Кокер спаньол
Публикувано: 29 August 2007 - 11:37 PM
Жалко,че не са актуализирани снимките с новите бебоци,поне те си заслужават да се разгледат от сайта.Само дето аз така и не разбрах родословието на родителите-от кой развъдник е таткото?

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 30 August 2007 - 08:22 AM
За копрофагия май единствено спасение е корекции от ранното детство на кученце.
След като си видяла бебетата, би трябвало да се поинтересуваш и за родители.
Публикувано: 30 August 2007 - 11:53 AM
Питайте ги, ако Памела има родословие, те са длъжни да ви го дадат.
Относно Copy->Paste, все пак първо трябва да се прочете, после да се копипейства, щом са го сложили на своя сайт, значи са съгласни с този начин на хранене.
Публикувано: 30 August 2007 - 01:35 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 01:44 PM
После снимай пак и качи снимка пак, успех!
От къде сте, от кой град? Ако сте от София, доведете го, ще го подстрижа по всички правила за груминг на ам. кокер.
Публикувано: 30 August 2007 - 02:12 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 02:28 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 02:40 PM
Относно копрофагията-мисля че е поведенчески проблем при кучетата,а не се дължи на недостиг на определени вещества.При мен две кучета,хранени еднотипно,възпитавани еднакво-кокерката го проявяваше.Да си призная нищо не помогна-наказание,дебнене...Не ми се смейте,но бях развила сякаш допълнителни сензори,за да предусещам преди госпожицата наличието на подобни гадости по пътечки и зад храсти s)
Idol ike,видях американчетата на снимки,когато бяха на 16 дни-не съм ходила да ги видя,защото казаха че ще се дават след 30 дневна възраст,което според мен е безобразно рано-родословие щяло да се издаде от Български Кокер Клуб,където и двамата родители са регистрирани.Просто направих сравнение с вашите бебоци и се отказах,защото няколко фактора ме притесниха.Няма да коментирам.Не мога да взема в дова си едномесечно кутре и да рискувам да се разболее-все пак осиновеният от мен Кокерчо е на лечение все още и естествено не е обезпаразитен вътрешно,нито ваксиниран.Така че голямата ми мечта за родословен американец трябва да почака-всяко зло за добро,както са казали хората-ето,докато пиша и Кокерчо ме бута с главичка и гледа подкупващо...Хайде на разходка!
Приятен ден,мили дългоушковци-прохладни, дълги,весели кокерски лудории!

Публикувано: 30 August 2007 - 06:18 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 06:26 PM
PAtanasova, относно копрофагията, Памела има този проблем и незнам какво да я правя. Само от 5 месеца е с нас, а вече съм развила някакъв инстинкт и усещам на къде се е запътила, и "газ" след нея bl) Ако някой се е спасил от това, моля да пише, как w)
Diqna_Stoicheva, относно подстрижката на Томи, че тя си е супер на този етап. Ето муцунката му се вижда вече. Прежалете малко от перчема и ще видите, че и на него ще му олекне. Idol_ike, много подробно е обяснила са грууминга на ам.кокер в ето: http://dog.bg/f/inde...=39&t=8148&st=0
седем странички са прочетете и ще видите, колко лесно ще се получи. Много хора се учим от тях b) , за което им благодарим много! Успех!
Публикувано: 30 August 2007 - 06:46 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 06:48 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 August 2007 - 06:50 PM
tigyrcho,от личен опит казвам,че излекуване се получава само с много дебнене и наказания,не че има пълен успех,но поне моето куче от явно лайноядство пред мен- премина към тайно такова,само при изключителна предпазливост и разсеяност от моя страна l) Сигурна съм че и ти като мен ще почнеш да "надушваш"още преди куч подобни деликатеси и ще го водиш на каишка в "минираните" райони wink
Мале-е-е,че хубави бебета-изпаднах във възторг,разглеждайки снимките им и само мигах щастливо занемяла...Да са живи и здрави,гордост за Айк и Йоша,както и за всички кокеролюбители в Б-я! w)
Мога ли в Български Кокер Клуб да получа информация за регистрираните американски кокери в Б-я?С кого да се свържа в клуба?

Публикувано: 30 August 2007 - 07:36 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 08:08 PM
Честито на победителите и много щуро детство на бебетата!
Сестра ми цяла седмица е вече в отпуска и Биби се е видял в чудо от разходки, като се прибере, все едно нямаме кученце - сън, сън и пак сън! :)))))
Нашия не е злояд - апетит към всичко има, най-новото 20 е, че яде сухи листа, но слава богу на акита не налита - само ги души.
Тимбър - пълно щастие в морската!
Прикачени файлове
-
Copy_of_S5031048.JPG (101.52K)
Брой сваляния: 23
Публикувано: 30 August 2007 - 09:06 PM
tigyrcho, благодаря ти, че повтори линка за груминг, дано повече хора да го видят. r)
Относно копрофагията, аз съм пресякла проблема на 3-месечно куче с дистанционен метод, колкото по рано стане, толкова по добре, за всички бели върши работа. Как действа: издебвате кучето, когато приближи "мина", в този момент го замервате с нещо дрънчащо( връзка стари ключове, стар кучешки синджир, нещо да дрънка), и веднага викате НЕ или ФУ, е разбира се не хвърляте по кучето, но дори ако го замерите него, резултата е още по добър!
Кучето се стряска, отскача, а вие го викате миличкото, закриляте, награждавате. b) Обаче НИКОГА кучето не трябва да види, че вие хвърляте по него! Опитайте, много е лесно и ефикасно. Има много различни трикове, благодарение на които живота ви с вашето куче да е приказка!
PAtanasova, надяваме се да дойдем до Стара Загора на изложба, искаме да покажем бебетата, за тях ще е дебют!
Относно членове на куба, пиши на лични, ще ти отговоря за всичко, каквото те интересува, клуба е нов, няма много членове, за него съм писала преди 2-3 месеца в тази тема.
Рудо, Мираж е вече отдавна при новите собственици, само ни се наложи да дойде за няколко дни при нас, нямаше на кой да го оставят, обаче утре си тръгва. s)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +