Кокер спаньол
Публикувано: 29 August 2007 - 02:33 PM
Ще питам за кой ли път, ама съм любопитна, все пак как се казва щастливия пес? Нали обеща и снимка, дай да му се порадваме всички. r)
Публикувано: 29 August 2007 - 02:59 PM

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 29 August 2007 - 05:31 PM
Други от форума запознати ли са с развъдника"Енджалс"-има и сайт също-www.endjals.hit.bg

Публикувано: 29 August 2007 - 08:52 PM
Ако искате да го коментираме тук, на моите кучета не бих го дала, вие?
Публикувано: 29 August 2007 - 11:01 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 August 2007 - 11:37 PM
Жалко,че не са актуализирани снимките с новите бебоци,поне те си заслужават да се разгледат от сайта.Само дето аз така и не разбрах родословието на родителите-от кой развъдник е таткото?

Публикувано: 30 August 2007 - 08:22 AM
За копрофагия май единствено спасение е корекции от ранното детство на кученце.
След като си видяла бебетата, би трябвало да се поинтересуваш и за родители.
Публикувано: 30 August 2007 - 11:53 AM
Питайте ги, ако Памела има родословие, те са длъжни да ви го дадат.
Относно Copy->Paste, все пак първо трябва да се прочете, после да се копипейства, щом са го сложили на своя сайт, значи са съгласни с този начин на хранене.
Публикувано: 30 August 2007 - 01:35 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 01:44 PM
После снимай пак и качи снимка пак, успех!
От къде сте, от кой град? Ако сте от София, доведете го, ще го подстрижа по всички правила за груминг на ам. кокер.
Публикувано: 30 August 2007 - 02:12 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 02:28 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 02:40 PM
Относно копрофагията-мисля че е поведенчески проблем при кучетата,а не се дължи на недостиг на определени вещества.При мен две кучета,хранени еднотипно,възпитавани еднакво-кокерката го проявяваше.Да си призная нищо не помогна-наказание,дебнене...Не ми се смейте,но бях развила сякаш допълнителни сензори,за да предусещам преди госпожицата наличието на подобни гадости по пътечки и зад храсти s)
Idol ike,видях американчетата на снимки,когато бяха на 16 дни-не съм ходила да ги видя,защото казаха че ще се дават след 30 дневна възраст,което според мен е безобразно рано-родословие щяло да се издаде от Български Кокер Клуб,където и двамата родители са регистрирани.Просто направих сравнение с вашите бебоци и се отказах,защото няколко фактора ме притесниха.Няма да коментирам.Не мога да взема в дова си едномесечно кутре и да рискувам да се разболее-все пак осиновеният от мен Кокерчо е на лечение все още и естествено не е обезпаразитен вътрешно,нито ваксиниран.Така че голямата ми мечта за родословен американец трябва да почака-всяко зло за добро,както са казали хората-ето,докато пиша и Кокерчо ме бута с главичка и гледа подкупващо...Хайде на разходка!
Приятен ден,мили дългоушковци-прохладни, дълги,весели кокерски лудории!