Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#3419 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2007 - 10:03 PM

Еми PAtanasova,зайката много я е страх миличката,а пък Рони страшно и се радва и много я обича.Като види,че я изваждам и опашката имам чувството,че ще му се откачи от радост.Постоянно я целува,ама много,много,много я целува,а тя седи спиртосана.Иначе понякога я побутва и я подканя за игра,ама аз като му се скарам ляга до нея и иска да си я гушка.Много са сладки двамата,но въпреки това не искам да я стресирам нея и не ги събирам постоянно.
Иначе когато тя е прибрана в клетката,той ходи да я гледа(особено когато хапва-тогава даже и лае,веднъж и открадна магданоза),но не я закача.Даже понякога и носи до клетката въжето да си играят-явно не прави разлика,мисли че както с нас играе може и с нея...Забавна работа!Но определено се радвам,че той свикна с нея и не изпитва никаква агресия,а напротив :P

#3420 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2007 - 10:05 PM

А някой да знае какво става със samotnata и Саричка?Много време не е писала,което е неприсъщо за нея???

#3421 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 September 2007 - 06:00 AM

Значи момиченцето на Айк е Рафаелла! Супер! Много се радвам, че още едно от бебчетата си намери прекрасни стопани :-*!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3422 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 September 2007 - 08:05 AM

Привет дългоушковци ,
днес Рафи е много весела и игрива....ето малко снимки от борбата с един кокал  :) :-*

Прикачени файлове

User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3423 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 08:34 AM

Пу, пу, пу да не са й уроки, ама е много красива! И много светла изглежда на снимките, може би от фотоапарата. Нали е "русичка"?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3424 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 08:35 AM

хахаха, Рафи, като сладоледите! Ама защо я обиждате така, че тя е много по-хубава и сладка  :-*
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3425 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 September 2007 - 09:28 AM

защо ще я обиждаме  :o
къде пък видя обида,тя си е Рафи на кратко  :-*,а иначе е кръстена на художник,какво обидно има?

Да Рудо,блондинка е и е точно като на снимките :)
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3426 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 09:43 AM

Рафаела е красавица.На мен тя ми е фаворитката от кучилото,както и Амбасадор.Много спокойна ми изглеждаши-учудващо за кокер.Как е-лудува ли вече,с каката са големи сладури на снимката :-*
Всички снимки чакам с голяма радост!Сълзенето на очите много често се среща при светлите кокери-и при моята американка беше проблема налице-как третирате вие?Споделете опит,че при дългоушковците явно е много разпространено!
Защо не се обажда Самотната и Саричка-дано всичко е ок при тях,липсват ни!
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#3427 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 10:19 AM

Цитат

ама Атанасова и ние бяхме на изложбата....то нашето бебе от татко Айк  :-*
Еййй,като не се познаваме и не сме се видели  :-[

Ах, ето къде значи е заминала прекрасната малка лейди. Дълъг и щастлив живот да има в новия си дом и с новите стопани.

#3428 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 10:21 AM

Относно сълзенето: Аз лично всяка сутрин и чистя очите с мокрите кучешки кърпички за очи на BUSTER CARE-Eye Wipes. Но трябва да е много редовно за да има ефект. Иначе на същата марка има и капки. А за котката ми правех лайков разтвор (чай, ама не турбички, а цвят от лайка). Лайката много помага при възпаление на очите, особенно ако животинчето има болки, успокоява.  :-*
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3429 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 10:34 AM

Значи е по-светла от колкото си мислех. Разказвай за разни лудории и белички, много обичам да чета за всякакви случки с бебетата.
Рудо на 22.09 навърши 10 месеца. Остават още САМО два до годинката. Все си е така палав и мнооого гальовен. Постоянно се бута да го милваш, облизва те от горе- до долу, дори се опитва да ми "почиства бълхите", при което ме поохапва лекичко. Иска да го взема в себе си като съм седнала, но вече няма как да стане, порасна и не се събира в скута ми. По време на разходките си вършим всичко (до 9 месец не пишкаше и не акаше навън - само на терасата), препикаването се прави със страхотна чупка в кръста, чак залита да падне назад  ;D! Голям е образ! Муцуната и ушите са постоянно завряни в земята - голямо и непрестанно душене! Когато спим или просто почиваме е кротък, все едно няма куче, но само да се размърда някой...край на спокойствието и тишината. Не мога едно кафе да изпия сиднала. Катери се по краката ми, мъкне ми топки и въженца да играем, бута ме с лапа да ме подсети за какво точно иде реч ;)! Ако стана права и така си пия кафето, започва да ръмжи недоволно, като го погледна ми "баф-ка" с въжето в уста, т.е. " Хайде! Какво се моткаш още!" Като наближи часа за разходка, започва едно скимтене и подскачане под закачената каишка, няма мира докато не тръгнем.
Били, какво става с теб и Сара? Нали сте здрави? Обади се!  :-* :-* на всички ви!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3430 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 September 2007 - 11:54 AM

ами няма какво да разказвам,тя е много кротичка,изобщо не ми прави бели и много е гальовна.Сгушва се и ме ближе,иска да я чеша по корема,много обича и да я реша,чак мърка  :-* :-* :-*
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3431 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 September 2007 - 12:01 PM

кога почват да лаят ,защото ние сме още само на скимтене  :(
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#3432 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 12:30 PM

Ех,развеселихте ме-скоро ще чуете гласчето на хубавицата,убедена съм! :-*После ще ви посреща бурно и шумно,а познатия Ви лай,ще е като звън на камбанка за Вас, а за комшиите-е,това е въпрос на гладна точка... :)
Diyana Char-използвам момента да те поздравя за Кора-уау,как стоеше като статуя направо,докато ви съдеше Ищван Наги-браво-и шеговито да попитам дали тя не иска едно дългоухо другарче за изложбите?Направо ви се възхищавам-абсолютни сладури сте-така ми се иска и на мен да изпитам изложбеното вълнение с един черен дългоух чаровник!Ех,мечти!
Няма да ми се смеете,но в моята глутница от скоро практикуваме,скачени кучета.Пускам Кокерчо да си припка,закачен на повод за кавказката,а аз си стоя отстрани и давам команди.Хе-хе-хе-голям смях-Мечка е като машинка-всичко изпълнява,а Кокерчо,какво да прави,няма мърдане-след кака си.И се учи,милия,не желае да изостава-влюбих се в него,нищо че е осиновен!Вече си е у дома,душичката... 
User's Signature

#3433 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 12:36 PM

Ами, моята принцеса не лае!
Едва от месец, само вечер, когато сме двете сами на тъмно и някой (мъжа ми) влезе и се спуска да ме пази.  Спуска е много силно казано,  :D , т.к. тя е зад гърба ми!
Атанасова, няма ли да ни качиш някоя и друга снимчица, на твоята мини глутница. Кокерчо и Мечка вече ни липсват. Специални  :-* от Памела!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3434 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2007 - 12:41 PM

А така, не си мислете , че малката Рафи не може да лае, тя е супер любопитна и е първа писта за игри!  :P
Виж те какво засне фотоапарата на бунгала в Стара Загора!
Банда кокери наобиколиха малката Голденка Амира, главатар на банда, познайте, малката Рафаеллка  ;D

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

А сега преценете сами, много е смела и безстрашна, малката! Да ни е жива и здрава и да радва новите готини собственици!!!  :-*
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3435 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 12:44 PM

За лаенето май е много индивидуално.Аз като си спомня Рончо беше на 50 дни когатто правеше опити да лае,и зжучеше много смешно(по-скоро като мяукане),а сигурно от 3-месечна възраст когато иска нещо си лае стабилно и напористо,така че Рафаелла може и да не е от най-гласовитите-което 4естно казано не е никак зле,даже напротиввввв ;D

#3436 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 01:00 PM

Както писах Рудо е на 10 месеца и от скоро го чувам да лае (баф-ка), когато някой позвъни или дакелът от къщата срещу блока започне да лае като бесен, но само едно-две излайвания. И какъв му е "мъжествен" тембърът, гръден и топъл ;D! Вчера ми направи впечатление, че покрай нас минаха две каруци, в едната дори имаше две кучета - нашият само се изправи на задни крака и опъна каишката към тях, но не излая и бързо се успокои. Правя сравнение с предишното ми куче, което се побъркваше като видеше кон, каруца, котка или себеподобно. А веднъж край блока мина един с мечка и свиреше на гъдулка. Майчице мила!!! Имах чувството, че Ирка полудя! Оня си замина по пътя с мечката, но гъдулката се чуваше. Ей, това куче прегракна! Чак съм й мокрила главата със студена вода ( друго не ми дойде на ум), гушках я, нежно й говорех...доста време я държа възбудата. Лаеше яко и будеше махалата, милото ми ангелче! За сега Рудито се държи прилично, но след годинката - незнам!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3437 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 02:30 PM

Цитат

Diyana Char-използвам момента да те поздравя за Кора-уау,как стоеше като статуя направо,докато ви съдеше Ищван Наги-браво-и шеговито да попитам дали тя не иска едно дългоухо другарче за изложбите?Направо ви се възхищавам-абсолютни сладури сте-така ми се иска и на мен да изпитам изложбеното вълнение с един черен дългоух чаровник!Ех,мечти!

Благодаря, не беше съвсем като статуя, защото все си местеше крачетата, но това е най-доброто, което е правила досега и съм много щастлива и горда с нея :) А дългоухи при мен ще има след години.  ;)

#3438 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2007 - 02:35 PM

Кокерчо вече е абсолютно адаптиран към нашата глутница-покрай кавказката си изгради и възпитанието.Единствен проблем си остава лакомията и изискването на храна от всички-ей,като актьор е -жално гледа и проскимтява,-а хората се чудят,защо гладно било...Ха-ха-ха-не са имали кокер в къщата,да разберат що за актьорски способности става въпрос!
В игрите няма равен-и самочувствие има-доминира и над мъжко кавказче даже...Как ще си даде бутилката-ръмжи...
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни