Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2241 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 April 2007 - 05:51 PM

Цитат

Поздрав за всички приятели на кокера с едно скромно творение!
Ваши: Надя & Кари r)
Качена снимка

мерси мерси :) аз ще позрдавя съфорумците с това :

Прикачени файлове

#2242 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 29 April 2007 - 06:08 PM

Като натиснеш ON и ще започне да се движи l) ! Като плюшена играчка, че и синеоко!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2243 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2007 - 08:26 PM

Страшно много харесвам кокерите и си търся кокерче, но да не е златисто - от Варна... на 2-3 месеца... Някой да може да ми помогне? w) s) s)

Те наистина са най-игривите и страхотни приятели на човека! w)

А кокерчето на снимката е великооо! w) Голям сладур е, ако го изям ще получа диабет... голям е красавец!
w)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#2244 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2007 - 08:54 PM

Здравейте! Третият приятелски турнир по фрийстайл е вече история... и в нея вече има записан КОКЕР! l) Беше много забавно, макар че Айричка не беше виждала толкова много кучета и хора накуп и много се разконцентрира... Фрийстайл- класация и снимки
Ето и малко снимки:
Скок!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2245 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2007 - 08:54 PM

Краят на танца: d)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2246 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2007 - 08:55 PM

Танцьорката у дома: w)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#2247 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2007 - 09:02 PM

Oле, Айричка е страшно красива и вероятно добра танцьорка b)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#2248 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 04:31 PM

Голямо "БРАВО" на Айричка за смелостта! Следващия път ще знае за какво става дума и няма да се разконцентрира. Много е горда с "панделката" (не знам как се нарича) и много красива bravoS bravoS bravoS !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2249 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 04:33 PM

Цитат

Вече ме разпитват разни хора, които искат кученца, дали не е достатъчно голяма. Истината е, че ако не бяха нелегалните развъждания, никога нямаше да си имам Ава.

Докато Чарли беше част от живота ми са ме питали безчет пъти, дали няма да прави бебенца и защо не го водя по изложби - толкова красив и толкова послушен. И аз започвах да обяснявам на хората, че кучето не е породисто, че в него дори аз като дете, влюбено в любимото другарче, виждам поне две разновидносто на кокери, че не е достатъчно да си красив и послушен, за да ходиш по изложби и да правиш бебенца.
Как не можете да го проумеете бе хора - съсипвате великолепната порода, като развъждате безразборно. ЗАЩО? Каква е целта ви, какви са критериите ви?

#2250 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 04:41 PM

Blinki, тази Айра дето е на ВТОРО място с Елена, нашата Айричка ли е? И ако е "да", защо не се похвалиш, ами само ни съобщаваш за участието? Значи тази " панделка" си е направо награда и затова е толкова горда Айра! Е, следващия път когато се концентрира, ще бъде неповторима 1super ! Още веднъж поздравления!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2251 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 05:06 PM

Блинки, огромни поздравления за представлениет. Наистина притеснението от публика се лекува с публика, както май и Vabak каза. Важното е, че имате силна връзка, разбирате се и кученцето истински се забавлява от това, което вършите. Айра е прекрасна 1super b)

#2252 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 06:40 PM

Цитат

Blinki, тази Айра дето е на ВТОРО място с Елена, нашата Айричка ли е? И ако е "да", защо не се похвалиш, ами само ни съобщаваш за участието? Значи тази " панделка" си е направо награда и затова е толкова горда Айра! Е, следващия път когато се концентрира, ще бъде неповторима 1super ! Още веднъж поздравления!!!

Да, нашата Айричка е! Благодаря на всички за поздравленията! Айра обаче наистина се ошашави, не беше виждала нито толкова кучета на едно място, нито толкова големи, нито беше свикнала да ме слуша пред толкова много хора...пък и беше на непознато място... s) d) За следващият път ще сме тренирали повече. b)
А аз наистина не очквах въобще да се класираме! Участвахме заради самото участие, за да свикне... l)
Поздрави на всички дългоушковци и на техните стопани! Да ги нагушкате всички от мен! w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#2253 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2007 - 06:47 PM

Laiat,не искам да те обиждам по никакъв начин,но не те разбирам -хем си принципно съгласна със Самотната,хем ще заплождаш кокерката си. Това би имало някакъв смисъл само ако крайното решение за заплождането не зависи от теб.
За снимките - пробвала съм и по начина ,който си описала,но качеството се губи а оттам и красотата на снимката.Благодаря за интереса към бебешките ни снимки.Аз си мислех,че на мен ми се струват толкова сладки защото съм много пристрастна w) ,радвам се ,че ви харесват.А ти снимай Авичка и ни я покажи,че скоро не съм виждала нейни снимки-сигурно много е пораснала вече angelpik .Иска ми се да я видя как плува.Моята фръцла също обича водата,но не плува освен ако няма много силен стимул -например аз да съм вътре или да гони ята птици.Обикновено си седи потопена до корема и лови водорасли.
Карли,сигурно Чапи се е опитвала да се наложи над малкото Лейди(нали е по-едричка от нея).Иначе пред каките и батковците на поляната беше по тиха от водата l) .
Блинки,поздравления! И другия път първа награда! super best
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#2254 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 05:59 PM

абе извинявайте, че пиша тук, но просто не съм много сигурен къде......
че причината да пиша тук е защото страшно много искам такова кученце много ми харесват...направо съм луд по тях w) w) ...ако някой продава малки нека да ми пише....дано не са много скъпи, че съм малко фалит и.....но ще се радвам ако ми пишете...благодаря много и се извинявам, ако съм объркал мястото на тази тема

пс...ако искате ми пишете и на e-mail wallpapers3@abv.bg

#2255 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 02 May 2007 - 06:14 PM

Писах ви на имейла. Надявам се кученцата все още да не са дадени.
А вие готови ли сте да отглеждате един такъв "звяр" вкъщи? Прочели ли сте достатъчно за породата, за отглеждането на малко кученце, имате ли някакви неясноти, въпроси? Можем да ви помогнем да се подготвите, докато чакате своето бебе кокер. А и защо решихте точно кокер d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2256 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 06:22 PM

еми доколкото ми е известно те са много игриви и своенравни пълни с енергия...нещо такова ми трябва да мен направо сме едно към едно ако си намеря такова кученце...а и страшно много ми харесват големи сладури са (((: но ако всичко стане и успея да си взема (дай боже хихи) ще има доста още да прочета (:

#2257 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 May 2007 - 06:24 PM

Ами винаги съм си мислила, че за да се вземе куче човек трябва е подготвен и да е попрочел нещичко. Не съм убедена, че да знаеш, че са игриви е достатъчно. Извинявам се за въпроса, но на колко години сте? Трябва отсега да знаете, че кучето е голяма отговорност, иска много време, пари, нерви. В началото няма да е послушно, вие ще трябва да го научите.... Имате ли някакъв предишен опит с кучета?
User's Signature

#2258 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 06:34 PM

не но от някъде трябва да започна....в момента чета тука дето сте писали, защото на истина е голяма отговорност...все пак не искам да го взема само за кефа си...в смисъл, че няма да го оставя да прави каквото си иска без да му обръщам внимание...сигурен съм, че от него ще науча много...все пак е хубаво да се нагърбя с някаква отговорност ....не зависимо дали съм прочел много или малко то кучето ще бъде много обичано ((:

#2259 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 02 May 2007 - 06:52 PM

Въпросът е да знаеш в началото какви са задължителните неща, защото все пак ще вземеш бебе, което изцяло ще зависи от теб. Такива неща са: първо намиране на добър ветеринарен лекар, обезпаразитяване, след 2 седмици ако не е изкарало никакви паразити поставяне на първа ваксина.
Задължително: бебето не трябва да има достъп до обувките, с които излизате навън, не трябва да ходи в коридора, не трябва да излиза навън преди да са му поставени и трите ваксини.
Други основни неща може да научиш в последствие, но тези са важни като за начало.
Освен това е хубаво да си решил с какво ще го храниш, да разбереш с какво са го хранили до момента, защото преминаването към различна храна трябва да става бавно. Прясно мляко не се дава на бебета.
И още и още много неща.... b)
User's Signature

#2260 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2007 - 07:06 PM

да и аз това четях точно...еми за това ще ми трябва малко обяснение ..даже малко повече...как по-лесно да го накарам да слуша без му се карам прекалено или нещо такова, препоръчителна храна...за паспорта разбрах, че ще ми го направи ветеринар ..за сега само за тея неща се сещам да питам, но се надявам да си взема скоро и тогава съм сигурен, че ще има още много да питам хехе (:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни