Кокер спаньол
Публикувано: 28 August 2007 - 01:21 PM
А за морето- не съм се отказала, надявам се догодина да й хареса. w) Дааа, ще има доста спомени, които да ни топлят... b)
Поздрави и на вашите дългоушковци-големи и малки, особено малки! w) l)

Публикувано: 28 August 2007 - 01:23 PM
Смалявайте снимките.
Тук пише как се публикува снимка.
Моля, не пишете с червено - реших, че информацията е супер-друпер важна.
мод
Публикувано: 28 August 2007 - 01:28 PM
Както говорихме и по имейла Томи е много сладък, но наистина е смеска с някоя друга порода. По тази причина не е никак хубаво да го пускате на женска, защото изобщо не се знае какво ще излезе поколението. Пък и 11 месеца е доста рано за такива неща.
Тук ви приемаме с удоволствие, всеки нов челн на нашето кокерско общество е добре дошъл да споделя проблеми и да дава съвети за отглеждането на тази страхотна порода. ДОбре дошли.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 August 2007 - 03:11 PM
За три дена при нас дойде на гости Absolute Golden Mirage, неговата стопанка е в болница за три дена. d) Вчера пък дойдоха едни приятели на гости с бебе хъски. Голяма игра падна!

Нашия мъник доста порасна и козинката също. Довечера пак ще го чака груминг, това ще му е за втори път, а той е само на 3 месеца, няма как, трябва да свиква с процедурите, за да е лесно в бъдеще. b)
Публикувано: 28 August 2007 - 09:44 PM
Преди:

След:

Главата и муцуната винаги се подстригват!!! r)
tigyrcho, мерси за поздравления, Зорро беше на ниво, той е младо куче, те първо прохожда. Доста трябва да се постарае, да повтори постижения на Айк, живота е пред него! 1super
Публикувано: 29 August 2007 - 10:38 AM
Първо да честитя на Зорро-голяма конкуренция,а той сега "прохожда "по ринговете,голям успех!!!
w)
Честно казано почти благородно позавидях на Айра-искам и аз да съм ваше куче-ех,то ще бъде живот,пътешествия...Прекрасни стопани сте,Blinki
bravoS
Кокерчо Томи е сладур,но буквално се губи сред тази богата окосменост s) -след пострижката съм сигурна,че ще ни заплени всички,от една снимка е невъзможно да се търси чистопородност или примеси.
Аз постригах сама моя кокерчо,защото имам опит,но за съжеление при него беше плачевно положението-сигурно с месеци са се заплитали в козинката разни боклуци,та трябваше да се действа не по естетически правила.А той,на мама сладурчето,е такъв чистник-сам идва при мен и дава лапичка,за да изчистя някое трънче или подобно.След разходка влиза сам в банята-поставя си крачето в легенче с разреден шампоан, а после го обливам с чиста вода-никакъв протест от негова страна,напротив-търпеливо изчаква всички процедури.Спинка в леглото ми...Докато пиша на компютъра ме гледа съсредоточено и бута с глава коляното-иска да го погаля! w) Какво да ви разказвам-имам си чаровен и послушен глезанчо и съм много щастлива,че съдбата ме събра с него.Едно желаех,друго се случи,но явно всичко е било писано...

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 29 August 2007 - 10:52 AM

Публикувано: 29 August 2007 - 12:20 PM

Публикувано: 29 August 2007 - 02:33 PM
Ще питам за кой ли път, ама съм любопитна, все пак как се казва щастливия пес? Нали обеща и снимка, дай да му се порадваме всички. r)
Публикувано: 29 August 2007 - 02:59 PM

Публикувано: 29 August 2007 - 05:31 PM
Други от форума запознати ли са с развъдника"Енджалс"-има и сайт също-www.endjals.hit.bg

Публикувано: 29 August 2007 - 08:52 PM
Ако искате да го коментираме тук, на моите кучета не бих го дала, вие?
Публикувано: 29 August 2007 - 11:01 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +