Кокер спаньол
#241 Guest_Erica_*
Публикувано: 14 February 2005 - 01:58 PM
Снимам го постоянно.Както казваш,сега ми се е паднало b) .Обаче не ми е удобно да притеснявам дог.бг постоянно да ми ги качва във форума s) .Аз пък незнам как става bl) .
Забравих да кажа,че и Шони спи с грейка вече втора вечер(по съвет на Саричка),ама като че ли не му пука особено за нея l)
Публикувано: 14 February 2005 - 04:37 PM
Аз лично хранех Каспър сутрин веднъж, на обяд веднъж, после вечерта два пъти - към 6 и към 11. Общо 4-5 пъти на ден. Сега вече сме на 3 яденета, но той е само на 4 месеца, след 6-тия ще видим...
оф, и аз не знам за качването на снимки... някъде в профила ти или по сайта няма ли галерия?
Публикувано: 14 February 2005 - 09:05 PM
Цитат
Снимам го постоянно.Както казваш,сега ми се е паднало b) .Обаче не ми е удобно да притеснявам дог.бг постоянно да ми ги качва във форума s) .Аз пък незнам как става bl) .
Забравих да кажа,че и Шони спи с грейка вече втора вечер(по съвет на Саричка),ама като че ли не му пука особено за нея l)
Здравейте Ерика и Шони!Радвам се,че бебчо е почнал да си спи на мястото!Може да не му личи,но съм сигурна,че грейката му е приятна и с нея се чуства на топло и по-защитен и като цяло схваща,че на неговото място е топличко и уютно както в твоето легло.Съвета ми е да продължиш поне още няколко дни с нея.
Не знам какво са те посъветвали там,но тук храним бебетата по 4-5 пъти на ден.Ако искаш виж темата за храненето.Също мисля,че консервите са направо вредни с всичките консерванти и друга химия в тях!Но аз не съм специалист и това си е мое мнение.
Има цяла тема за това как се качва снимка-виж я и ако пак не успяваш,прати ми снимки на и-мейла и аз ще ти ги кача,въпреки,че съм сигурна,че и Dog.bg няма да има нищо против да ги качи. b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
#244 Guest_Erica_*
Публикувано: 14 February 2005 - 10:37 PM
Grazie b) d)
Публикувано: 14 February 2005 - 11:23 PM
Поща можеш да ми пращаш винаги когато искаш,без притеснения!Ако не можеш да я видиш прати ми от кутийката e-mail ,аз ще ти отговоря и после ще оправим и качването на снимките.Аз не съм голям специалист по компютрите и ако случайно нещо не успея,ще ги пратя на Dog.bg,но нека първо опитаме сами с теб b)
Как е Шони(по-точно къде е l) l) )???

#246 Guest_Erica_*
Публикувано: 15 February 2005 - 02:15 PM
Я кажете как са кака Сара,бате Каспър,Саричка и другите сладурчета.Правиха ли ви много бели напоследък или бяха добри и послушни? d)
Публикувано: 15 February 2005 - 02:45 PM
Дано Шони се научи много бързо на хигиенни навици, иначе е проблем.
Каспър се е научил, но навиците му не съвпадат точно с моите разбирания за "тоалетна", s) голям проблем, явно без да искам съм го научила да пиша в коридора bl) . Но като свикне да излиза, всичко ще се уреди.
Проблемът ни сега е, че обича да се изацква на централни места само, площади, спирки и други подобни. s) просто невероятен инат е това куче n)
иначе добрата новина е, че след като му изпопадаха хиляди зъби, днес накрая успях да открия един, преди да го е изял. Така че вече имам зъбче, което да сложа под възглавничката... w) w) w)
Ще видиш, Шони много бързо ще свикне с правилата в къщи. Те кокерите са едни такива, умни... само дето обичат честичко да им се напомня кое е правилно и кое - не.
Цункай Шони от мен и Каспър.
Публикувано: 15 February 2005 - 10:15 PM
Ерика, ти така ли реши, че ще го извеждаш преди да са му бити всички ваксини? За Италия незнам, ама тука по улиците е нещо ужасно, особено сега като се стопи снега колко зарази ще плъзнат не ми се милси....а за бездомните да не ти говоря, имам чувството, че се увеличават с всеки изминал ден...направо страх ме хваща ..... ама ще се оправим някой ден :) дано
Целувки на всички кокери и Сарички от Сара:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 February 2005 - 10:41 PM
Ние сме добре-излизаме редовно,но си вършим всичко в къщи bl) ,е не ще и не ще да свикне това куче!Зъбче не можах да намеря досега и много ме е яд!Дори не знам дали ги е сменила всичките!
Иначе всичко си е нормално като за 5 месечна "кака".... b)

Публикувано: 16 February 2005 - 09:29 AM
Да ви кажа честно, разбирам ги, като не искат да си вършат работата навън - толкова е гнусно сега. Точно като се е разтопил снегът пред НДК е див ужас - лайна навсякъде! буквално! и гнусотии и мръсотии... a) Най-сигурно си е в къщи r) , сигурно - защото веднага всичко бива изчистено от нас s) , не защото така е нормално...
Как се развива шестият? ден на бебе Шони в новия дом? w) w) w)
#251 Guest_Erica_*
Публикувано: 16 February 2005 - 12:03 PM
Като излизаме му обличаме пуловерчето и аз винаги го държа на ръце.Не го пускам долу.Правим така,защото не мога да го оставя сам вкъщи,много плаче.
Забравих да се оплача,че цветята вкъщи са му големи врагове s) .При вас как е?
Публикувано: 16 February 2005 - 01:56 PM
Цитат
Като излизаме му обличаме пуловерчето и аз винаги го държа на ръце.Не го пускам долу.Правим така,защото не мога да го оставя сам вкъщи,много плаче.
Забравих да се оплача,че цветята вкъщи са му големи врагове s) .При вас как е?
Ерика, Шони може би лае защото иска да му се дава да яде от вкусната закуска на мъжът ти. r) r) r) А, това, че го вземаш с теб навън защото плаче когато е сам , ми се струва малко неправилно..Представи си какво ще стане, ако ти излезеш някой ден без него и той за първи път се сблъска със " самотата" ??? Не можеш винаги да излизаш с него навсякъде, нали? Ще му е много по- трудно да свикне да стой сам когато вече е порастнал, отколкото , ако го привикнете сега на това. Сама виждаш , че е свикнал да спи в креватчето си, ще свикне и сам да стой, иначе лошо ви се пише. d) d) d) Той на колко месеца е сега??
А, зъбите му и да падат ти едва ли ще забележиш защото те ги гълтат. r)
Публикувано: 16 February 2005 - 03:35 PM
Той сега Шони май е на два месеца и нещо, нали? След третия месец ще започнат да му падат зъбките, мисля до шестия по-активно - първо предните долни, горни, кътниците, в един момент май се сменят и кучешките b) искам да кажа големите резци, с които разкъсват дрехите s) Дотогава ще имаш много изненади, цветенца, обувки, мазилка... по-ценните и спасяеми неща ги оставай извън неговия обсег. Иначе ще си спомняш с умиление за онези страхотни обувки, които ... b)
Чао от мен засега.
Публикувано: 16 February 2005 - 07:12 PM
Опит...какво да го правиш :)

Публикувано: 16 February 2005 - 07:30 PM
но това е СЕГА!След година,а може и по-скоро няма да има и помен от тези проблеми и именно заради това СЕГА,когато е още бебе я оставям самичка в къщи всеки ден!Дори и да нямам ангажименти излизам поне за 15-тина минутки(кучетата нямат чуство за време),колкото да остане сама.Често правим това упражнение и св колата-т.е. да МОЖЕ да остане сама в колата,ако се наложи.
Дано не ти е прозвучало много менторски,но го написах така,за да се замислиш ида почнеш да го оставяш-за твое добро е,наистина w) !

#256 Guest_Erica_*
Публикувано: 17 February 2005 - 03:21 PM
Публикувано: 17 February 2005 - 04:22 PM
#258 Guest_Erica_*
Публикувано: 20 February 2005 - 11:13 PM
Публикувано: 21 February 2005 - 01:07 AM

Публикувано: 21 February 2005 - 09:41 AM