Кокер спаньол
Публикувано: 14 October 2007 - 06:38 PM
Публикувано: 14 October 2007 - 07:55 PM
:(Интернета не ме слуша днес. Не виждам снимките на Томи.
Публикувано: 14 October 2007 - 09:35 PM
Взехме си Айричка! :yahoo: То беше голяма радост, голямо размахване на опашка... :)
Много, много благодаря на всички за съчувствието и подкрепата!!! :wub:
Извинявайте, че пиша чак сега, но вчера не успяхме да открием едното лекарство, което ни предписаха и преспахме в София. Днес трявваше да го потърсим, то е за хора и мислехме, че ще го намерим в някоя от големите аптеки, но не успяхме. Дадоха ни надежда, че през работните дни може да се поръча. Утре ще го поръчваме...
Иначе Айра е по-добре, в смисъл, че вече има апетит, живнала е малко, тя нямаше сили да се разхожда. Прелели са й малко бигълска кръв, така че сега имаме когъл. ;) Само че е много отслабнала, въпреки, че се храни добре. :( Сигурно килограмите й от 10 (преди да се разболее) са станали 6-7. Надявам се да се оправи..
stee, добре дошли! Ама госпожица ли е, младеж ли? Не ни дръжте в неведение, ние много обичаме кокерските бебета! :wub:
Поздрави на всички и целувки на дългоушковци и дългоушки!

Публикувано: 15 October 2007 - 06:30 AM
Добре дошло на новото бебче! Момче или момиче е и как се казва? А Киара как прекарва нощите, надявам се вече да е посвикнала с обстановката и правилата.
А моят дивчо сам се "подстригва" като си гризе козината на едното задно краче. За това ми повръща косми!!! В събота като се разхождахме забелязах отзад разлика в дължината на косъма. Като се прибрахме започнах да го разресвам заради "лепките" и от това краче се отдели недоизгризаната козинка. Изтъпях! Не е от много време този "навик", защото редовно го разресвам след разходка и щях да забележа. Не сме излизали 1-2 дни заради дъждове и тогава не съм го ресала по-обстойно. Започнах да оглеждам кожата за проблеми - нищо. Подстригах другия крак и дооформих този и сега постоянно го наблюдавам какви ги върши (когато сме заедно разбира се). Не знам какво да мисля :o!?
Публикувано: 15 October 2007 - 08:29 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2633.JPG (1.44MB)
Брой сваляния: 20 -
IMG_2633.JPG_thumb (61.17K)
Брой сваляния: 19
Публикувано: 15 October 2007 - 08:32 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2632.JPG (1.41MB)
Брой сваляния: 19 -
IMG_2632.JPG_thumb (61.71K)
Брой сваляния: 18
Публикувано: 15 October 2007 - 08:34 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2635.JPG (1.39MB)
Брой сваляния: 21 -
IMG_2635.JPG_thumb (47.43K)
Брой сваляния: 15
Публикувано: 15 October 2007 - 08:37 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2652.JPG (1.42MB)
Брой сваляния: 19 -
IMG_2652.JPG_thumb (60.79K)
Брой сваляния: 14
Публикувано: 15 October 2007 - 09:16 AM
Честито на Томи :wub: красота :)
Ние с Киара се справяме някак си :) Каквото и да и предлагам за игра явно наи-вкуси са ми пръстите, носа и косата.. Колкото и да оправям възглавничката й и да слагам одеялце... явно наи-сладко се спи на главата ми :) Голямото НЕ-кане продължава ама и започва да слушка вече :) Няколко пъти без никой да я кара си ходи в банята, е белите по килима не спират ама те не могат да спрат на втория ден предполагам :) Та.. така я караме ние :) довечера ще кача още снимки .. че сега няма кой да ме остави толкова дълго на компютъра. От нас за сега :wub: и до скоро :wub:
Публикувано: 15 October 2007 - 11:12 AM
Видях Томи най-после - съвсем ново кученце, съвсем различно - великолепен е, много красив.
Рудо, защо не разхождате малкият като вали - това му действа негативно психически. Разходките са адски важни за доброто емоционално състояние на кученцето. От дъжда няма да се разтопи, само вие ще си имате малко повече работа в къщи по козината, но кученцето трябва да излиза всеки ден.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +