Цитат
Хубаво да пратя снимки след подстригване, ама може ли едно такова чудо да го снимам, имам нужда от помощ и укротяване. Не мога пробвах ама все щъка нагоре-надолу. А и вчера беше ден за бели...
Имаме си белка на тавана и дворът ни е пълен с разни доста интересни за Харди неща - заешки крачета, развалени яйца и още, и още.
Та хайманата му с хаймана добарал едно от пробитите яйца от белката, а вътре имаше малко останало съдържание от разваленото яйце. Смачкал го на ливадата и се отъркалял целия върху него. Как миришеше - няма да описвам. Преди да разбера, абе бреййй нещо мирише на умряло душа тук и там, труп няма. Приключих с работата в двора и се прибирам към къщата, бреййй и там мирише на умряло. Чудя се , чудя се какво е общото, а общото е, че Харди е покрай мен и той се "напарфюмирал" едно хубаво. На всичкото отгоре целият в такива лепкави топченца от тия най-малките. Айде наказан и решем, чистим, препсувам...
После го изпрах, ама много яд ме хвана. Малко му беше това, ами и на вечерната разходка яде пак ако... Уж утре става на 2 години, ама глупостите му не намаляват. Това е то да имаш кокер. w)
Така си е d) И ние сме така, но Беки се парфюмира с разни ужасни работи - 3 пъти с ако и веднъж размаза на главата си тобричка с развалени праскови... oleeee Що ядове брахме l) Ако не друго поне никога не е скучно на разходките d) Веднъж съборила от онези кошчета за разделното събитане в двора това за хартията. за половин час целия двор беше в бяла надъвкана хартия ... понеже ядоха нашите месо от била и хартията мирише вкусно l) .