Кокер спаньол
Публикувано: 24 September 2007 - 10:03 PM
Иначе когато тя е прибрана в клетката,той ходи да я гледа(особено когато хапва-тогава даже и лае,веднъж и открадна магданоза),но не я закача.Даже понякога и носи до клетката въжето да си играят-явно не прави разлика,мисли че както с нас играе може и с нея...Забавна работа!Но определено се радвам,че той свикна с нея и не изпитва никаква агресия,а напротив :P
Публикувано: 25 September 2007 - 08:05 AM
днес Рафи е много весела и игрива....ето малко снимки от борбата с един кокал :) :-*
Прикачени файлове
-
kokal 1 copy.jpg (60.93K)
Брой сваляния: 22 -
kokal 1 copy.jpg_thumb (326.82K)
Брой сваляния: 42 -
kokal 2 copy.jpg (63.52K)
Брой сваляния: 18 -
kokal 2 copy.jpg_thumb (320.8K)
Брой сваляния: 15 -
kokal 3 copy.jpg (57.71K)
Брой сваляния: 15 -
kokal 3 copy.jpg_thumb (306.5K)
Брой сваляния: 17 -
rafka copy.jpg (58.67K)
Брой сваляния: 14 -
rafka copy.jpg_thumb (315.27K)
Брой сваляния: 13
Публикувано: 25 September 2007 - 09:28 AM
къде пък видя обида,тя си е Рафи на кратко :-*,а иначе е кръстена на художник,какво обидно има?
Да Рудо,блондинка е и е точно като на снимките :)
Публикувано: 25 September 2007 - 09:43 AM
Всички снимки чакам с голяма радост!Сълзенето на очите много често се среща при светлите кокери-и при моята американка беше проблема налице-как третирате вие?Споделете опит,че при дългоушковците явно е много разпространено!
Защо не се обажда Самотната и Саричка-дано всичко е ок при тях,липсват ни!

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 25 September 2007 - 10:19 AM
Цитат
Еййй,като не се познаваме и не сме се видели :-[
Ах, ето къде значи е заминала прекрасната малка лейди. Дълъг и щастлив живот да има в новия си дом и с новите стопани.
Публикувано: 25 September 2007 - 10:21 AM
Публикувано: 25 September 2007 - 10:34 AM
Рудо на 22.09 навърши 10 месеца. Остават още САМО два до годинката. Все си е така палав и мнооого гальовен. Постоянно се бута да го милваш, облизва те от горе- до долу, дори се опитва да ми "почиства бълхите", при което ме поохапва лекичко. Иска да го взема в себе си като съм седнала, но вече няма как да стане, порасна и не се събира в скута ми. По време на разходките си вършим всичко (до 9 месец не пишкаше и не акаше навън - само на терасата), препикаването се прави със страхотна чупка в кръста, чак залита да падне назад ;D! Голям е образ! Муцуната и ушите са постоянно завряни в земята - голямо и непрестанно душене! Когато спим или просто почиваме е кротък, все едно няма куче, но само да се размърда някой...край на спокойствието и тишината. Не мога едно кафе да изпия сиднала. Катери се по краката ми, мъкне ми топки и въженца да играем, бута ме с лапа да ме подсети за какво точно иде реч ;)! Ако стана права и така си пия кафето, започва да ръмжи недоволно, като го погледна ми "баф-ка" с въжето в уста, т.е. " Хайде! Какво се моткаш още!" Като наближи часа за разходка, започва едно скимтене и подскачане под закачената каишка, няма мира докато не тръгнем.
Били, какво става с теб и Сара? Нали сте здрави? Обади се! :-* :-* на всички ви!
Публикувано: 25 September 2007 - 11:54 AM
Публикувано: 25 September 2007 - 12:01 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 12:30 PM
Diyana Char-използвам момента да те поздравя за Кора-уау,как стоеше като статуя направо,докато ви съдеше Ищван Наги-браво-и шеговито да попитам дали тя не иска едно дългоухо другарче за изложбите?Направо ви се възхищавам-абсолютни сладури сте-така ми се иска и на мен да изпитам изложбеното вълнение с един черен дългоух чаровник!Ех,мечти!
Няма да ми се смеете,но в моята глутница от скоро практикуваме,скачени кучета.Пускам Кокерчо да си припка,закачен на повод за кавказката,а аз си стоя отстрани и давам команди.Хе-хе-хе-голям смях-Мечка е като машинка-всичко изпълнява,а Кокерчо,какво да прави,няма мърдане-след кака си.И се учи,милия,не желае да изостава-влюбих се в него,нищо че е осиновен!Вече си е у дома,душичката...

Публикувано: 25 September 2007 - 12:36 PM
Едва от месец, само вечер, когато сме двете сами на тъмно и някой (мъжа ми) влезе и се спуска да ме пази. Спуска е много силно казано, :D , т.к. тя е зад гърба ми!
Атанасова, няма ли да ни качиш някоя и друга снимчица, на твоята мини глутница. Кокерчо и Мечка вече ни липсват. Специални :-* от Памела!
Публикувано: 25 September 2007 - 12:41 PM
Виж те какво засне фотоапарата на бунгала в Стара Загора!
Банда кокери наобиколиха малката Голденка Амира, главатар на банда, познайте, малката Рафаеллка ;D

А сега преценете сами, много е смела и безстрашна, малката! Да ни е жива и здрава и да радва новите готини собственици!!! :-*
Публикувано: 25 September 2007 - 12:44 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 01:00 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 02:30 PM
Цитат
Благодаря, не беше съвсем като статуя, защото все си местеше крачетата, но това е най-доброто, което е правила досега и съм много щастлива и горда с нея :) А дългоухи при мен ще има след години. ;)
Публикувано: 25 September 2007 - 02:35 PM
В игрите няма равен-и самочувствие има-доминира и над мъжко кавказче даже...Как ще си даде бутилката-ръмжи...