Кокер спаньол
Публикувано: 30 January 2007 - 02:54 PM
Публикувано: 30 January 2007 - 03:07 PM
Публикувано: 30 January 2007 - 03:27 PM
Публикувано: 30 January 2007 - 03:41 PM
Публикувано: 30 January 2007 - 10:28 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 31 January 2007 - 08:00 AM
Поздрави на всички от мен и много мокри целувки от Айричка! l)

Публикувано: 31 January 2007 - 07:14 PM
Цитат
Вече няколко пъти (ако не се лъжа) ви помолиха такива коментари да си ги разменята на лични. Не разбирам защо (а и е смело, все пак това е интернет) всички трябва да знаем, че си си сменила телефона.
За нагръдниците знам, че са много хубави, дори надделяват положеителните коментари, но бях чувала, че не с подходящи за подрастващо куче. Обикновенно ги купували, когато кучето е вече на годинка или пък купували нагръдник и нашийник и ги сменяли. Това го разбрах от една приятелка, която гледа хъски - много диво животниче и то се дърпа много точно като Ава. Хъскито е на вабанк, но не съм сигурна, дали информацията за нагръдника е от тях. Иначе аз съм твърдо решила да й взема, въпроса е мога ли вече да го направя или да чакам да порасне още малко?
Много са ви красиви ролковите каишки, но аз не обичам бебешко синьо и бебешко розово и исках някакъв по - тъмен цвят - тъмно синьо, зелено, черно или бордо. Ако е червена, все пак, може и да е по - светла. Много и отива червено на Авичка. На мен не чак толкова, но то кучето и без това лови повече погледи като излизаме :Р
Публикувано: 31 January 2007 - 08:52 PM
Цитат
Цитат
Вече няколко пъти (ако не се лъжа) ви помолиха такива коментари да си ги разменята на лични. Не разбирам защо (а и е смело, все пак това е интернет) всички трябва да знаем, че си си сменила телефона.
не знаех oleeee поне не съм чела нищо такова.... пък и едва ли някой телефонен гангстер ще чете форума l) малииии че тъпо се изразих
Публикувано: 02 February 2007 - 06:37 PM
Историята е дълга. Исках ловджийско куче и ми донесоха Харди на 16 септември 2005. Беше дебел и страхлив. Оказа се после, че е болен от демодекоза. Аз 4 месеца го лекувах, беше почти голичък.
Ходим на лов август/септември и се справя доста добре. Само едно ми тежи, че не мога да го гледам в София, баща ми не го дава и си стои в къщата ни на Луковит, ама там той си има приятел каракачанката, с която по-цял ден вдигат врява. Пътувам си почти всяка седмица и обикаляме полята с него, а какъв кеф е да се цопне в калтааааа dribble
Бе ко да ви разправям адски ми липсва този палав приятел. За игра на всичко е готов. Неведнъж съм се убеждавала, че това е доста енергично куче - какви преходи сме правили и пак има енергия, дори след лов. Много обича да плува в реките. Тази година съм му обещала да го водя на море l)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 02 February 2007 - 09:06 PM

Nothing but the best is good enough!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +