Кокер спаньол
Публикувано: 18 September 2007 - 12:45 PM
С цялото си сърце се радвам за Hardy-нашият форумски ловджия доказа,че е силно и борбено куче!И как няма да е такъв,та нали гордо развява уши по гори и полета,следвайки своя кучешки нюх,заяква и черпи сили от природата... 1super и на неговата собственичка!
А на вас,морски деца, искрено ви завиждам за кучешките срещи-страхотни снимки сте направили b)
С всеки изминал ден моят Кокерчо ме очарова -няма и следа от измъченото и болно куче,което прибрах преди малко повече от месец!Така свикнахме един с друг,че някои хора ,като ни срещнат за първи път,не могат да повярват,че е кокерът е при мен от толкова скоро!Мечка,кавказката,ми помага в обучението и социализацията,а и Кокерчо си е схватлив w)
Не можем да определим със сигурност на каква възраст е,затова вече няма да казвам,че кавказката му е кака...Ха-ха-ха!
Весели емоции ви пожелавам на всички bravoS

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 18 September 2007 - 12:53 PM
Прикачени файлове
-
_______________.JPG (87.67K)
Брой сваляния: 43

Публикувано: 18 September 2007 - 01:04 PM
Прикачени файлове
-
_______________.JPG (31.03K)
Брой сваляния: 32

Публикувано: 18 September 2007 - 01:09 PM
Предварително се извинявам,ако съм ви отегчила...
Прикачени файлове
-
___________.JPG (71.69K)
Брой сваляния: 30

Публикувано: 18 September 2007 - 01:17 PM
дано на Кокерчо занапред се случват само хубави неща !
Правя фотосесия с двете кучовци,но не се получава,защото нашия господин все търчи щастливо около кавказката,или се разпльоква като на последната снимка w)
Душичка...

Публикувано: 18 September 2007 - 01:45 PM
Някой път като имам работа към Пловдив ще минем и през Стара Загора да ви видим.
cheers за рожденичката, здраве щастие и много успехи! А, Харди, той е борец. Щом вече така дивее, макар и с едно простегнато краче, d) ..., явно се чувства добре.
Публикувано: 18 September 2007 - 02:35 PM
Публикувано: 18 September 2007 - 04:36 PM
w) като минавате през Стара Загора,непременно ни се обадете,за да се нарадвам на любимата Памела!Ще сме във възхита от вас,и аз,и Кокерчо 1super
Ми-и-и,то май името му си остана Кокерчо(галено Коке),вече се обръща като го викам така l) А и хората са наясно и все ми помагат с подвиквания"А,кокера ли търсите,ами ей там е.."А,той,господина вече си общува с всички двукраки и четирикраки в квартала-много е комуникативен,особено,ако види,че някой нещо похапва... l) Застава пред него и почва да го хипнотизира с блеснал поглед!А аз бера срам и обяснявам,че не е гладен,а си е лакомник oleeee

Публикувано: 18 September 2007 - 07:26 PM
Харди, браво на теб! Преодолявате трудните моменти и на двамата май лудорията си идва на мястото super best
Какво правят другите кокльовци? Днес нашия е пооръфал килима и е повръщал влакна ... Явно мъката не му е понесла, още повече като сигурно му липсва и новата му супер дива приятелка лабрадорка Хайре drink oleeee .... Ще го следя тази вечер как се държи, надявам се да приключи с повръщането ...
Публикувано: 18 September 2007 - 07:27 PM
Да е жив и здрав и никога вече да не го изоставя късмета! super best
Публикувано: 18 September 2007 - 08:20 PM
Публикувано: 18 September 2007 - 10:42 PM
каза да ви предам,че се радва,че го харесвате...
Ех,защо не живеем на морето,за да лудуваме сред дългоушковците-какви срещи си правите,а и какви красиви четирикраки моми имате w) Определено и с Тимбър биха обменили доста идеи за веселие в домашни условия- Gandev-махнете тези ресни(ако са останали,де),че явно са много вкусни,как да им устои сладурчето s)
cheers за всички кокери-нямат равни!
Пускам една обща снимка от нашата семейна глутница-хи-хи-хи
Прикачени файлове
-
_______________.JPG (56.4K)
Брой сваляния: 35

Публикувано: 19 September 2007 - 10:37 AM
Ние общо взето си скучаем, защото в града ни няма много кучета, които да се разхождат със стопаните си и разходките ни са самотни. Но той си е бесен за ... много и сме си интересна компания един на друг. Голям инат се извъди. Понякога командите ги изпълнява на трети- четвърти път! Гледа ме без да мигне или да отмести поглед и не помръдва! Иначе винаги е готов за топката или да дърпаме въжето, или да се катери отгоре ми и да ме мачка с всичките си 14 килограма. А за близането...няма какво да говоря. Бъдете здрави всички!
Публикувано: 19 September 2007 - 02:18 PM
Цитат
каза да ви предам,че се радва,че го харесвате...
Ех,защо не живеем на морето,за да лудуваме сред дългоушковците-какви срещи си правите,а и какви красиви четирикраки моми имате w) Определено и с Тимбър биха обменили доста идеи за веселие в домашни условия- Gandev-махнете тези ресни(ако са останали,де),че явно са много вкусни,как да им устои сладурчето s)
cheers за всички кокери-нямат равни!
Пускам една обща снимка от нашата семейна глутница-хи-хи-хи
Кокерчо много готин и кака Мечка как го пази bravoS cheers l)
Публикувано: 19 September 2007 - 05:01 PM
Ще пусна няколко снимки да видите колко сме големи вече:)
Прикачени файлове
-
Picture_050.jpg (25.04K)
Брой сваляния: 34