Кокер спаньол
Публикувано: 16 September 2007 - 01:22 PM
Имаме среща за d) разходка в Борисовата градина, но аз мисля да се фейнем до Локорско - там е планина и природа на 20 км до София (май няма толкова дори). Дано се навие френда, с който имам уговорка. Приготвих един чувал за седене и хавлиени кърпи за кучо, ако нагази в поточето (просто гарантирано, че ще го направи). Искам малко да го разходя в истинска природа - не в парка, а и днес ми е единствения свободен ден. Другата седмица мисля по Родопите д идем малко. Не знам защо, но си мисля, че в планината ще се чувства малко по-добре макар за по 1-2 дни. Няма да го претоварвам с разходка просто искам да подиша чист въздух и да види романтика (за мен си е романтика). w) w) w)
Обичам ви всички, определено положителната ви енергия достигна до мен и до кучо. Чувстваме се прекрасно. Не съм губила надежда, защото той е весел и си хапва, а аз нямам право да веся нос и да му придавам енергиите си. Благодаря на всички, които са съпричастни. Спирам, че ще се разплача от признателност... r)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 16 September 2007 - 01:43 PM
И ние сме затворени в тез апартаменти и само до парковете ходим...като си взема мойто бебенце ще го водя на излет.Така ще имаме причина всички да го правим,защото сега все някой нещо има да върши и не става.
Много е хубаво ,че сте позитивно настроени.дано се възстанови напълно сладкото куче :)
Приятна разходка d) ;)
Публикувано: 16 September 2007 - 06:38 PM
Обещах програма за смляване на снимките - ето тук може да я дръпнете. http://www.dirfile.c...hoto_resize.htm
Действа простичко - посочваш в програмата папката, в която са снимките, които искаш да намалиш. Програмата създава нова папка в оригиналната папка, където съхранява новите намалени снимки.
Успех!
Публикувано: 16 September 2007 - 09:04 PM
Доказано е, че омазването до ушите и калянето е много полезно. Особено калните бани са страхотни. Добре, че се бяхме запасили с хавлийки :) И така, до следващата събота и неделя, когато отиваме в планината малко на въздух. Поздрави на варненските събратя, то и моя дзвер едва се наяде и легна сега да пази леглото да не би някой да ми легне на местото. oleeee w) r)
Лек сън от мен кученца bravoS

Публикувано: 16 September 2007 - 09:09 PM
Прикачени файлове
-
DSCI0298.JPG (93.01K)
Брой сваляния: 35

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 16 September 2007 - 09:55 PM
Дано калните бани помогнат на Харди, b) worthy
Относно варненската разходка ето една снимка:

А за останалите заинтригувани:
Кучешка разходка в Морската градина
Лека нощ на всички дългоушковци oo
Публикувано: 16 September 2007 - 10:13 PM
А Харди нали е пристегнат, как цамбуреше във водата?
Публикувано: 17 September 2007 - 08:29 AM
Ако имате време и желание питайте местните за барбекюто и водопадите и идете там. Ние бяхме там. Впечатлих един младеж с мястото, което макар и доста близо до София не е пренаселено. r)

Публикувано: 17 September 2007 - 06:36 PM
Прикачени файлове
-
DSC09457.JPG (33.14K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 17 September 2007 - 06:38 PM
Прикачени файлове
-
DSC09444.JPG (42.71K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 17 September 2007 - 06:40 PM
Прикачени файлове
-
DSC09453.JPG (29.96K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 17 September 2007 - 08:08 PM
Вили, можеш ли да ми ги иизпратиш на elitsa_gandeva@yahoo.com
Тази вечер видяхме лабрадорчето, с което Тимбър си играеше в неделя на поляната - оказахме се съседи! victoryVVV bravoS Пак каква гонитба падна, не е истина. b) d) d) Нашия пак го прибрах гелосан dribble ... Сега поне ще спи дълбоко :) oo
Публикувано: 18 September 2007 - 06:22 AM
Прикачени файлове
-
IMG008.JPG (188K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 18 September 2007 - 07:32 AM
Снощи на вечерната разходка си намерихме един стар наш познат, не очаквах и в Надежда да го срещнем. - Ежко Бежко. Ей, този Ежко Бежко събудихме махалата като го откри oleeee Обаче от ден на ден Харди става див като едно време, непослушен, енергичен кокер. Не знам що е такъв ама май си пада скандалджия. Днес успяхме с две готини кучета да се скараме и то ей така без причина. Кучешки му работи. Един готин двуцветен кокер кафяво и черно и една дългокосместа овчарка, която определено не му е в категорията l)
Скандалджии сме, ужас.
Снощи стопанка успя да пие една BEER за рождения си ден и да хукне от работа и ден ден да извежда дзвера. Не е лесно, но се справям :) Ще пусна снимки днес от морето да видите ушати истории. super best

Публикувано: 18 September 2007 - 12:45 PM
С цялото си сърце се радвам за Hardy-нашият форумски ловджия доказа,че е силно и борбено куче!И как няма да е такъв,та нали гордо развява уши по гори и полета,следвайки своя кучешки нюх,заяква и черпи сили от природата... 1super и на неговата собственичка!
А на вас,морски деца, искрено ви завиждам за кучешките срещи-страхотни снимки сте направили b)
С всеки изминал ден моят Кокерчо ме очарова -няма и следа от измъченото и болно куче,което прибрах преди малко повече от месец!Така свикнахме един с друг,че някои хора ,като ни срещнат за първи път,не могат да повярват,че е кокерът е при мен от толкова скоро!Мечка,кавказката,ми помага в обучението и социализацията,а и Кокерчо си е схватлив w)
Не можем да определим със сигурност на каква възраст е,затова вече няма да казвам,че кавказката му е кака...Ха-ха-ха!
Весели емоции ви пожелавам на всички bravoS

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 18 September 2007 - 12:53 PM
Прикачени файлове
-
_______________.JPG (87.67K)
Брой сваляния: 43

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!