Кокер спаньол
Публикувано: 19 May 2007 - 04:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 May 2007 - 08:07 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 May 2007 - 08:38 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 08:38 PM
Цитат
bl) Явно хората не са предполагали, че някога ще имат деца. И сега кучето някак си е явно несъвместимо по характер ли, що ли с бебчето?!? Или са си го взели временно, докато си направят детенце и куче вече не им трябва. Няма ли съд и наказания за подобни fow
Публикувано: 19 May 2007 - 08:43 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 08:44 PM
Цитат
Уф, недей, че като прочетох ми се сви сърцето. Нарочно не коментирах, защото незнам какво да кажа, но много ми примъчня за кокеранчето. Досега - радост за стопаните, а от тук нататък - пречка bash bash bash ! И все пак те най-добре си знаят, надявам се наистина да имат основателна причина за това което правят с него. Дано да се намерят любящи хора за Рони.
Публикувано: 19 May 2007 - 08:45 PM
Цитат
Това и аз съм го изпуснала, пък уж чета редовно l)
Относно значението на родословието - ами май още трябва да се чете 1super
Публикувано: 19 May 2007 - 08:50 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 09:02 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 09:18 PM
Публикувано: 20 May 2007 - 03:15 PM
Говорейки за находки ми хрумва налудничевия въпрос - има ли начин да го отуча да взема храна, кокали и прочие от земята ? worthy Изключае,стандартното "НЕ"-кане, факта, че не се храни от земята и от както го имаме не му се дава храна докато ние се храним. Ефекта на последното е, че поне не се "моли" или катери по масата.
Относно разтройството не знам и аз вече, макар да съм сигурен че е сдъвкал нещо, но има ли вариант при който да го следя ??? Последния път в ветеринарната ми се смяха на отчаяната физиономия, че са свършили кокалите но "след 2 дни ще има"...Как да обясня на тези хора, че 2 дни = на чифт чехли, врата на шкаф, някоя риза, 2-3 чифта чорапи..и това е само "предвидимата загуба" bl)
Публикувано: 20 May 2007 - 04:21 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 May 2007 - 08:40 AM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 21 May 2007 - 10:00 AM
Публикувано: 21 May 2007 - 10:03 AM
Публикувано: 21 May 2007 - 10:19 AM
Цитат
Аз явно имам голям късмет.Моето куче навън не иска да яде нито от земята ,нито от ръцете ми.Не съм го учила ,просто така си е от малко.Единствено ,когато се измори,му давам да пие вода от една капачка на шише b)
Публикувано: 21 May 2007 - 11:34 AM
Сара се казва душицата и два дни поред се водехме на годеж. Резултатът се очаква около 20 юли - малки сладки бебета (Ох, дано всичко е наред). Едничко ще ми запазят и на мен, ама как ще ми даде сърце, като знам колко са сладки бебетата кокери да го дам r)
Стискам палци и броя дните :)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 21 May 2007 - 11:56 AM
С нас с Рончо всичко е наред!Вчера направихме 2 месеца BEER и ви пиша за да се похваля как от вчера изпълняваме "СЕДНИ",правим опити и за "ЛЕГНИ" ама не се се6таме много,само с побутване bravoS !
И аз незнам тоя умник как така изведнъж се научи,уж не го бях знаимавала,само няколко пъти се опитвах да го накарам да седне преди ядене,но при вида на купичката си просто полудяваше и скачаше и не ме слушаше и аз се отказвах,докато вчера ООООО ЧУДО!Както му нося купичката той си умира от радост,аз казвам "седни" и той сяда bl) !Реших че е случайно и след като се наяде-повтарям пак командата и Рони отново сяда l) !Та така и аз незнам как се получи точно,но винаги я изпълнява независимо дали го награждавам(което правя в повечето случаи) или не!
На 25ти трябва да отидем за последната ваксина и мисля да му купя повод да го свиквам и се чудех дали обучението на повод мога да си го правя и вкъщи и да не чакам до деня за първата разходка?
По-късно ще си правим фотосесия,защото толкова бързо растем,направо неусетно и ми се иска да запечатам максимално мн мигове от най-бебешките му месеци.Та може и да споделя и някоя др снимчица!
Сърдечни поздрави и от двама ни!
4аооооо!!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +