Кокер спаньол
Публикувано: 15 October 2007 - 07:23 PM
Прикачени файлове
-
DSC09615.jpg (11.72K)
Брой сваляния: 83 -
DSC09607.jpg (13.71K)
Брой сваляния: 80 -
DSC09611.jpg (12.28K)
Брой сваляния: 81
Публикувано: 15 October 2007 - 07:41 PM
Ние днес цял ден обикаляме центъра на София със Сара а тя, учудващо послушна и добра. 5 часа ме слушаше, ходеше и правеше каквото кажа. На кака сладурката даже в автобус и трамвай се вози и стоя мирна, да не повярва човек.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 October 2007 - 07:45 PM
Добре дошла Айричка в къщи, да оздравее по бързо и да гледаме пак танци, много е талантлива малката!
Добре дошли на всички нови муцунки, да са живи и здрави!
Много се радвам за Томи, страхотен с тази новата си външност, браво на вас, че най накрая сте махнали този голям перчем, така се вижда хубавата муцунка на момчето, все така да го поддържате!
GlupavoMoeMeche, само един съвет, ако може ;) Когато казваш НЕ, никога не го свързвай с името на кучето си, нека Не да върви отделно от името. ;)
Рудо, все пак се посъветвай с вашия ветеринар относно този проблем, ако се наложи дайте косми за изследване, дано всичко да е ок!
А сега и ние да се похвалим, Зорро на неделната международна изложба взе CAC, CACIB, BOB, BOG, RBIS2!!!
Да ни е жив и здрав и дано да повтори постиженията на батко, а може и да го прескочи! ;)
Ето малко снимки, ама качеството е под всякаква критика, заради осветление в залата, едвам съм избрала две, които не са тъмни.

Публикувано: 15 October 2007 - 07:52 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 October 2007 - 07:57 PM
samotnata, глегам, че и Саричка е имала голямо приключение по центъра, браво на нея, благодарение на теб е толкова послушна, нали знаеш: " Каквото посееш, това ще и пожънеш", мисля че така беше на български, че не съм сигурна. ;)
ЕЕЕ, чак сега видях и отговора на моя пост, ами добре дошли другия път, наистина крайно време да се видим и ние тук "софиянци" ;D, и да се запознаем най сетне!!! ;)
Публикувано: 15 October 2007 - 09:03 PM
Честито, Зорро! Все така да се представяш и да ни доставяш удоволствие! :->)
Едва смогнах да изчета какво сте писали. Появили са се много нови сладури.
Цитат
Hardy, феята с малките бебета е страхотна! Ще пуснете ли още снимки? Любопитно е какъв е бащата?
Томи, красавец! Отлично изглежда, малко се позахласнахме! :P :wub:
GlupavoMoeMeche, ти пусна Киара вече на главата си? Или е майтап? Сега трябва да възпитаваш ;D
Подушванки на всички дълги уши тук от Нарка! :wub: Айра!!! :wub:
Публикувано: 15 October 2007 - 09:12 PM
Виолета, супер снимки :) Знам, че даде всичко от себе си, за да направиш сносна снимка на нашия шемет, но няма как - това ни е отличителна черта - не сме фотогенични. Разходката беше добра и я направихме напук на времето. След като вие заминахте, Вили, дойдоха още 4 юнака и бандата вече беше - 13 кучовци. Леле мале! Но голям студ и аз си тръгнах
Хайде София - да ви видим и вас в действие. Добре е виртуалността малко да се приземи и стане реалност. А и е интересно да се запознаеш със "сродни души" и да побъбрите за кокерски премеждия :))) Искаме снимкииии!
Айри как е милото? Пишете и наистина - ако можем да помогнем с намирането на лекарства сме насреща!
Аз може би е крайно време да поясня, че 99% от постовете са писани не от Gandev, а от Gandeva :blink: А ника мога да обясня на кратко е от Тимбър Гандев :))))
И така, драги кокита, мррр от Бибчо :wub: и лека нощ! :kuchence:
Публикувано: 15 October 2007 - 10:56 PM
Поздрави на всички дългоушковци, а бебетата да ги намачкате и от мен!!!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 16 October 2007 - 05:18 AM
Публикувано: 16 October 2007 - 11:33 AM
Публикувано: 16 October 2007 - 12:07 PM
Знаете ли аз какво забелязвам? Преди да я оставим в клиниката, Айра прекарваше повечето си време спейки в къщичката си. А сега ме следва като сянка навсякъде! Аз стана и тя стане, аз изляза от стаята, тя след мен, аз се върна обратно, тя след мен като опашка! Не знам защо го прави, може би се страхува да не я оставим пак и гледа да е все покрай нас! ;) Обаче ще й развалим плановете... Лакареките казаха в петък да я заведем и да я оставим пак за няколко дни, за да започнат с друго лекарство и да видят да не би да не го понесе. :( И сега и двете гледаме да сме колкото може повече заедно. ;)
idol ike, поздравления! Страхотни сте!!! :wub: Браво на Зорро!!! Вие сте нашата гордост! Зорро наистина заслужава победите си! Невероятен е!
Поздрави и целувки на всички кокери от мен и Айричка! :wub:

Вход

Темата е заключена
Горе
Цитиране +