Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1761 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 March 2007 - 11:59 AM

Тък съм ама само чета без да пиша... следя форума не съм се изгубила :) Ние сме на линия за разходки, казвай утре къде и кога, дано и Ira дойде с Голди... нищо че са малко разгонени... Голди де l) хихи пак ще съберем уличните превъзходни хихи ще се побъркаме happydence

#1762 Потребителят е офлайн   man4o Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 12:31 PM

Здравейте, кучешки приятели.
В предишно съобщение, имах молба да ми помогнете да намеря, малък, сладък, породист кучо w) . ТОЙ ЩЕ Е ЗА ПОДАРЪК НА ДЪЩЕРЯ МИ. Това трябва да се случи след края на учебната година.
Добе ще е да е едноцветен, рижав, мъжки палавник d) . Очаквам и се надявам на подкрепа. Ако пишете във форума може да не го прочета, sorry! Предлагам Ви:
delin_marian@yahoo.com
Може и само съвети, но ако има и предложения ще умра от кеф, защото и аз много искам кокер!
Благопожелания

ЧЕСТИТ 3ти МАРТ bgflag

#1763 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 12:36 PM

Ей че се радвам да те видя, ние утре в 10:00 сме на Пантеона, суперско ще стане да ви видя преди да отпътувам за Силистра. super best

#1764 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 12:57 PM

Ще дойдем и ние за малко. d) И ще си ги разменим за мачкане w)
Карли, Малчо ни следва до колата и след като прибрах Голди вътре се изправи на вратата и я гледаше тъжно през прозореца.Едва го извиках настрани да му дам бисквитка(да види че и аз съм човек и не е нищо лично b) дето го гоних от Голди цяла разходка),а той хапва и тича пак до колата.Оказа се също ,че е голям глезлъо - иска да му отчупвам малки хапчици иначе не взема.Нищо,че ме изнерви днес иначе е много сладък и все ми се иска някой да си го хареса и да го прибере.Голям страх брах докато тръгна с колата,да не го ударя.Наложи се да надувам клаксона и много да внимавам,защото той просто си стоеше до вратата и ме мърдаше от там.Ето такива ми ти работи...ще разберете скоро как е като се разгонят и вашите кукли.Ех ,любов.... (love)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1765 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 12:59 PM

Значи ще се видим утре в 10 на пантеона Ira към 10 без 15 на нашто място r)

#1766 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 March 2007 - 01:16 PM

man4oБЪЛГАРКСИ КЛУБ КОКЕРИ - БКК
Председател: Георги Ефтимов 0899 194889
Отг. по развъдна дейност: Елена Никитович
София, р-н Красно Село,ж.к. "Хиподрума" бл.139, вх.Б,
свържете се с тях,те могат да ви дадат най-добра и точна информация за да не правите грешката да купите куче от зоомагазин.успех

#1767 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 04:05 PM

здравейте мили кокерци r) 4естит 3-ти март bgflag аз ве4е мога да се похваля 4е и аз сам една от гордите собственици на кокер4е w) бебока ар4и най после е вка6ти взех го тази сутрин и е голям сладур сажалявам 4е немога да ви го покажа но апарата ми е в приятеля ми за момента и немога да го снимам за сега но в най скоро време 6те го видите l) сега докато ви пи6а той спинка oo и да не казвам голяма дума но е много об6тителен толкова е послу6ен противно на о4акванията ми играе с мен все едно ве4но сме били заедно 4ак се у4удих как толкова барзо привикна но нека не го хваля предваритено нека да изкараме ве4ерта все пак l) да видим какво ме 4ака l) о6те като го взех и го заведох при ветеринаря ве4е е ваксиниран и обезпаразитен само да знаете колко е дебел l) и малко минава на диета препора4ана от доктора а 41 дни е а е ве4е 2 килограма и половина дебела4е b) w) а е и доста лакум но така като 4ета кой кокер не е l)преди6ния му собственик го е хранил с граула с кисело мляко и аз се придаржам кам тази храна боже това ку4е е angelpik изоб6то не скимти а си лежи спокоино в легалцето и кротува ами ок това е засега от нас с бебо доскоро r) w) гу6ки за вси4ки кокер4ета

#1768 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 04:42 PM

Честито ти мъничко приятелче, нека е все така послушно и много да те радва

#1769 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 04:48 PM

благодаря ти cherry_ spa r)

#1770 Потребителят е офлайн   man4o Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 05:41 PM

misheto7 ужасно много благодаря за съветите,които си дал/а на баща ми!!!Аз без да искам влязох и ги прочетох. Този бебок Лъки е много сладък!!!!!!!!! w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) А и аз толкоз много искам куче!Ще бързам да дойде края на учебната година d).Мисля,че това няма да бъде проблем,че сме от Пловдив,а не от София,нали?

Еее.....,поздрави на всички,които си имат малки сладки кученца.Поздрави дори и за тези,които си нямат такива и......напътствия да си купят,защото съм уверена,че в мига в,който те гушнат това създание усещането ще е незабравимо.Надявам се и аз да го изпитам!!! w) ByE,ByE!!!!!!!

#1771 Потребителят е офлайн   man4o Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 05:46 PM

Честито за кокерчето ти!!!!Да ти е живо и здраво!!!!

#1772 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 03 March 2007 - 07:44 PM

Честито за бебока. Да е жив и здрав, много послушно-палав и само радости да носи.
Имам въпроси - какви гранули давате/са давали? Иска ми се да минете без кисело мляко, а гранулите ако трябва да се мокрят да се заливат с гореща водичка, т.е. да се накисват.
Какво значи ваксиниран? Това трябва да е само първата от трите ваксини. И наблюдавай изпражненията на бебока, щом сте дали обезпаразитяващо, значи ако има нещо ще го изкара. Това е важно да се следи.

Манчо, няма никаъв проблем, че сте от плводив, аз познавам много сладурски кокери от там. Погледнете адреса на клуба на кокерите, там ще ви ориентират как и откъде да се сдобиете с кокер, който не е от зоомагазин /от там не препоръчваме купуване/ Само имайте предвид всички, които наскоро са се сдобили с кокерче, че това е голяма отговорност. И че по новия закон до 30 дни след взимането на кучето то трябва да бъде регистрирано в общината.

Много здраве, щастие и успехи на всички собственици на кокери и техните стопани и Честит Празник bgflag
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1773 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 11:10 PM

Честито кокерче :) ех че хубаво да си имаш бебе вкъщи... цапане, миене, фасони ... ама като те погледне и... Мойта още ме размеква с тоз поглед колкото и да съм я била и да съм и ядосана w)
А по думите ти ми се струва доста кротко... дано така си остане, че е направо лудост да се разправяш с ненормален кокер ( като Лейди - даже ветеринарката и се чуди как може да е тоооолкова "бясна" )
Не знам защо ама имам предчувствие, че вечерта ще спите спокойно... Ще има достъп през нощта до теб бебока нали l)

#1774 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2007 - 05:12 PM

мир4ето, честито палавниче! Да ти е жив и здрав Арчи! И чакаме снимки... r)
А сега една малко тъжна тема, за която се надявам, че все пак ще е с щастлив край... Видяхте ли в "Без дом" кученцата? Мисля, че когато излезе банковата сметка, всеки лев ще е от помощ! Няма ли да ви е приятно, ако всички помогнем /кой с каквото може/ да оцелеят и да си намерят добри стопани?!
User's Signature

Качена снимка

#1775 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2007 - 08:11 PM

здравейте мили приятели благодаря на вси4ки за 4еститките b) Ар4и е много добре за разлика от мен l) ами но6та бе6е малко тежи4ка за мен bl) за6тото Ар4и си вклу4ва6е алармата на всеки 4ас dribble и аз ставах да го нагледам и тои веднага заспива6е а аз безрезултатно се опитвах да заспя но ни6то тои е бебе все пак а на бебетата това им е работата l) w) ина4е през целия ден бе6е много спокоен 4ак ве4ерта се разигра запо4на да хапе колкото му е по силите де r) за тоалетната приложих метода с вестниците и искам да го похваля 4е само 2 пати пи6ка на терикота а после сам взе да си ходи на вестиците удивена сам от това колко е схватлив и умен заиграва се и с игра4ките си ве4е абе весело е l)
самотната ами за ваксините да парвата е само после след 2 седмици е втората след обезпаразитяването не изака никакви паразит4ета и гадинки изпражнението му е с тварда консистенция нормална е гранулите са роял канин джуниар а преди6ния му собственик го е хранил с обикновени гранули име не ми каза и ги е давал с кисело мляко аз ги заливам с топла води4ка и след като се разкиснат добавям малко кисело мляко за да се предаржам все о6те кам храната с която е свикал но леко полеко 6те спра с млякото и 6те давам само гранули заляти или с води4ка или с месно булион4е без подправки разбира се r) наи му е досадно на бебо като му бар6а муцунката след ядене голямо дарпане пада но 6те свикне храня го 5 пати на ден като му разделям дневната дажба на 5 равни 4асти и се опитвам да спазвам определени 4асове.
А ина4е постоянно ми ходи по краката и ме следи неотла4но когато излизам от стаята не скимти а запо4ва да си се занимава с не6то наложи ми се да го оставя за да си напазарувам и като видя 4е запо4нах да се преобли4ам и 4е се раздвижих не6то поскимтя за малко но докато се обуя и ве4е бе6е спрял.Ами засега това е от нас поздрави и преградки на вси4ки ку4овци l) желая ви лека и спокоина ве4ер като таино се надявам и моята да е такава l) 4ао 4ао w)

#1776 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 04 March 2007 - 09:09 PM

Супер сте! Ако се задържите така това ще е невероятно възпитано бебе и надали ще имате проблеми с него. Следете още 1 ден акитата, ако след това няма паразити изкарани, значи не е имало. Харесва ми мисленето ви, всичко, предприето от вас е правилно, с изключение на ставането на всеки час. Бебо трябва да свикне, че няма да сте все до него, затова се опитайте да се въздържате от наглеждане на всяко изскимтяване. Ако много скимти се опитайте да сте малко строга, едно НЕ със страховит тон може би ще свърши работа.
Засега вървите чудесно, много по-добре от много бебета досега. Успех и занапред.
И пак честито, и ви завиждам за бебето.... и аз искам... пак ще кажа, Сара не съм я виждала като бебе, но сега тя си компенсира, в момента спи точно като бебе на скута ми, нищо, че е 15 кила l)
User's Signature

#1777 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 01:42 PM

Здравейте на всички! Искам да ви се похваля днес моя Роки има рожден ден w) w) ! Става на цяла годинка! Да е жив и здрав, и дано малко да се поуспокои и да спре да прави толкова бели...Всички ме успокояват че като навърлши 1 годинка не прави толкова бели...

#1778 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 March 2007 - 02:29 PM

Не е вярно, като станат на годинка става още по-диви b)
Но това хич не трябва да те плаши, а да те радва, защото след 10 години ще искаш да дивее, ама няма да може. Радвай му се сега, докато е див, щастлив и красив. Да ти е жив и здрав мнооооооого дълги години. cheers
User's Signature

#1779 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 02:50 PM

Благодаря за пожеланието, а и за успокоението w) drink

#1780 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2007 - 03:46 PM

Обещах да продължа темата за Фронтлайн-спрей, който купихме. Е, оказа се, че няма да стигне за цяло лято... свърши! Остана съвсем мъничко и го споделихме с Куки - пинчера от долния етаж! Пише ясно - до пълно намокряне на 1 кг тегло - 6 мл спрей, целият е 100 мл. Намокрих си момичетата с вода, за по- добра усвояемост и пръсках, пръсках... Дано поне ефект да има. :)
Освен това, днес купихме машинка и Шели ще бъде с нова прическа, не знам вие как се справяте с бодили и тръни, на нас това ни убягва. При всичкото ресане, дърпане... е, не се получава и решихме да вземем тези кардинални мерки.
Стискайте палци!
И да припомня за последно, това скоро няма да се види... :)))
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема