Кокер спаньол
Публикувано: 30 April 2007 - 05:06 PM
Публикувано: 30 April 2007 - 06:40 PM
Цитат
Да, нашата Айричка е! Благодаря на всички за поздравленията! Айра обаче наистина се ошашави, не беше виждала нито толкова кучета на едно място, нито толкова големи, нито беше свикнала да ме слуша пред толкова много хора...пък и беше на непознато място... s) d) За следващият път ще сме тренирали повече. b)
А аз наистина не очквах въобще да се класираме! Участвахме заради самото участие, за да свикне... l)
Поздрави на всички дългоушковци и на техните стопани! Да ги нагушкате всички от мен! w) w) w)

Публикувано: 30 April 2007 - 06:47 PM
За снимките - пробвала съм и по начина ,който си описала,но качеството се губи а оттам и красотата на снимката.Благодаря за интереса към бебешките ни снимки.Аз си мислех,че на мен ми се струват толкова сладки защото съм много пристрастна w) ,радвам се ,че ви харесват.А ти снимай Авичка и ни я покажи,че скоро не съм виждала нейни снимки-сигурно много е пораснала вече angelpik .Иска ми се да я видя как плува.Моята фръцла също обича водата,но не плува освен ако няма много силен стимул -например аз да съм вътре или да гони ята птици.Обикновено си седи потопена до корема и лови водорасли.
Карли,сигурно Чапи се е опитвала да се наложи над малкото Лейди(нали е по-едричка от нея).Иначе пред каките и батковците на поляната беше по тиха от водата l) .
Блинки,поздравления! И другия път първа награда! super best
Публикувано: 02 May 2007 - 05:59 PM
че причината да пиша тук е защото страшно много искам такова кученце много ми харесват...направо съм луд по тях w) w) ...ако някой продава малки нека да ми пише....дано не са много скъпи, че съм малко фалит и.....но ще се радвам ако ми пишете...благодаря много и се извинявам, ако съм объркал мястото на тази тема
пс...ако искате ми пишете и на e-mail wallpapers3@abv.bg
Публикувано: 02 May 2007 - 06:14 PM
А вие готови ли сте да отглеждате един такъв "звяр" вкъщи? Прочели ли сте достатъчно за породата, за отглеждането на малко кученце, имате ли някакви неясноти, въпроси? Можем да ви помогнем да се подготвите, докато чакате своето бебе кокер. А и защо решихте точно кокер d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 May 2007 - 06:22 PM
Публикувано: 02 May 2007 - 06:24 PM

Публикувано: 02 May 2007 - 06:34 PM
Публикувано: 02 May 2007 - 06:52 PM
Задължително: бебето не трябва да има достъп до обувките, с които излизате навън, не трябва да ходи в коридора, не трябва да излиза навън преди да са му поставени и трите ваксини.
Други основни неща може да научиш в последствие, но тези са важни като за начало.
Освен това е хубаво да си решил с какво ще го храниш, да разбереш с какво са го хранили до момента, защото преминаването към различна храна трябва да става бавно. Прясно мляко не се дава на бебета.
И още и още много неща.... b)

Публикувано: 02 May 2007 - 07:06 PM
Публикувано: 02 May 2007 - 07:16 PM
Аз лично за храна винаги препоръчвам гранули, най-добре балансирани са за мен и така няма опастност кучето да се разболее от нещо, в следствие на недостиг на някоя съставка.
За обучение ще ти е трудничко, но те кокерите са умни. В раздела за обучение има всякакви статии, като ги прочетеш ще ти стане ясно.
Но важно е да си намериш добър ветеринар, на който да разчиташ. Това е най-важното.

Публикувано: 03 May 2007 - 11:36 AM

Публикувано: 03 May 2007 - 11:53 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +