Кокер спаньол
Публикувано: 29 January 2005 - 01:54 PM
Казваш какво искаш да знаеш и веднага 3 кокерчета ти се притичват на помощ.
1. Искам да знам на каква възраст го взимаш, откъде, къде живееш, за да намерим ветеринар, който само ще му помага, и започвам да ти казвам всичко, от което ще имаш нужда......
И аз нямам търпение да го снимаш и да сложиш снимки, тук май всички сме се показали :)
Чакаме те...:)
Поздрави: Кокерите

Nothing but the best is good enough!
#162 Guest_Erica_*
Публикувано: 29 January 2005 - 02:10 PM
За сега е далече този момент.Нека първо дойде Шони,че съм му приготвила един фотоапарат и ще го побъркам от снимки l)
Ще пиша пак.
Публикувано: 30 January 2005 - 10:48 PM
joryvk да каже за Каспър, че на него му е първа зима и ми е интересно как реагира на тва бялото покрай него:)))

Публикувано: 31 January 2005 - 10:05 AM
Ами Каспър ужасно много се радва на снега d) , плющи така, че ушите му пукат, а като си завре нослето в някоя снежна преспа, после има много смешна физиономия - бяла муцуна и тук-таме се подава някой червеникаво-рижав косъм, да се познае все пак, че е куче... и при това кокер. n)
Най-хубавото за стопанката му е, че не й се налага да мие кални лапи след разходка b)
Вчера ми се стори, че като че ли повдига краче, познайте какво - направо се разтопих w) , но днес това не се повтори, реших, че просто му е било студено на лапките. s) Така че продължавам да чакам.
Лек ден!
#171 Guest_Erica_*
Публикувано: 31 January 2005 - 01:12 PM
Исках да попитам и дали им обличате якенца.Тук в Италия няма куче без яке.Сега даже и модна линия щели да пускат b) .Кокерите по принцип са дългокосмести и не е опасно ако излизат без яке.Но ако са малки може да е по-опасно.
Ех,много ми е готино като разказвате за вашите кокерчета b) .Скоро и аз ще разказвам.
Публикувано: 31 January 2005 - 05:16 PM
Пък и, въпреки, че са дългогосмести, кокерите нямат много гъста и дебела козина, не знам, не ми се струва нормално в къщи да стоят на една температура, навън да излизат на различна и това да не им се отрази. bl)
Трябва и да се каляват, разбира се r) , но в най-големите студове мисля, че е редно да са облечени... n)
Публикувано: 31 January 2005 - 05:17 PM
Пък и, въпреки, че са дългогосмести, кокерите нямат много гъста и дебела козина, не знам, не ми се струва нормално в къщи да стоят на една температура, навън да излизат на различна и това да не им се отрази. bl)
Трябва и да се каляват, разбира се r) , но в най-големите студове мисля, че е редно да са облечени... n)
Публикувано: 31 January 2005 - 05:21 PM
Така че, препоръчвам ти никакви модни облекла, за да не ти стане кекаво кученцето, а по въпроса с разболяването, няма начин от малко сняг да се разболеят, все пак те не са хора :)

Публикувано: 31 January 2005 - 05:40 PM
Публикувано: 31 January 2005 - 06:01 PM