Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1419 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 31 December 2006 - 12:06 PM

Весело посрещане на новата година, пазете си много кокерчетата от пиратки и гърмежи, за да не стане някоя беля. Айде много усмивки и до догодина drink
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1420 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 January 2007 - 09:07 AM

За много години на всички дългоушковци и техните стопани да сте здрави много щастливи и усмихнати.
Ние изкарахме една приказна Нова година, Чери беше сравнително послушна, пиратките въобще не я впечатлиха. angelpik За награда вчера получи нов повод и нагръдник и една много дълга разходка и щура игра с едно дребно кученце - кръстоска между шпиц и булонка d), разказвайте при вас как беше.

#1421 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 January 2007 - 10:23 AM

За много години и от нас. Сара както винаги искаше да скача през прозореца да гони фоерврките, луташе се между двете стаи и накрая започна да скимти, защото така и не успя да докопа нищо гърмящо. А новото при нас за тази година е, че неистово скачаме да хапем бенгалски огън. Направо иска да си го захапе и да си го занесе някъде.
User's Signature

#1422 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2007 - 02:39 PM

За много години r) аз да си кажа..... нямам представа как е реагирала Лейди на бенгалски огньове, пиратки и разни такива гърмящи, просто остана вкъщи - нямаше как да я взема с мен, предполагам че се е постреснала малко и е започнала да скача и да се върти чудейки се откъде идва целия този шум
Вчера на входа на морската до винса срещнахме едно кокерче - Александра - същото като Чери, само че беше златисто и половин месец по голямо... ама същата скица, катери се върху мен и раздава любов l)

#1423 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2007 - 04:10 PM

еееееееее, че готинооооо още сладурковци, а защо не влизат във форума много ми е чудно, сутринта видях майката на Чери, също толкова луда игрива и подскоклива, раздаваща целувки и любов, а колко е космата няма да ви кажа, по-скоро не бих могла да го опиша с думи.
Самотната Саричка се оправи нали, ти от толкова отдавна не си писала............

#1424 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 January 2007 - 05:32 PM

Ами още не смея да твърдя, че се е оправила, защото все още слагаме капки и примигва понякога, но махнахме конците, лекарките казаха, че е зарастнало напълно очето, та сега само клепачето чакаме да се оправи напълно.
А не пиша защото от утре ми започват изпитите, и сега съм седнала да уча като за последно.
User's Signature

#1425 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2007 - 05:51 PM

Малееее милите и двете w) , с Чери ви стискаме много палци, на Саричка скоро да спирате тормоза с капките, а на теб успешна сесия

#1426 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2007 - 03:14 PM

Ira за много години l) къде се губиш? пак не пишеш, не я ли научи гадната кирилица?
пращаи снимчици от разходката че моите хора вкъщи искат снимки на кокери да гледат l)

#1427 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2007 - 11:50 PM

Честита Нова Година и от нас ! d) Много успех, щастие, любов, късмет, пари и Мнооого весели моменти с дългоушковците! r) 1super
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#1428 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2007 - 01:51 AM

Хей Макарта май и на теб отдавна не сме ти виждали нослето, разказвай как минаха празниците с многото фойерверки и пиратки

#1429 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 08:10 AM

Новата година довлече и мен, т.е. не знам дали тя или просто кокеЛите, които ще Ви представя тук, много дърпат! b)
Ще се радвам да обменяме опит и да цъ-каме на сладки истории. А, аз имам много да разказвам, защото с два Кокера у нас, май се доближавам до безкрайността... n)

Изчетох всичките деведесет и кусур страници на един дъх, така че, пишете ме стар юзър!

Здравейте всички!
b)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

За сега толкова, за да не Ви отегчавам!

Усмихнат ден от нас!
l)

#1430 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 11:04 AM

Enfant^Terrible здравей :) колко е хубаво че има нови попълнения, кажи нешо повече за твойте кученца. ти от къде си?

#1431 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 January 2007 - 12:25 PM

Здравей и от мен и Сара, няма да е зле да представиш сладутите от снимките, защото ми е много любопитно. Също така кажи от къде сте. А също така кажи как се справяш с цели два кокера у вас, защото знам, че е предизвикателство, а и аз искам да си взема още един b)
User's Signature

#1432 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 12:28 PM

Здравейте на всички! Не съм влизала във форума от доста време, за това сега ви честитя Новата 2007 год. и ви пожелавам много здраве, много щастие и много любов! Пожелавам на всички във форума, кученцата им да ги радват със здраве и палави игри!!! Форума се увеличава с нови представители на кокерското семейсто, браво и на тях да кажем добре дошли! d) bgflag

#1433 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 01:17 PM

Здравейте отново!

В кратце ще се опитам да разкажа за моите маймуни.

Искам само да започна с мъника, който е на аватара ми... Това е Фрида, първата ми Фрида, която беше зверски убита от кола, и може би... от нашата непредпазливост. Това се случи м. юни т.г. Беше само на 5 месеца...
Винаги ще останеш в мен, "мами"!

Разбирате, че не можех да продължавам да живея така и след като се върнахме от море, аз знаех, че скоро ще имаме бебе. Бях обещала на семейството си, че вземем кученце от новото кучило на родителите на Фрида, апропо - те са от Габрово, и няма да се разпилявам в друго търсене. Септември дойде нов шок за мен, като разбрах, че майката не се е заплодила и това щяло да стане "вероятно" януари. Безнадежността ме побъркваше и аз тайно започнах да търся ново пале. Така и попаднах на Втората Фрида, беличкото диваче на снимката. Купихме я и аз се успокоих. Така си мислех. Само да вметна, че чета в много сайтове за бездомни кучета и въобще специализирани за животни и там случайно попаднах на една обява за подаряващ се кокер, на 2 години, собствениците му заминавали за Америка и търсят някой, който да се грижи за него като за дете. Свързах се. Отговориха ми, че е дадена. След седмица ми се обадиха, за да ми кажат, че е върната, понеже имало котка в новия и дом, а тя - Шели, никак не ги обича. Семейството ми започна да ме упреква, че не мога да се затрупам с кучета, за да туширам болката.
В последствие разбраха, че съм права..., това "чудо" не е за изтърване. :-)
Шели е интернационална. Водили са я в много държави, видяла е много и мога спокойно да кажа, че е една много ерудирана кучка ;-) Личи и, де!
А, другата, другата...
Фрида е едно дяволче, което плаши хората с увереността си, буйният си нрав, чувството си за дълг, както и вярата, че всички я обичат и пазят, както ние.
А, това не е така!
И сега май е момента за един апел...

Моля Ви, пазете кучето си, не както аз се опитах, а не можах, а зряло и отговорно!

И сега нещо за мен, макар, главната героиня да не съм аз, но все пак - казвам се Ивелина, на 25 години, от гр. Казанлък, работя в Радио и това, че целият ми ден минава на компа, ще е само един добър повод да Ви чета и споделям!

Усмивки!
;-)

#1434 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 01:30 PM

ах този Казанлък......

#1435 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 01:46 PM

Цитат

ах този Казанлък......

м? :-)

#1436 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 January 2007 - 01:51 PM

Иве /нали мога да те наричам така, мойта приятелка така й казвам/ Разбирам болката ти, аз съм губила едно куче заради кола и непредпазливост и повече от болести и старост. Знам какво е и не го пожелавам на никого. Мисля, че съм казвала и аз нещо подобно на твоя апел някъде тук из многото страници на нашата тема. В крайна сметка ние, хората, поемаме пълната отговорност да се грижим за нашите приятели кучетата и затова вината е главно наша, че не сме преценили правилно какво би могло да стане и как би могло да реагира кучето в дадена ситуация. И колкото и да ме обвиняват, че не си пускам кучето от каишката да тича /например съседката, която никога не си врзъва кокерката и тя пресича както си знае/ аз съм спокойна, защото знам, че поне няма да й се случи нищо лошо. А за пускане има достатъчно места, стига да имат желание стопаните да отидат до тях.
Искам да ти кажа как от втория ти пост започвам да те уважавам много, и че ти се възхищавам как бързо си се обадила на обявата, въпреки, че имаш вече едно кученце у вас.
Надявам се често да има какво да си споделяме за нашите красавици и красавци, да обменяме опит за тяхното гледане и от тук нататък само хубави неща да се случват.

Добре дошла сред нас
User's Signature

#1437 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2007 - 02:22 PM

Разбира се, че може така да ме наричаш!

Благодаря за топлите думи! От сърце!

Предният път не ти отговорих, но искам да ти кажа, че не е лесно да се гледат две кучета, не се оплаквам, но все пак.
Аз живея отделно, в гарсониета, с приятеля ми, с КокеЛките ми/така им казвам/ и два хамстера. Семейството ми живеят в къща, с голям двор, райграс, съседски кучета, душещи по оградата ни, въобще мечтата на всяко куче. Когато мога - водя ги, но не мога постоянно. Работя много, често ми се карат, че не ме виждат, но така съм устроена. Опитвам се да балансирам и да давам на дяволчетата всичко, даже повече отколкото мога. Но въпреки това се задъхвам. А те го усещат. Ей, на това ме е яд!
Разхождам ги в 5 сутринта и сега пак ми тъка, защото приятелят ми си замина за Варна, а те са у нас и ме чакат. Колата е тук, на паркинга, а аз нямам книжка и пак мисля вариантни за по- бързо прибиране. За ей тези комплексни неща, не в наша полза говоря, не че е трудно да се гледат, но струпване на обстоятелствата тормози. И вкъщи, дори когато не чувам гласът си, от лаене, ръмжене и всякакви там придружаващи звуци, пак ми е хубаво, и знам, че и на тях им е...
Това не може да се сравни :)

До скоро! ;-)

#1438 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 January 2007 - 02:45 PM

Напълно те разбирам. Аз точно поради тази причина все още не съм си взела второ куче, но пък затова Сара се радва на компанията на котка и две морски прасенца w) Но все пак те стоят вътре и не искат разходка по 3 пъти на ден. Пък аз работа, лекции, ето сега на 22ри като започна очните и няма да ме има от сутрин до посреднощ, а мъжа на работа и май пак ще я водя на мама, поне да не е сама през деня. Може би след като завърша ще взема още един-два-три кокера b) но до тогава има време. Иначе ако не беше физическата ми невъзможност досега развъдник да съм отворила :)
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена