Цитат
d) Здравей, Руди! Много съжалявам за вашите патила. Четейки твоя пост все едно чета за моята Арабела, която сега е на небето. Преди 3 години имахме същия проблем - осил точно в лапичката, точно с местна упойка, точно същият припадък, но с много фатални последици, ако с мен не беше брат ми. Събуждам се на лекарския стол, гледам срещу мене брат ми с окървавена ръка. Питам го - Арчето ли те ухапа, той - да. s) Милата ми душичка седи трепереща под моя стол и не гъква. Питам го - как те ухапа като е с намордник, а той ме пита как съм. Едва ме заведе в къщи. Болеше ме гърлото, устните, а малкото ми съкровище все до мен лежи. Чак след три дни ми разказаха, че при припадъка съм си глътнала езика и съм почти взела-дала когато брат ми ме погледнал и видял лице на мъртвец. Кървавата му ръка е била от мойте зъби докато ми извади езика. С две думи ме е върнал от оня свят. w) Така, че споко - не си единственият случай. Добре, че до нас е имало близки, че не знам какво е могло да стане. Аз самата щях сама да водя Ара на лекар, защото преди обяд синът ми и мъжът ми я водиха, но вета го е нямало. После те заминаха за провинцията и аз не можех да я оставя с тази подута лапа и се обадих на брат ми и нататък вече знаеш. Радвам се, че вече сте добре. Осилите са наистина голям кошмар - гледам, че и при нас вече се развъдиха, даже пожълтяха. w) Да разкажа нещо и за Одри - миналата седмица я изкарахме на диета, защото в парка яде някакви костилки от череши. Вярно е, че й ги вадих от устата, но явно нещо гадно е глътнала, защото още докато се прибирахме започна да дриска. Дадох й едно прахче ентерол и до четвъртък беше на варен ориз и попара от сухар. Сега е добре, но през време на диетата беше мно-о-о-го гладна (както по всяко време, между впрочем). Няма никаква следа от операциите - както се смеем вкъщи - няма й го ципа. Тича, скача и отдавна е забравила за всички болежки. w) Ето ви една лигла.
Прикачени файлове
-
Picture_080.jpg (85.56K)
Брой сваляния: 33

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +