Кокер спаньол
#21 Guest_ivelina333_*
Публикувано: 09 September 2004 - 10:31 AM
Много се радвам за Бренда.Милата кой знае колко е сладка с това коремче.Ще съм ти много благодарна ако снимаш малките и ни пратиш снимки.Направо ще откача като си помисля какви малки сладки кокерчета ще бъдат:)
Милият ми Дино вчера направи беля....подобна като Сарината:)Свекара ми купил наденички и ги оставил на масата и докато се преобличал, нашия лакомник изял половината.Човека е бесен,искал да го метне през терасата.Доста бях сърдита на Дино,но така мило и невинно ме гледаше,че ядът ми мина бързо.Аз доста се смях като прочетах за Сара,но вчера никак не ми беше смешно.Скоро пак ще ви пиша,мили приятели.
Милият ми Дино вчера направи беля....подобна като Сарината:)Свекара ми купил наденички и ги оставил на масата и докато се преобличал, нашия лакомник изял половината.Човека е бесен,искал да го метне през терасата.Доста бях сърдита на Дино,но така мило и невинно ме гледаше,че ядът ми мина бързо.Аз доста се смях като прочетах за Сара,но вчера никак не ми беше смешно.Скоро пак ще ви пиша,мили приятели.
#22 Guest_samotnata_*
Публикувано: 10 September 2004 - 04:06 PM
Kato ti doide na gurba ve4e ne e sme6no. Az imam lo6a novina za Sara. Malko e bolna. Doktora kaza 4e e gnoi v matkata, i 4e sigurno sus injekcii niama da mojem da ia opravim i 6te triabva da ia kastrirame. Mnogo mi e mu4no, o6te imam malko nadejda, no tia ne e goliama. 6te mi bude mnogo gadno ako tia ne si rodi pone vednuj ku4enca. Stiskaite palci vsi4ko da e ok. Mersi
#27 Guest_samotnata_*
Публикувано: 12 September 2004 - 03:52 PM
Kolko goliam 6te bude kato si go vzema6, vaksiniran ili ne? Kaji kakvo po-to4no iska6 da znae6 i vednaga 6te ti iznesem edna lekcia. A za o6te pove4e informacia moje6 da pita6 na : panteras_bg@abv.bg, tova e moia e-mail, az imam jenski koker, kazva se Sara.
Zasega Sara e dobre, povliava se ot antibioticite, 6te ia nabludavame o6te edna sedmica, i togava s lekarkata 6te re6im kakvo da pravim. Tia e mlada iska mi se da ia opravim, i az iskam da si imame malki koker4eta, kato Brenda...:) Blagodaria za stiskaneto na palci...:)
Zasega Sara e dobre, povliava se ot antibioticite, 6te ia nabludavame o6te edna sedmica, i togava s lekarkata 6te re6im kakvo da pravim. Tia e mlada iska mi se da ia opravim, i az iskam da si imame malki koker4eta, kato Brenda...:) Blagodaria za stiskaneto na palci...:)
#28 Guest_ivelina333_*
Публикувано: 12 September 2004 - 09:42 PM
Ohh mili4kata Sara:((Dano da se opravi i az stiskam palci.Predi godini imahme edna ku4ka,samo 4e q gledahme v dvora na ka6tata.Nqma6e si poroda no be6e mnogo sladka.Ima6e sa6tiq problem kato Sara,no sled nqkolko injekcii se opravi i posle na vsqko razgonvane zabremenqva6e,be6e ni pisnalo.Trqbva mnogo da q pazi6 sled injekciite.
Az imam dobra novina.Namerihme partniorka na Dino,mnogo e sladka,na 3 god. kazva se Moira,no bila mnogo pretenciozna kam partniorite,minala godina obqvili cql casting ot majki kokeri,no tq ne si haresala nito edin.Dano da haresa Din4o.6te gi sre6tnem v sabota v morskata gradina.Stiskaite palci da se polu4i ne6to.Skoro pak 6te pi6a.Iskam da znam vsi4ko za Sara,molq te pi6i tuk vav foruma ili na maila mi.Molq teee.Mnogo gadno i ma4no mi stana:((((
Az imam dobra novina.Namerihme partniorka na Dino,mnogo e sladka,na 3 god. kazva se Moira,no bila mnogo pretenciozna kam partniorite,minala godina obqvili cql casting ot majki kokeri,no tq ne si haresala nito edin.Dano da haresa Din4o.6te gi sre6tnem v sabota v morskata gradina.Stiskaite palci da se polu4i ne6to.Skoro pak 6te pi6a.Iskam da znam vsi4ko za Sara,molq te pi6i tuk vav foruma ili na maila mi.Molq teee.Mnogo gadno i ma4no mi stana:((((
#29 Guest_samotnata_*
Публикувано: 14 September 2004 - 04:38 PM
Ami, zasega s injekciite se poopravia, osnovnia pregled 6te e vav petak i predpolagam, 4e do ve4erta 6te znam dali 6te triabva da ia kastrirame ili niama da se naloji. Stiskam palci na Dino, toi e mnogo sladuk, viarma, 4e 6te go haresa i ako stane ne6to da kaje6 vednaga. Ami zasega e tova, Do petuk ili subota:)))