Кокер спаньол
#211 Guest_Erica_*
Публикувано: 10 February 2005 - 03:40 PM
Благодаря ви много,че се опитвате да ми помогнете.Не искам да създавам спорове l) .Реших,че ще бъде по-добре да не рискувам с разходките.А и освен това незнам на каква възраст ще бъде бебето.Може да е на 2 месеца и половина и да си стоим вкъщи само 2-3 седмици r) .Нищо незнам,докато не го видя,а той не идва и не идва s) .
Публикувано: 11 February 2005 - 07:28 PM
ЧЕСТИТО Ерика! w) b) Как е бебчо?
Аз не съм писала досега тук,но следих цялата история с удоволствие,защото кокерите са ми една от любимите породи!
Много ще е хубаво да видим бебчо,сигурно е голям сладур w) !Снимай го с някакъв цифров фотоапарат и след като качиш снимките в компютъра прочети темите"Как да качим снимка" и "Как да намалим снимка",а ако ти е трудно и нямаш време покрай бебока прати ми ги на и-мейла и аз ще ги кача b)
Успех и отново - ЧЕСТИТО!!!!!
Аз не съм писала досега тук,но следих цялата история с удоволствие,защото кокерите са ми една от любимите породи!
Много ще е хубаво да видим бебчо,сигурно е голям сладур w) !Снимай го с някакъв цифров фотоапарат и след като качиш снимките в компютъра прочети темите"Как да качим снимка" и "Как да намалим снимка",а ако ти е трудно и нямаш време покрай бебока прати ми ги на и-мейла и аз ще ги кача b)
Успех и отново - ЧЕСТИТО!!!!!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 February 2005 - 07:33 PM
Цитат
Дойде големият ден b) .Най-накрая си взех кученцето.Много искам да ви го покажа,ама незнам как да сложа снимка s) .Подскажете ми r)
Изпрати я на dogbg@abv.bg и ще бъде тук !!! Честито !!! Да ти е живо и здраво и много радост и щастие за теб и него ! d)
Публикувано: 11 February 2005 - 10:31 PM
Урааааа w) w) w) дойде деня, айде разказвай, нямам търпение да слушам за малкия, какво, как, кога прави....и чакаме снимките...лелееее, много съм щастлива :) да ти е жив и здрав, да те радва мноогоо години и винаги да ти е добре и послушен d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 February 2005 - 12:32 AM
Ето я снимката на бебето, изпратена от Erica !!! w) r) d) d)
Прикачени файлове
-
IMG00003SD.JPG (32.04K)
Брой сваляния: 154
#226 Guest_Erica_*
Публикувано: 12 February 2005 - 10:24 AM
Здравейте,мина се първата нощ.Ах,нещастната аз спах само 3 часа l) .Първо плака да го взема в леглото.Взех го.После се събуди към 2 часа и почна да играе.Играхме.После заспа.Тогава и аз заспах,само до към 5 l) .Май трябва да свиквам,няма как.Надявам се да свикне като порасне.Той сега е добре,играе си.Аз обаче умирам за сън s) .Днес ще ходим да го представим на баба му и дядо му r) .ДАно да го поуморят малко,че да спи довечера.
Публикувано: 12 February 2005 - 12:35 PM
Много е сладък.....уууу....супер е, аз му се радвам най-много, че нали не съм имала бебе у нас, но един съвет от мен - не го взимай в леглото! Ще свикне и ще става страшно по-нататък. Остави го някъде, кудето ще му е мястото занапред и колкото и даплаче не го взимай, вярвай ми по-добре ще е за него а и за теб, не можеда спи в леглото ти, от собствен опит ти казвам, аз направих същата грешка, когато я взех Сара, и сега много ужасно съжалявам....опитай, малко ще плаче, но не се давай:)))
И още снимки....искаме....
И още снимки....искаме....

Публикувано: 12 February 2005 - 02:28 PM
Да, Ерика наистина послушай съвета!!! Не го вземай при теб в леглото!1 Един път и той вече ще иска да спи там!!!!! Казвам го защото, моята я взех от съжеление първите вечери и вече спим заедно в леглото.... ;) ;)
Не, че е толкова лошо..аз за 2 години свикнах, но това беше грешка от моя страна. Бъди категорична в това отношение! Знам, че е малка , сладка топчица и много те е жал като плаче но бъди твърда!
Не, че е толкова лошо..аз за 2 години свикнах, но това беше грешка от моя страна. Бъди категорична в това отношение! Знам, че е малка , сладка топчица и много те е жал като плаче но бъди твърда!
Публикувано: 12 February 2005 - 06:16 PM
Определено.....първата вечер като ми донесоха Сара, и сложих едно одеяло точно до мойто легло, а то е много ниско, почти до земята е...и я сложих насила там да легне...легна....ама като усети, че вече не я следя, веднага се качи на леглото и в краката ми, и аз ставам, слагам я пак насила на одеялцето и пак я държа да не стане...ама съм започнала да се оклюмвам, зашото като се окопитих тя пак беше в краката ми....и пак същата процедура, като си мисля, че ще схване, че не можена леглото...ама по някое време съм заспала, и познайте, събуждам се, тя в краката ми...и следващата нощ пак така....ама не стана...аз като заспя тя се качва...та затова...От малък да си знае мястото :) Бади твърда

Вход

Темата е заключена
Горе
Цитиране +