Кокер спаньол
Публикувано: 31 December 2006 - 06:22 AM
Едва ли ще я заразиш, нея такива човешки вируси не я ловят l), ама трябва да се пазите повече и двете и да се обличате, много весело посрещане на Новата година на всички да ви донесе много радост и късмет и повече сбъднати мечти, че да има място за нови, целувки на всички от мен и Чери и най-вече от Чери.
Публикувано: 02 January 2007 - 09:07 AM
За много години на всички дългоушковци и техните стопани да сте здрави много щастливи и усмихнати.
Ние изкарахме една приказна Нова година, Чери беше сравнително послушна, пиратките въобще не я впечатлиха. angelpik За награда вчера получи нов повод и нагръдник и една много дълга разходка и щура игра с едно дребно кученце - кръстоска между шпиц и булонка d), разказвайте при вас как беше.
Ние изкарахме една приказна Нова година, Чери беше сравнително послушна, пиратките въобще не я впечатлиха. angelpik За награда вчера получи нов повод и нагръдник и една много дълга разходка и щура игра с едно дребно кученце - кръстоска между шпиц и булонка d), разказвайте при вас как беше.
Публикувано: 02 January 2007 - 10:23 AM
За много години и от нас. Сара както винаги искаше да скача през прозореца да гони фоерврките, луташе се между двете стаи и накрая започна да скимти, защото така и не успя да докопа нищо гърмящо. А новото при нас за тази година е, че неистово скачаме да хапем бенгалски огън. Направо иска да си го захапе и да си го занесе някъде.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 January 2007 - 02:39 PM
За много години r) аз да си кажа..... нямам представа как е реагирала Лейди на бенгалски огньове, пиратки и разни такива гърмящи, просто остана вкъщи - нямаше как да я взема с мен, предполагам че се е постреснала малко и е започнала да скача и да се върти чудейки се откъде идва целия този шум
Вчера на входа на морската до винса срещнахме едно кокерче - Александра - същото като Чери, само че беше златисто и половин месец по голямо... ама същата скица, катери се върху мен и раздава любов l)
Вчера на входа на морската до винса срещнахме едно кокерче - Александра - същото като Чери, само че беше златисто и половин месец по голямо... ама същата скица, катери се върху мен и раздава любов l)
Публикувано: 02 January 2007 - 04:10 PM
еееееееее, че готинооооо още сладурковци, а защо не влизат във форума много ми е чудно, сутринта видях майката на Чери, също толкова луда игрива и подскоклива, раздаваща целувки и любов, а колко е космата няма да ви кажа, по-скоро не бих могла да го опиша с думи.
Самотната Саричка се оправи нали, ти от толкова отдавна не си писала............
Самотната Саричка се оправи нали, ти от толкова отдавна не си писала............
Публикувано: 02 January 2007 - 05:32 PM
Ами още не смея да твърдя, че се е оправила, защото все още слагаме капки и примигва понякога, но махнахме конците, лекарките казаха, че е зарастнало напълно очето, та сега само клепачето чакаме да се оправи напълно.
А не пиша защото от утре ми започват изпитите, и сега съм седнала да уча като за последно.
А не пиша защото от утре ми започват изпитите, и сега съм седнала да уча като за последно.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 January 2007 - 08:10 AM
Новата година довлече и мен, т.е. не знам дали тя или просто кокеЛите, които ще Ви представя тук, много дърпат! b)
Ще се радвам да обменяме опит и да цъ-каме на сладки истории. А, аз имам много да разказвам, защото с два Кокера у нас, май се доближавам до безкрайността... n)
Изчетох всичките деведесет и кусур страници на един дъх, така че, пишете ме стар юзър!
Здравейте всички!
b)

За сега толкова, за да не Ви отегчавам!
Усмихнат ден от нас!
l)
Ще се радвам да обменяме опит и да цъ-каме на сладки истории. А, аз имам много да разказвам, защото с два Кокера у нас, май се доближавам до безкрайността... n)
Изчетох всичките деведесет и кусур страници на един дъх, така че, пишете ме стар юзър!
Здравейте всички!
b)

За сега толкова, за да не Ви отегчавам!
Усмихнат ден от нас!
l)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +