Кокер спаньол
Публикувано: 10 March 2005 - 12:42 AM
Еее...супер...добре дошъл :) веднага щом го вземеш искаме снимки..:) ние верно тука всички сме само с кафяви кокерчета..супер ще си имаме и черен на бели петна...аз първо исках такъв, обаче Сара (на аватара) я намерихме, съдбата ни я даде и се оказахме с кафяв :)
Чакаме новиниии...:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 March 2005 - 12:30 PM
Цитат
Еее...супер...добре дошъл :) веднага щом го вземеш искаме снимки..:) ние верно тука всички сме само с кафяви кокерчета..супер ще си имаме и черен на бели петна...аз първо исках такъв, обаче Сара (на аватара) я намерихме, съдбата ни я даде и се оказахме с кафяв :)
Ок ама нямам камера ако искате истински снимки няма да мога да ви дам защото нямам камера s) s) s) s) Ама мога да ви дам картинки към същия като моя.А искам да попитам в Събота ще си го взема и 1-вото нещо което ще направя е да го заведа да се обезпаразити(не че има "гадинки" де ама за всеки случеи) дали може да се обезпаразитява на 40дена е мисля че е малко за обезпаразитяваме.А другия ми въпрос е-кога и как да му биа ваксини,дали е малко още за баксини и със какво да го храня.Благодаря предварително
П.П:А иначе кученцето ми ще се казва Блеки защото е черно r)
#335 Guest_Erica_*
Публикувано: 10 March 2005 - 05:08 PM
Аз пък нищо не виждам,защото не съм в България s) .Можеш ли да ги прикачиш?
Res5ect,по-добре не предприемай нищо на своя глава.Най-добре е да го заведеш на ветеринар.Малките кученца са много чувствителни към всичко.Според мен е малък за обезпаразитяване,но сега му е времето за първата ваксина.Заведи го и ветеринарят ще ти каже какво и кога да правиш.
За снимката,можеш да я направиш с дигитален фотоапарат или ако нямаш с обикновен,а после ще сканираш снимката и ще я сложиш тук.
Res5ect,по-добре не предприемай нищо на своя глава.Най-добре е да го заведеш на ветеринар.Малките кученца са много чувствителни към всичко.Според мен е малък за обезпаразитяване,но сега му е времето за първата ваксина.Заведи го и ветеринарят ще ти каже какво и кога да правиш.
За снимката,можеш да я направиш с дигитален фотоапарат или ако нямаш с обикновен,а после ще сканираш снимката и ще я сложиш тук.
Публикувано: 10 March 2005 - 06:28 PM
ReS5eCT погледни си личните бележки и после ще си говорим надълго и нашироко за всичко свързано с малките кокерчета.
Ерика, не си права скъпа, има си специални хапчета за малки кученца и те са си само за кученца под 5 месечна възраст, така че няма нищо да му стане на малкия разбойник :) А е хубаво и ти на твойто маниче да дадеш, ако не си разбира се:)
Ерика, не си права скъпа, има си специални хапчета за малки кученца и те са си само за кученца под 5 месечна възраст, така че няма нищо да му стане на малкия разбойник :) А е хубаво и ти на твойто маниче да дадеш, ако не си разбира се:)

Публикувано: 10 March 2005 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
Аз пък нищо не виждам,защото не съм в България s) .Можеш ли да ги прикачиш?
Как или къде по точно? r)
Ето от тук можеш да видиш снимката d)
http://www.ada-soft.bg/scan.jpg
Публикувано: 10 March 2005 - 07:45 PM
Ерика, има и то доста хубави смисъл доста качествеми са хапченцата, поне тези, които аз знам, това са Дронтал пупи, те са си специално за малки кученца. А и мога да ти кажа, че ваксина на необезпаразитено кученце не се бие, политика на вет. лекарите :) Е надявам се да съм била полезна :)
Много поздрави на малките и вече порастнали кокерчета :)
Много поздрави на малките и вече порастнали кокерчета :)

Публикувано: 12 March 2005 - 10:58 AM
Еми не не са много скъпи, като имаш предвид, че сравнени с Азипирина например вършат 1000 пъти по-добра работа, за мен това е най-хубавото и ефикасно хапче против вътрешни паразити :) А го има и във вариянт за големи кучета :)

#347 Guest_Erica_*
Публикувано: 14 March 2005 - 11:31 AM
Ей,кокерчета,как мина уикенда?Ние с Шони излизахме на разходка,защото имаше страхотно време тук.Всички се спираха да го гледат и той накрая се ядоса и почна да скимти l) .Ама много го е страх от други кучета.Крие се в краката.И естествено не иска да си свърши нуждите навън.Чака да се приберем вкъщи bl)
Публикувано: 14 March 2005 - 07:41 PM
Хехе, браво на вас, хубаво нещо са разходките. По въпроса със страха от кучета Сара и до ден днешен си я е страх от по-големите, но при Шони мисля, че ще мине като поотрасне :) А за нуждите вече незнам, нали си взех научена госпожица :) да се изкажат имащите малки кутренца :)
Иначе много поздрави на Шони, и да го нагушкаш от мене и Сара
Иначе много поздрави на Шони, и да го нагушкаш от мене и Сара

Вход

Темата е заключена
Горе
Цитиране +