Кокер спаньол
Публикувано: 08 March 2005 - 04:54 PM
Бая къдравички са и ::)) И бързо се заплитат и бързо пониква още козина ::)) В момента има малко повече косичка ::)) Иначе на размери си е същата, а тук е на около година и половина- две ::)) Малко е дребничка, но... няма значение ::))

" SO PURE TO ME "
Публикувано: 09 March 2005 - 10:18 PM
Поздрави и от мен за всички фнове на кокитата:)))
Аз също имах кокер, макар и само за една година,която никога няма да забравя:)Това са най-дивите d) и любвеобилни същества, а като те погледнат с "тези очички" и се разтапяш като шоколад:)))Когато ми го донесоха в къщи приличаше на мъничка плюшена играчка:)))Няма начин да не ги обикне човек.
П.С. Когато се хранеше му връзвах ушите с ластик за коса и приличаше на самурай:)Иначе целите стажаха в храна:)А бе големи чистници са ,всичко помитат с ушите:)
Казваше се Мортимър- Морти( на герой от книгата "Морт" на Тери Пратчет), черно-бял.
Аз също имах кокер, макар и само за една година,която никога няма да забравя:)Това са най-дивите d) и любвеобилни същества, а като те погледнат с "тези очички" и се разтапяш като шоколад:)))Когато ми го донесоха в къщи приличаше на мъничка плюшена играчка:)))Няма начин да не ги обикне човек.
П.С. Когато се хранеше му връзвах ушите с ластик за коса и приличаше на самурай:)Иначе целите стажаха в храна:)А бе големи чистници са ,всичко помитат с ушите:)
Казваше се Мортимър- Морти( на герой от книгата "Морт" на Тери Пратчет), черно-бял.
Публикувано: 10 March 2005 - 12:42 AM
Еее...супер...добре дошъл :) веднага щом го вземеш искаме снимки..:) ние верно тука всички сме само с кафяви кокерчета..супер ще си имаме и черен на бели петна...аз първо исках такъв, обаче Сара (на аватара) я намерихме, съдбата ни я даде и се оказахме с кафяв :)
Чакаме новиниии...:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 March 2005 - 12:30 PM
Цитат
Еее...супер...добре дошъл :) веднага щом го вземеш искаме снимки..:) ние верно тука всички сме само с кафяви кокерчета..супер ще си имаме и черен на бели петна...аз първо исках такъв, обаче Сара (на аватара) я намерихме, съдбата ни я даде и се оказахме с кафяв :)
Ок ама нямам камера ако искате истински снимки няма да мога да ви дам защото нямам камера s) s) s) s) Ама мога да ви дам картинки към същия като моя.А искам да попитам в Събота ще си го взема и 1-вото нещо което ще направя е да го заведа да се обезпаразити(не че има "гадинки" де ама за всеки случеи) дали може да се обезпаразитява на 40дена е мисля че е малко за обезпаразитяваме.А другия ми въпрос е-кога и как да му биа ваксини,дали е малко още за баксини и със какво да го храня.Благодаря предварително
П.П:А иначе кученцето ми ще се казва Блеки защото е черно r)
#335 Guest_Erica_*
Публикувано: 10 March 2005 - 05:08 PM
Аз пък нищо не виждам,защото не съм в България s) .Можеш ли да ги прикачиш?
Res5ect,по-добре не предприемай нищо на своя глава.Най-добре е да го заведеш на ветеринар.Малките кученца са много чувствителни към всичко.Според мен е малък за обезпаразитяване,но сега му е времето за първата ваксина.Заведи го и ветеринарят ще ти каже какво и кога да правиш.
За снимката,можеш да я направиш с дигитален фотоапарат или ако нямаш с обикновен,а после ще сканираш снимката и ще я сложиш тук.
Res5ect,по-добре не предприемай нищо на своя глава.Най-добре е да го заведеш на ветеринар.Малките кученца са много чувствителни към всичко.Според мен е малък за обезпаразитяване,но сега му е времето за първата ваксина.Заведи го и ветеринарят ще ти каже какво и кога да правиш.
За снимката,можеш да я направиш с дигитален фотоапарат или ако нямаш с обикновен,а после ще сканираш снимката и ще я сложиш тук.
Публикувано: 10 March 2005 - 06:28 PM
ReS5eCT погледни си личните бележки и после ще си говорим надълго и нашироко за всичко свързано с малките кокерчета.
Ерика, не си права скъпа, има си специални хапчета за малки кученца и те са си само за кученца под 5 месечна възраст, така че няма нищо да му стане на малкия разбойник :) А е хубаво и ти на твойто маниче да дадеш, ако не си разбира се:)
Ерика, не си права скъпа, има си специални хапчета за малки кученца и те са си само за кученца под 5 месечна възраст, така че няма нищо да му стане на малкия разбойник :) А е хубаво и ти на твойто маниче да дадеш, ако не си разбира се:)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 March 2005 - 06:46 PM
Цитат
Цитат
Аз пък нищо не виждам,защото не съм в България s) .Можеш ли да ги прикачиш?
Как или къде по точно? r)
Ето от тук можеш да видиш снимката d)
http://www.ada-soft.bg/scan.jpg