забвение
6. Килимче пред вратата с изгризани ръбове...
7. Джапанки!!! когато съм в къщи....
Но това не му стига s) и гризе ли гризе тапети...
Давам му витаминки, не ще да е от липса на витамини...
Публикувано: 25 January 2005 - 04:57 PM
Публикувано: 26 January 2005 - 02:53 PM
1. Вечерно време или пък сутрин, когато го разхождам се чудя дали първо да му дам да яде и да излезем или да яде, след като сме се върнали. Кое е по-правилното? Все ми се струва, че е редно да се е наял и да е минало известно време, за да обработи стомахчето храната, но проблемът е, че в момента, в който се наплющи, Каспър отива до тоалетна и просто стимулът му за разходка го няма!
Публикувано: 26 January 2005 - 05:50 PM
Цитат
По-добре е да го нахраниш първо и после на разходка, защото новата храна избутва старото и се изаква по-лесно. b)
#160 Guest_Erica_*
Публикувано: 29 January 2005 - 01:50 PM
прочетох всичко,което сте си писали,защото имам голяма нужда от съветите ви r) .Преди 5 дена си резервирах едно кученце и сега с нетърпение чакам да ми се обадят да си го взема.Естествено кученцето е кокерче b) .Няма съмнение в това.Като четях какво сте си писали направо ми се разтопи сърцето.Нямам търпение да си го гушна.Никога не съм гледала куче,затова моля помагайте.Благодаря предварително.Да са ви живи и здрави сладурите b) .