Кокер спаньол
Публикувано: 02 January 2007 - 10:23 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 January 2007 - 02:39 PM
Вчера на входа на морската до винса срещнахме едно кокерче - Александра - същото като Чери, само че беше златисто и половин месец по голямо... ама същата скица, катери се върху мен и раздава любов l)
Публикувано: 02 January 2007 - 04:10 PM
Самотната Саричка се оправи нали, ти от толкова отдавна не си писала............
Публикувано: 02 January 2007 - 05:32 PM
А не пиша защото от утре ми започват изпитите, и сега съм седнала да уча като за последно.

Публикувано: 05 January 2007 - 08:10 AM
Ще се радвам да обменяме опит и да цъ-каме на сладки истории. А, аз имам много да разказвам, защото с два Кокера у нас, май се доближавам до безкрайността... n)
Изчетох всичките деведесет и кусур страници на един дъх, така че, пишете ме стар юзър!
Здравейте всички!
b)

За сега толкова, за да не Ви отегчавам!
Усмихнат ден от нас!
l)
Публикувано: 05 January 2007 - 12:25 PM

Публикувано: 05 January 2007 - 12:28 PM
Публикувано: 05 January 2007 - 01:17 PM
В кратце ще се опитам да разкажа за моите маймуни.
Искам само да започна с мъника, който е на аватара ми... Това е Фрида, първата ми Фрида, която беше зверски убита от кола, и може би... от нашата непредпазливост. Това се случи м. юни т.г. Беше само на 5 месеца...
Винаги ще останеш в мен, "мами"!
Разбирате, че не можех да продължавам да живея така и след като се върнахме от море, аз знаех, че скоро ще имаме бебе. Бях обещала на семейството си, че вземем кученце от новото кучило на родителите на Фрида, апропо - те са от Габрово, и няма да се разпилявам в друго търсене. Септември дойде нов шок за мен, като разбрах, че майката не се е заплодила и това щяло да стане "вероятно" януари. Безнадежността ме побъркваше и аз тайно започнах да търся ново пале. Така и попаднах на Втората Фрида, беличкото диваче на снимката. Купихме я и аз се успокоих. Така си мислех. Само да вметна, че чета в много сайтове за бездомни кучета и въобще специализирани за животни и там случайно попаднах на една обява за подаряващ се кокер, на 2 години, собствениците му заминавали за Америка и търсят някой, който да се грижи за него като за дете. Свързах се. Отговориха ми, че е дадена. След седмица ми се обадиха, за да ми кажат, че е върната, понеже имало котка в новия и дом, а тя - Шели, никак не ги обича. Семейството ми започна да ме упреква, че не мога да се затрупам с кучета, за да туширам болката.
В последствие разбраха, че съм права..., това "чудо" не е за изтърване. :-)
Шели е интернационална. Водили са я в много държави, видяла е много и мога спокойно да кажа, че е една много ерудирана кучка ;-) Личи и, де!
А, другата, другата...
Фрида е едно дяволче, което плаши хората с увереността си, буйният си нрав, чувството си за дълг, както и вярата, че всички я обичат и пазят, както ние.
А, това не е така!
И сега май е момента за един апел...
Моля Ви, пазете кучето си, не както аз се опитах, а не можах, а зряло и отговорно!
И сега нещо за мен, макар, главната героиня да не съм аз, но все пак - казвам се Ивелина, на 25 години, от гр. Казанлък, работя в Радио и това, че целият ми ден минава на компа, ще е само един добър повод да Ви чета и споделям!
Усмивки!
;-)
Публикувано: 05 January 2007 - 01:51 PM
Искам да ти кажа как от втория ти пост започвам да те уважавам много, и че ти се възхищавам как бързо си се обадила на обявата, въпреки, че имаш вече едно кученце у вас.
Надявам се често да има какво да си споделяме за нашите красавици и красавци, да обменяме опит за тяхното гледане и от тук нататък само хубави неща да се случват.
Добре дошла сред нас

Публикувано: 05 January 2007 - 02:22 PM
Благодаря за топлите думи! От сърце!
Предният път не ти отговорих, но искам да ти кажа, че не е лесно да се гледат две кучета, не се оплаквам, но все пак.
Аз живея отделно, в гарсониета, с приятеля ми, с КокеЛките ми/така им казвам/ и два хамстера. Семейството ми живеят в къща, с голям двор, райграс, съседски кучета, душещи по оградата ни, въобще мечтата на всяко куче. Когато мога - водя ги, но не мога постоянно. Работя много, често ми се карат, че не ме виждат, но така съм устроена. Опитвам се да балансирам и да давам на дяволчетата всичко, даже повече отколкото мога. Но въпреки това се задъхвам. А те го усещат. Ей, на това ме е яд!
Разхождам ги в 5 сутринта и сега пак ми тъка, защото приятелят ми си замина за Варна, а те са у нас и ме чакат. Колата е тук, на паркинга, а аз нямам книжка и пак мисля вариантни за по- бързо прибиране. За ей тези комплексни неща, не в наша полза говоря, не че е трудно да се гледат, но струпване на обстоятелствата тормози. И вкъщи, дори когато не чувам гласът си, от лаене, ръмжене и всякакви там придружаващи звуци, пак ми е хубаво, и знам, че и на тях им е...
Това не може да се сравни :)
До скоро! ;-)
Публикувано: 05 January 2007 - 02:45 PM

Публикувано: 05 January 2007 - 03:03 PM
Цитат
:-))) На нова година работихме с приятеля ми и ги заведох при "баба" им/тя хич не обича така да и казвам/ и към 3 през нощта ми се обади мама и само простена:
- " Прибирай си терминаторите"!
Сега бягам за полагаемата разходка! d)
Публикувано: 05 January 2007 - 08:03 PM
Ние с Беки сме добре както винаги, но малко е надебеляла и сега е на диета. Тя и предната зима беше надебеляля... Вашите кучовци пълнеят ли през зимата?
Беки това и е втората зима и тя много се изненада като видя бялото нещо отново. l) Сигурно си е мислила , че снега от миналата зима няма да се появи отново. На снимката се вижда учудената и муцка. r)
Поздрави
Прикачени файлове
-
Picture_3_033.jpg (424.64K)
Брой сваляния: 36

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.