Кокер спаньол
Публикувано: 09 September 2007 - 02:23 PM

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 09 September 2007 - 03:15 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 September 2007 - 05:38 PM
бързам да се похваля с моя дългоушко!Вече е съвсем здрав и игрив-днес ходихме на 2 часова разходка в парка,ние с Мечка се изморихме,а сладура-тича,носи пръчки и бутилки.... w) Най-интересното е,че срещнахме мъжки кавказец на 1 годинка и стана голяма веселба-Кокерчо и кавказеца се сприятелиха! l) Мечка направо лудна покрай младите веселяци-почна да им ръмжи,за да я оставят на спокойствие...
Сега кучовци oo oo !Значи в умората му е цаката на спокойствието!

Публикувано: 09 September 2007 - 05:51 PM

Публикувано: 09 September 2007 - 06:04 PM
Цитат
Ох, след малко и аз ще изведа Чара малко в покрайнините на града на една полянка, там е хубаво защото няма боклуци, като изключим акитата на минаващите животни. Тя все гледа да издебне да хапне, но аз НЕ! и тя си знае. Хайде лека разходка на всички кокерчерта и на стопанките също. До скоро.
Прикачени файлове
-
CharaAwatar.jpg (3.83K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 09 September 2007 - 09:08 PM
Прикачени файлове
-
courage.jpg (16.35K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 10 September 2007 - 03:35 PM
благодаря на всички, които така активно дискутираха темата за храната. Напълно подкрепям самотната с мнението, че не е въпрос на скъпа храна, а на това коя храна се отразява най-добре на кучето - оШте повече при кокерите, които имат толкова чувствителни стомахчета.
Моят Бъкси вече е много по-добре с изхождането - беШе мъка с това разстройство- от два дена се храним с диетичната серия на роял канин - не му се нрави много, но помогна. Питах лекаря да ми препоръча хубава суха храна, защтото баки не обича въобще гранули, но трябва поне малко да хапва - и в общи линии изборът е голям. Сега трябва само да разбера коя щте се хареса на наШ баки.
Публикувано: 10 September 2007 - 04:04 PM
Нас ни нямаше една седмица и сега наваксвахме с информацията b) .
Толкова много теми сте обсъждали за една седмица, че чак се чудя от къде да започна, та и ние да се включим.
Първо мисля, че трябва да поздравя новите попълнения: "Здравейте-е-е!"
Относно гранулите (че ми е най-прясно...), ние имахме голям проблем. Памела дойде при нас преди 5 месеца, на вече 2 годишна възраст, като през този си живот е яла???... и аз незнам какво точно! a)
Упорито отказваше гранули. Ядеше само готвено (тя и сега предпочита всичко друго, но то това е от лакомията bl) ). Първоначално, това което направих, беше да я оставя една нощ гладна, ... да помогна, но за един ден! След това пак отказа да яде гранули. И така 2 седмици ядяхме през ден-манджички, през ден гранули. Но ефект никакъв, само имаше стомашно разстройство заради дните в които не ядеше нищо s) После реших да и смесвам гранулите с кашата, така вече нещата придобиха смисъл. Слагахме все повече гранули, а кашата намаляше, докато не достигнахме само до гранулите. През този период и давахме и витамини (по лекарско предписание) срещу стрес и периоди на възстановяване. И така бавно и славно проядохме гранули (на Рояк Канин), но сега дойде другия проблем... тези вече не ми харесват! bl)
Лутахме се м/у какви ли не гранули, висок, нисък, даже и без клас b) , но не ...Големи малки,...
През това време тя прави мизерии вкъщи (акливи). Разходките и бяха 5 на ден, за да няма акита и пиш у дома. Решението дойде преди месец и половина,... Просто се издразних след поредното слоядство (злояд кокер, ха) и я заведох във ветеринарния кабинет. Казах и: "Ха сега яж!" и я пуснах сред чувалите. И тя яде, някакви гранули за дребни породи, не запомних името, познавам ги само на външен вид. Много са евтини 2лв./кг., затова към тях и давам и витамини и минерали. Какво да направя сега, само тях яде bl) . От тогава за 1 месец сме смалили разходките на 3, а мисля, че скоро ще успеем и на две да ги намалим (защото някой трябва да почва работа).
Аи това е за сега, за злоядата ми кокерка. w)
Публикувано: 10 September 2007 - 04:46 PM
Публикувано: 10 September 2007 - 09:42 PM
Публикувано: 11 September 2007 - 06:37 PM