Кокер спаньол
Публикувано: 03 March 2007 - 11:59 AM
Публикувано: 03 March 2007 - 12:31 PM
В предишно съобщение, имах молба да ми помогнете да намеря, малък, сладък, породист кучо w) . ТОЙ ЩЕ Е ЗА ПОДАРЪК НА ДЪЩЕРЯ МИ. Това трябва да се случи след края на учебната година.
Добе ще е да е едноцветен, рижав, мъжки палавник d) . Очаквам и се надявам на подкрепа. Ако пишете във форума може да не го прочета, sorry! Предлагам Ви:
delin_marian@yahoo.com
Може и само съвети, но ако има и предложения ще умра от кеф, защото и аз много искам кокер!
Благопожелания
ЧЕСТИТ 3ти МАРТ bgflag
Публикувано: 03 March 2007 - 12:57 PM
Карли, Малчо ни следва до колата и след като прибрах Голди вътре се изправи на вратата и я гледаше тъжно през прозореца.Едва го извиках настрани да му дам бисквитка(да види че и аз съм човек и не е нищо лично b) дето го гоних от Голди цяла разходка),а той хапва и тича пак до колата.Оказа се също ,че е голям глезлъо - иска да му отчупвам малки хапчици иначе не взема.Нищо,че ме изнерви днес иначе е много сладък и все ми се иска някой да си го хареса и да го прибере.Голям страх брах докато тръгна с колата,да не го ударя.Наложи се да надувам клаксона и много да внимавам,защото той просто си стоеше до вратата и ме мърдаше от там.Ето такива ми ти работи...ще разберете скоро как е като се разгонят и вашите кукли.Ех ,любов.... (love)
Публикувано: 03 March 2007 - 01:16 PM
Председател: Георги Ефтимов 0899 194889
Отг. по развъдна дейност: Елена Никитович
София, р-н Красно Село,ж.к. "Хиподрума" бл.139, вх.Б,
свържете се с тях,те могат да ви дадат най-добра и точна информация за да не правите грешката да купите куче от зоомагазин.успех
Публикувано: 03 March 2007 - 04:05 PM
Публикувано: 03 March 2007 - 05:41 PM
Еее.....,поздрави на всички,които си имат малки сладки кученца.Поздрави дори и за тези,които си нямат такива и......напътствия да си купят,защото съм уверена,че в мига в,който те гушнат това създание усещането ще е незабравимо.Надявам се и аз да го изпитам!!! w) ByE,ByE!!!!!!!
Публикувано: 03 March 2007 - 07:44 PM
Имам въпроси - какви гранули давате/са давали? Иска ми се да минете без кисело мляко, а гранулите ако трябва да се мокрят да се заливат с гореща водичка, т.е. да се накисват.
Какво значи ваксиниран? Това трябва да е само първата от трите ваксини. И наблюдавай изпражненията на бебока, щом сте дали обезпаразитяващо, значи ако има нещо ще го изкара. Това е важно да се следи.
Манчо, няма никаъв проблем, че сте от плводив, аз познавам много сладурски кокери от там. Погледнете адреса на клуба на кокерите, там ще ви ориентират как и откъде да се сдобиете с кокер, който не е от зоомагазин /от там не препоръчваме купуване/ Само имайте предвид всички, които наскоро са се сдобили с кокерче, че това е голяма отговорност. И че по новия закон до 30 дни след взимането на кучето то трябва да бъде регистрирано в общината.
Много здраве, щастие и успехи на всички собственици на кокери и техните стопани и Честит Празник bgflag

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 March 2007 - 11:10 PM
А по думите ти ми се струва доста кротко... дано така си остане, че е направо лудост да се разправяш с ненормален кокер ( като Лейди - даже ветеринарката и се чуди как може да е тоооолкова "бясна" )
Не знам защо ама имам предчувствие, че вечерта ще спите спокойно... Ще има достъп през нощта до теб бебока нали l)
Публикувано: 04 March 2007 - 05:12 PM
А сега една малко тъжна тема, за която се надявам, че все пак ще е с щастлив край... Видяхте ли в "Без дом" кученцата? Мисля, че когато излезе банковата сметка, всеки лев ще е от помощ! Няма ли да ви е приятно, ако всички помогнем /кой с каквото може/ да оцелеят и да си намерят добри стопани?!

Публикувано: 04 March 2007 - 08:11 PM
самотната ами за ваксините да парвата е само после след 2 седмици е втората след обезпаразитяването не изака никакви паразит4ета и гадинки изпражнението му е с тварда консистенция нормална е гранулите са роял канин джуниар а преди6ния му собственик го е хранил с обикновени гранули име не ми каза и ги е давал с кисело мляко аз ги заливам с топла води4ка и след като се разкиснат добавям малко кисело мляко за да се предаржам все о6те кам храната с която е свикал но леко полеко 6те спра с млякото и 6те давам само гранули заляти или с води4ка или с месно булион4е без подправки разбира се r) наи му е досадно на бебо като му бар6а муцунката след ядене голямо дарпане пада но 6те свикне храня го 5 пати на ден като му разделям дневната дажба на 5 равни 4асти и се опитвам да спазвам определени 4асове.
А ина4е постоянно ми ходи по краката и ме следи неотла4но когато излизам от стаята не скимти а запо4ва да си се занимава с не6то наложи ми се да го оставя за да си напазарувам и като видя 4е запо4нах да се преобли4ам и 4е се раздвижих не6то поскимтя за малко но докато се обуя и ве4е бе6е спрял.Ами засега това е от нас поздрави и преградки на вси4ки ку4овци l) желая ви лека и спокоина ве4ер като таино се надявам и моята да е такава l) 4ао 4ао w)
Публикувано: 04 March 2007 - 09:09 PM
Засега вървите чудесно, много по-добре от много бебета досега. Успех и занапред.
И пак честито, и ви завиждам за бебето.... и аз искам... пак ще кажа, Сара не съм я виждала като бебе, но сега тя си компенсира, в момента спи точно като бебе на скута ми, нищо, че е 15 кила l)

Публикувано: 05 March 2007 - 01:42 PM
Публикувано: 05 March 2007 - 02:29 PM
Но това хич не трябва да те плаши, а да те радва, защото след 10 години ще искаш да дивее, ама няма да може. Радвай му се сега, докато е див, щастлив и красив. Да ти е жив и здрав мнооооооого дълги години. cheers

Публикувано: 05 March 2007 - 03:46 PM
Освен това, днес купихме машинка и Шели ще бъде с нова прическа, не знам вие как се справяте с бодили и тръни, на нас това ни убягва. При всичкото ресане, дърпане... е, не се получава и решихме да вземем тези кардинални мерки.
Стискайте палци!
И да припомня за последно, това скоро няма да се види... :)))