Кокер спаньол
Публикувано: 25 September 2007 - 02:35 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 02:42 PM
Пускам още една снимка на моята глутница-деца и кучета

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 25 September 2007 - 03:09 PM
Голям смях-имам списък с деца,които искат да разхождат Кокерчо-карат се помежду си,кой да му е "главен-разхождач"...Звънят ми по тел.-Како,нека тази вечер да съм аз с Коки...Мале-е-е-и за кавказката да беше така,ама явно кокерите са по-търсени!

Публикувано: 25 September 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 25 September 2007 - 04:25 PM
П.п. Пламена, получи ли личното ми съобщение?
Публикувано: 25 September 2007 - 04:42 PM
Споко, 200 грама е множко за нея, а и как то казваш, че тежи 7,5 кила, няма да заслабне. 150 грама е нормалната дажба в момента, е пак зависи от куче, ако е яла нещо друго между храненето е нормално да не и се яде сега! Вдигаш паницата и даваш по късно. Искам да знаеш, Рафи като порасне не трябва да тежи повече от 10-12 кила, по скоро 10, нали е жена все пак! :-*
Прекалено много мнения само ще те объркат, спокойно, без паника! ;)
Публикувано: 25 September 2007 - 05:40 PM
определено ще и давам 150 + нещата които ти ми каза.Яде ги с голям кеф. ;D
абе образ...като помъкне един чорап - заплюла си го е и е толкова горда ;D ;D ;D
Днес беше голяма игра,скача,бяга след една топка,близа малкият ми син който беше просто потресен от този жест ;D ;D ;D......
Бебета :-*
Публикувано: 25 September 2007 - 05:48 PM
:-* На всичките ти бебета!
Публикувано: 25 September 2007 - 06:57 PM
Достйнствата му са повече от очевидни :))))
Я да питам, вашите кокери как се държат като им се карате, защото аз бивам разоръжавана много бързо - само като му видя изражението и прихвам да се смея - стои на едно място гузен и гледа във всяяяяяяка друга посока, но не и към мен :D и като спра да нареждам и драска нанякъде и ходи с наведена глава и като ме гледа му се вижда бялото на очите ;D
Тази седмица по време на разходката в градката минахме покрай пантеона и се спуснахме надолу към фонтанчетата без повода. Само като ги фиксира и драсна към тях. И като го видях да влиза в него, щях да падна - добре, че беше плитка част и само потопи лапичките. И такмо се успокоих като излезе от там и го гледам навирил дупе и се мъчи да лочи от вече по-дълбоката част и започнах да викам "Не, Тимбър, ела тук!" и той ПЛЯЯЯЯС във езерцето!!!! :D Успях да го извадя сравнително бързо, защото беше с нагръдника си и добре, че беше слънчево и за половин час изсъхна!
Атанасова, кокерчо ми напомня на Тимбър - той само с големи кучета се заиграва и пак гледа да е отгоре :- Циркаджийчета! :-*
:-* на всички кокери!!!!
Публикувано: 25 September 2007 - 06:59 PM
Рудо, да наистина, докато са бебета лапите са им като кадифе, но какво да се прави, растат малките и няма как лапките да остават все така нежни. По принцип не се мажат с нищо, но аз съм го правила, ако ги протрият, когато са на природа и тичат къде ли не. Обикновено го правя с по мазно кремче.
Искам да ви се похваля, нашето първо продадено бебе, нали го спомняте, Мираж? Днес говорих с стопанката му, имат голям успех с него, той е само на 4 месеца, а вече нито пишка , нито ака в тях, излиза само по 2 пъти на разходка, че са на работа. :-* Браво на Мираж!!! Една беля не бе направил, ама че са ни добрички!!! ( ТТТ)
Другата седмица ще го подстригвам, после ще пусна и снимки, да го видим как е пораснал.
Не можаха да го доведат на изложба, но да се надявам на следващата да излезе и той!
Публикувано: 25 September 2007 - 07:01 PM
Цитат
Рудо, и аз съм го забелязала това. Яетох някъде, че може да се мажат. Ама аз с какво - какво и с моя крем ??? Резултаът беше близане на лапите половин час :D и се отказах. Някой да даде съвет?
Публикувано: 25 September 2007 - 07:49 PM
За съвети и приказки сега нямам време, но другата седмица свършвам и пак ще съм на линия. Само да кажа: всички сте страхотни!!!!

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 September 2007 - 07:50 PM
Много се радвам като чета нашата породна тема-колко сме активни и задружни-само могат да ни завиждат другите породи! :P
За яденето и аз имам проблем с Кокерчо-давах му повече от дажбата,плюс бирене мая,плюс кражбите по време на разходка-и сега се корегирах,защото той така обемист стана,че се притесних.Предишната ми американка като малка беше в перфиктна форма,но с годините напълня,затова сега съм много предпазлива!
За лапичките-аз ги мия след всяка разходка,с ръчен душ или направо ги потапям в разреден шампанен разтвор,после изплаквам и подсушавам внимателно.Взех им и пяна за сухо къпане на Biozoo-действа и ухае добре,а и по-ефикасно за кучета според мен,отколкото да ги мъча след всяко излизане.
А вие ползвате ли нещо допълнително срещу сълзенето и оцветяването под очите,освен капки за очи.Мечка е така-препоръчаха ми да направим посявка за бактерии,ама ми писна вече от ветеринари!

Публикувано: 25 September 2007 - 07:57 PM
Ако не сте виждали Пършинг наживо ,заповядайте ;D :D
Божее,ама бягане из къщи прави,като хала е .. :)
Публикувано: 25 September 2007 - 08:00 PM

Публикувано: 25 September 2007 - 08:32 PM
А за карането,аз като се карам на Рони съм много безкомпромисна и той май само от мене бяга.Те др вкъщи все викат "да не прави тва,онова...да не нахалства по масата" и т.н.,ама все го лигавят(понякога даже тайно му дават докато вечеряме,случайно да не видя).Аз като му кажа"Чакаи да ти кажа на тебе,ти какво правиш..."и тръгвам с бойна крачка към него и той с 300 тича при някой да се спасява.А ако и той реши да ми се кара и почне да лае срещу мене,аз му казвамд а легне,той ако не изпълни го побутвам по гърба и той ляга подчинително...абе правя се и аз на лоша,ама накрая все сме :P :P :P :-* :-* :-*
Публикувано: 25 September 2007 - 08:48 PM