Кокер спаньол
Публикувано: 23 March 2005 - 09:28 AM
Публикувано: 23 March 2005 - 10:52 AM
Цитат
Еми и аз незнам как стана де ама стана всеки път като трябва да яде му казвам "седни" и тои сяда.
Като порасне мисля да го науча да гони пръчка(обаче ще е малко тръдно защото що го гоня много докато се научи)и да дава лапа r)
И моят Лъки като види купичката със храната тича пред мене и подивява b) r)
Публикувано: 23 March 2005 - 01:53 PM
Цитат
Ще се опитам да я кача другаде може да не я виждаш от това че аз съм от друг доставчик и нашите сървари се виждат само аз наши абонати bl) r) b)
Ама след като се върна от училище b)
Публикувано: 23 March 2005 - 03:45 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 23 March 2005 - 07:31 PM
Цитат
Момичета и момчета!
От днес си имам 9 кокера в къщи! 8 бебета и една майка...Всичко премина безпроблемно и дано така си продължава! w) w) w) w)
Честито честито честитооооооооооооооооооооооо!!!
Да ги нагушкаш малките сладурчета от мене!!!Постни малко снимки деее..... b) d) d) d) d) d) d) d) d) d)
Публикувано: 27 March 2005 - 10:52 AM
Лъки е супер сладък, отново искам да си имам бебе... Каспър толкова бързо порасна, не усетих как изминаха тези месеци.
Това време така ни подгря, че наистина редичко влизаме във форума, но пък виждам, че има и други, които пишат.
Аз да се оплача bl) Каспър не иска да си играе с другите кучета s) страх го е, веднага обръща коремчето на горе и се свежда дори пред мини пинчери bl) bl) bl) . Аз вървя ей така n) , защото ме е срам от този страхливко. Уж го извеждам да си играе, той все в мен се вре, а не са го хапали или не са му се карали други кучета, просто не знам какво да правя. Вече е почти на 6 месеца и все се свива и при мен тича bl) bl) странно куче.
И на разходки трудно го извеждам - докато му сложа каишката голямо бягане става из къщата, е, навън съвсем забравя за каишката, но дотогава... Просто се чудя и мая откъде е тази фобия...
Публикувано: 27 March 2005 - 02:09 PM
Публикувано: 28 March 2005 - 06:45 PM
Публикувано: 28 March 2005 - 09:29 PM

Nothing but the best is good enough!
#374 Guest_Erica_*
Публикувано: 29 March 2005 - 05:31 PM
П.С.Аз пак не успях да видя снимката,но не исках да те занимавам повече.
Публикувано: 30 March 2005 - 06:10 PM
И затова искам да ви кажа,за нейните бебета.
За съжаление в деня след раждането починаха 4 мъника s) от белодробна недостатъчност s) .Останалите 4 кученца са много добре,както и красивата им майка...
Анита не пише,защото е на служебно пътуване и няма тази възможност.
За съжаление и снимки на мъниците няма,заради проблеми с цифровия фотоапарат s)
Та това са новините... r) кокери и кокерици

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 30 March 2005 - 08:18 PM
Цитат
Да,наистина беше много тъжно....,но останалите кученца се чустват прекрасно и растат с часове!
Спирам да пиша от нейно име,тя ще ви разкаже като се върне....

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!